Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
DIVLJI JAM (Dioscorea villosa) 29.10.2011 16:40:51
|
|
|
|
soni
|
Posle nekoliko neuspesnih meseci traganja, pokusavanja( NORVESKA) da pronadjem nesto za povecanje plodnosti, neki caj ( macina trava, virak...) ili neke vitamnie i raspitivanja po svim apotekama, kako obicnim tako i apotekama zdrave hrane, o preparatima koji nam mogu pomoci danas mi je jedna apotekarka preporucila DIVLJI JAM, meni do sada nepoznata biljka. Kupila sam ga , pa cu pokusati i sa tim. procitala sam da sredjuje hormone i posebno je poznat po tome što sadrži visoku koncentraciju diosgenina - koji ima djelovanje slično progesteronu i zato je vrlo vredna prirodna pomoć u tretmanu problema vezanih za trudnocu, menopauzu, kod endometrija maternice te drugih ginekoloških problema. ima li neko iskustva??? sta ste culi o ovoj biljci, preparatu, caju??? jedino sam ovo uspela da pronadjem i nadam se da ce mi pomoci
< Poruku je uredio soni -- 29.10.2011 16:42:45 >
|
|
RE: DIVLJI JAM (Dioscorea villosa) 29.10.2011 16:50:51
|
|
|
|
MakiJ
|
Pa ima nesto na internetu, postoje i kapsule. Pomaze zenama u menopauzi, reuma, povecanje grudi Ekstrakt biljke Divlji jam sadrži supstancu diosgenin (DHEA) koja je veoma slična ženskom hormonu progesteronu Mozda zbog toga pomaze
|
|
|
|
RE: DIVLJI JAM (Dioscorea villosa) 29.10.2011 16:51:58
|
|
|
|
Meisje
|
Soni,nikad cula ali sam istrazila na netu i jeste prvenstveno utice na endokrini sistem,od njega se hemijski moze proizvesti progesteron i estrogen...
|
|
|
|
RE: DIVLJI JAM (Dioscorea villosa) 29.10.2011 16:52:46
|
|
|
|
soni
|
samo jos da mi grudi porastu , ne trebaju mi vece nije za baciti sigurno..ja sam kupila u kapsulama i pocecu da pijem sta cu kad nista drugo nema
|
|
RE: DIVLJI JAM (Dioscorea villosa) 29.10.2011 17:01:24
|
|
|
|
Meisje
|
Soni a koliko dugo pijes virak i macinu travu?? I je l prestajes sa tim onda?
|
|
|
|
RE: DIVLJI JAM (Dioscorea villosa) 29.10.2011 17:05:44
|
|
|
|
soni
|
me ne pijem ni virak ni macinu..nemaju ovde
|
|
RE: DIVLJI JAM (Dioscorea villosa) 29.10.2011 17:13:14
|
|
|
|
Meisje
|
Aaa,ja sam mislila da ti je neko doneo iz Srbije...E,ja imam dosta ako ti neko ide u Nl javi
|
|
|
|
RE: DIVLJI JAM (Dioscorea villosa) 29.10.2011 17:21:57
|
|
|
|
maca821
|
Ja sam ovo nasla:" Ublažava klimakterijske tegobe tako što potiče hormonsko djelovanje s biljnim diosgeninom. -> Dovodi u ravnotežu periodične hormonske promjene u organizmu žene i muškarca. -> Prirodni progesteron potiče plodnost žene. -> Stimulira proizvodnju DHEA (dehidro-epiandrosteron) u nadbubrežnim žlijezdama. DHEA je u istraživanjima poznat kao „ono što pomlađuje“ – usporava proces starenja. S jamom koristite prednosti DHEA bez uzimanja hormona! -> Uspješno djeluje protiv osteoporoze. Rezultati dvadesetogodišnjeg znanstvenog istraživanja Dr. Johna R. Lee ukazuju kako je moguće nadoknaditi 16 % izgubljene mase kostiju. -> Poboljšava pamćenje i pozitivno utječe na raspoloženje. -> Ublažava smetnje u cirkulaciji. -> Jača organizam i povećava tjelesnu učinkovitost. -> Divlji jam djeluje protiv debljanja uvjetovanog starijom životnom dobi. -> Jača spolnu moć. "
|
|
|
|
RE: DIVLJI JAM (Dioscorea villosa) 29.10.2011 17:54:30
|
|
|
|
Meisje
|
Soni drzimo palceve da bude korisna
|
|
|
|
RE: DIVLJI JAM (Dioscorea villosa) 29.10.2011 18:56:36
|
|
|
|
soni
|
pa ovo je za sve izgleda .. da, mnoge zene kod nas nisu upucene..a evo ovde samo to ima u prodaji
|
|
RE: DIVLJI JAM (Dioscorea villosa) 30.10.2011 1:28:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Soni ja imam je u obliku kreme i ona se stavlja tek kad ovulacija bude znaci od kad ti nastupi ovulacija od tog dana trosi jer divlji jam prvenstveno utice na podizanje nivoa progesterona u organzmu znaci ako se dessi trudnoca da je sacuva moras biti oprezna sa njim kaze meni ova u apoteci ako koristis prije O postoji mogucnosta da ti blokira je...ne znam sad ti vidi nadam se da si se posavetovala sa apotekarkom...zasto ne potraziz macinu travu ili virak na internetu nema je ni australiji u slobodnoj prodaji ali ja sam narucila preko interneta...probaj na ebay
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.