Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 18.1.2012 23:04:37
|
|
|
|
vukosava
|
Vrdnik? klikni I molim te gde god da ides, stavi dete u sediste, vezi ga da bude sigurno...
< Poruku je uredio vukosava -- 18.1.2012 23:05:59 >
|
|
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 18.1.2012 23:14:54
|
|
|
|
minavb
|
Ja glasam za Kanjižu.
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 18.1.2012 23:18:52
|
|
|
|
zivka
|
Vrnjacka banja je super a ne znam kakva je situacija sa banjom Junakovic kod Apatina_
< Poruku je uredio zivka -- 18.1.2012 23:21:52 >
|
|
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 18.1.2012 23:21:12
|
|
|
|
minavb
|
Eee, da, Junaković. Renovirali su neki hotel, imaju neke nove objekte. Mislim da je fino tamo.
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 18.1.2012 23:24:32
|
|
|
|
Didy
|
Moja tetka je nedavno bila u Andrevlju na Frupkoj gori. KLIK Kaže da je prezadovoljna. Smeštaj i hrana odlični, a priroda i staze za pešačenje predivni. Mada, mislim da nije baš nešto povoljno, ali ona kaže da ne žali ni dinara koliko se odmorila i opustila.
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 18.1.2012 23:25:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Bila sam pre neku godinu u banju Junaković u sklopu terenskih vežbi, nije mi delovala kao da može da bude interesantna ni odrslima a kamo li deci. Ima neka banja i u Melencima kod zrenjanina, kažu da tamo nije loše, tamo sam bila ali sam se uspavala za obilazak U Vrdniku i čini mi se Bečeju su termalni bazeni, možda Karađorđevo... Jedino gde provereno znam da je dobro je na onim salašima kod Subotice. Recimo, Guljaš (ne znam kako se piše) čarda ima mini zološki vrt i farmu nojeva, a odmah tu su i Majkin i Cvetni salaš gde ima i prenoćište, i čini mi se fino za decu. Blizu je i Palić, tako da mislim da je idealno za odmor od nekoliko dana.
|
|
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 18.1.2012 23:25:46
|
|
|
|
zivka
|
Bili smo pre 6god bilo je u traljavom stanju i bilo mi krivo! Jer je extra komplex! E sad malo je neygodno bez auta! Jer je to kao ostrvo! Nema prevoza ni do Apatina a tad recimo jedini kiosk nije radio nedeljom! Svadba je bila u restoranu- pa su gosti hotela ya dva obroka dobijali po pljeskavicu!!! E a banja!!! Ako se nesto promenilo - ja bi tamo ponovo doduse leti...
|
|
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 18.1.2012 23:31:21
|
|
|
|
Didy
|
Neđo, ako misliš na Karađorđevo kod Bačke Planke, ni u ludilu. Odatle i sami meštani gledaju kako da pobegnu koliko je zanimljivo, a Titova vila je čuvana kao da je Tito sad u njoj. Ergela je zapuštena... Nema ništa od Karađorđeva.
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 18.1.2012 23:34:17
|
|
|
|
Didy
|
Banja Junaković je renovirana pre 2 godine. Nisam bila ni pre ni posle renoviranja, samo prenosim proverene informacije.
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 18.1.2012 23:35:12
|
|
|
|
Leki 77
|
Meni se dopao salaš 137. Ali leti. Vrdnik mi se nije dopao. Na bazenu je bio haos. I ništa tu meni nije delovalo novo te 2009. kada smo bili. Tj. probali pa odustali zbog gužve. E da. Dopalo mi se i etno selo Moravski konaci. Kod Velike Plane. Ali opet za toplije vreme.
< Poruku je uredio Leki 77 -- 18.1.2012 23:36:35 >
|
|
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 18.1.2012 23:35:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš tužno, ja sam davno bila i ostala mi je baš lepa uspomena...ponadala sam se da je i dalje lepo Ne znam koliko je sa bebom pametno, ali možda sa starijim detetom- obilazak manastira po Vojvodini, ne samo po Fruškoj gori. Zaista ima šta da se vidi, ali eto ne znam koliko bi to bilo zanimljivo deci.
|
|
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 18.1.2012 23:36:14
|
|
|
|
jovicaa
|
Mi smo bili u Sokobanji jesenas i predivno smo se proveli! Sokobanja je ekstra! S tim sto smo mi planinarili sa bebom i sve.. Bas ima sta da se vidi, toliko da svaki dan mozes da ides na neku drugu destinaciju, fantasticno je! Ajao pa ja sam skroz omasila temu.... sorry, ali za one koji imaju mogucnosti i avanturistickog duha i dalje preporucujem Sokobanju!
< Poruku je uredio jovicaa -- 18.1.2012 23:42:04 >
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 18.1.2012 23:36:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Didy Banja Junaković je renovirana pre 2 godine. Nisam bila ni pre ni posle renoviranja, samo prenosim proverene informacije. Ja sam bila 2006, moguće onda da je sad ok i za decu
|
|
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 22.2.2012 11:38:50
|
|
|
|
tanjica85
|
Mogu da vam preporučim Kovačicu, nadomak Pančeva. mm, deca i ja smo bili u decembru, malo pre NG, a leti idemo skoro dva puta mesečno. Mesto je jako mirno, a opet zanimljivo. Super je otići pa čak i na dan, dva (toliko i preporučujem, mi odlazimo na dan). U okviru turističkog naselja Relax imate otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, saunu, đakuzi, fitnes salu, teratanu, povoljnu masažu. da ne pričam o vožnji bicikla i o poseti muzeju naivne umetnosti. cene su pristupačne.
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 22.2.2012 11:40:59
|
|
|
|
tanjica85
|
zaboravila sam da napišem da postoje tereni za tenis, igralište, kao i parkić za najmlađe.a tu je kafić i restoran. sve u jednom krugu. moja deca su oduševljena.
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 28.2.2012 8:25:37
|
|
|
|
mala buba
|
Vrnjačak banja ili Divčibare, najbolje za klince.
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 22.3.2012 15:56:55
|
|
|
|
VVVV
|
ovaj sajt je super! bas se moze naci svasta zanimljivo, a i pise gde sta ima :) http://www.selo.co.rs/index.php
|
|
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 22.3.2012 16:54:06
|
|
|
|
liliana
|
Rudnik
|
|
RE: Preporucite gde putovati s detetom u Srbiji 22.3.2012 17:14:22
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mala buba Vrnjačka banja Moj favorit, mnogo je volim!
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?