Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 27.11.2011 18:49:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Najlepše mesto na svetu je Solun, moja slaba tačka od najranijeg detinjstva, mesto puno divnih uspomena, grad u koji sam se preselila kad sam završila fakultet bez ikakve namere da se vraćam u Beograd, moj jedini i pravi dom. Ali nikad ne znaš gde će te život odvesti, upoznala sam mm i odrekla sam se svog grada u korist svoje tada buduće porodice. Imam divnog muža, savršeno dete i brak na kome bi nam mnogi pozavideli i jednu veliku nadu da ću jednog dana sve to da spojim i da moj grad postane naš.
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 27.11.2011 18:59:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Stvarno nije humano to što mi puštaju tu reklamu za Algarve u ove hladne dane
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.11.2011 19:00:17 >
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 27.11.2011 19:14:19
|
|
|
|
mala83
|
dunjice evo da ti malo "pomognem" nas medeni mesec : Maldivi:
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 27.11.2011 19:47:07
|
|
|
|
mihi
|
Zauvek u srcu, Ošljak, Prevalac, Brezovica, Mušnikovo, kako bih volela makar na jedan dan da posetim ova mesta.
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 27.11.2011 21:37:16
|
|
|
|
Vika
|
Sibir
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 27.11.2011 22:14:08
|
|
|
|
Brana
|
Svajcarska Aljaska Zeneva Aljaska
< Poruku je uredio Brana -- 27.11.2011 22:15:25 >
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.11.2011 3:08:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Mnogo volim da gledam emisije putopisnog karaktera, i uživam u dalekim predelima. Većinu nikada neću uživo videti ali volim da maštam. Koja su po vama najlepša mesta na Zemlji? Ja recimo uživam da gledam predele Kenije: priroda,pejzazi http://www.twip.org/photo/2011/photo-tulips-holland-30212-xl.jpg
< Poruku je uredio lolaPG -- 28.11.2011 3:17:15 >
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.11.2011 9:01:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i koja sličica mog Soluna:
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.11.2011 9:25:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Škotska
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.11.2011 9:41:22
|
|
|
|
snješka
|
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.11.2011 10:02:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima tako mnogo mesta na koja bih volela da odem, ali evo dosad (gde sam bila) su na mene najveći utisak ostavila sledeća: Uopšte južna Francuska, a najlepša meni je Nica I neprevaziđena Plitvička jezera ahhhhhhh
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.11.2011 11:30:58
|
|
|
|
Anoniman
|
sto je ovo dobro k`o da nisam u Crnoj Gori..taman sam otputovala..u mislima
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.11.2011 11:36:10
|
|
|
|
Brand new mama
|
Nedjo,dje me nadje Kad mi je dragi rekao da ima sansu da idemo u Skotsku,skakutala sam ko irski vilenjak Ali nije bilo nista od toga
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.11.2011 11:38:29
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja bih volela da obiđem Irsku (kao vilenjak ) i Novi Zeland.... Da, i Dansku...
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.11.2011 11:54:54
|
|
|
|
snješka
|
Moja životna želja je da odem u Rusiju, posebno u Moskvu. Nadam se da ću jednog dana moći.
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.11.2011 19:42:52
|
|
|
|
zoća
|
moja bašta iza kuće
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.11.2011 19:46:24
|
|
|
|
dunja RR
|
nina imamo isti ukus; mene je Nica fascinirala, žao mi je što nisam obišla Rusku crkvu (vidim da si stavila sliku), a na Plitvicama sam bila pre 25 godina i fascinirana sam njihovom lepotom
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.11.2011 19:50:07
|
|
|
|
serendipity
|
U ponoc ce biti tacno 17 godina kako sam sletela na moje omiljeno mesto na planeti, mesto i ljudi koji su mi oteli deo mog srca... Aotearoa.... Novi Zeland.... samo da mogu jos samo jednom da tamo zakoracim!
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.11.2011 20:15:52
|
|
|
|
vukosava
|
Ja bi volela da idem u Peru - Machu Pichu Pogledajte ovih top 100 klikni Ja sam videla 6 od ovih 100.
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.11.2011 20:40:23
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Ja bi volela da idem u Peru - Machu Pichu Pogledajte ovih top 100 klikni Ja sam videla 6 od ovih 100. Ja nisam nešto preterano putovala ali videh 8 od ovih 100, nisam loša . Čini mi se da su malo stavili morskih destinacija, a to su moji favoriti:)
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.11.2011 20:43:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Možda su mogli da ubace Tajland, Karibe, još neka ostrva, čini mi se da nema ništa od toga.
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.11.2011 21:19:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam obišla samo 5 od toga tri u Parizu! Dobro, ovde je više spisak nekih lepota (građevina, jezera, planina) nego baš isključivo mesta..... Eto, to nisam uzela u obzir- Budimpešta mi je lepša od Pariza, ali mi je Pariz topliji. A Versaj je imidž iz snova-tako nešto nisam videla još negde
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 28.11.2011 21:29:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nebrojeno mnogo vrelih letnjih dana kupanja u skrivenim uvalama.... Zlatarsko jezero u Kokinom Brodu, Zapadna Srbija
|
|
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 10.12.2011 13:22:28
|
|
|
|
PoisonEve
|
E sad cete svi da mislite da sam luda, ali sva ta mesta su primamljiva za odmaranje a meni bi tamo ipak bilo dosadno, stoga ja glasam za Big Apple
|
|
RE: najlepše mesto na planeti 10.12.2011 13:32:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Ja sam obišla samo 5 od toga tri u Parizu! Dobro, ovde je više spisak nekih lepota (građevina, jezera, planina) nego baš isključivo mesta..... Eto, to nisam uzela u obzir- Budimpešta mi je lepša od Pariza, ali mi je Pariz topliji. A Versaj je imidž iz snova-tako nešto nisam videla još negde A naprimer ja kada bi morala da biram između Versaja i Ermitaža otišla bih uvek u ovaj drugi (da napomenem da nisam bila ni ujednom), ali eto kad bi ... Hermitage
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.12.2011 13:33:34 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.