Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Tash Što je Power Balance? Power Balance je napredna tehnologija koja koristi holograme koji su punjeni frekvencijom koja utiče pozitivno na energetsko polje u telu. Balans - Snaga - Razgibljivost Kako radi? Narukvica ima frekvenciju ugrađenu u sebi. Neke frekvencije utiču pozitivno na Vaše tijelo, a neke negativno. Kada hologrami dođu u kontakt s Vašim energetskim poljem, dopušta Vašem telu da se poistoveti sa prirodom. To je rezultat poboljšane energije koja teče kroz Vaše telo. Nose ih poznati sportisti poput Rafael Nadal i Cristiano Ronaldo od kad je došao u Real Madrid Dolazi u više veličina: S(17.5cm), M(19cm), L(20.5cm), i više boja: bela, roza, crna, crvena, žuta, plava, prozirn.IZVOR I kupile je sve moje drugarice, extra se osećaju, ne bole leđa, ne boli vrat, ne bole jajnici, dovoljno snage da se i na trening ide uz ecu, a da se ne umori... Ma čudo jedno! Odlučih da dam 1700din za to. Stavila sam na ruku, i posle par minuta sam imala da utisak da mi neko steže ruku u zglobu, počeli su da mi trnu prsti, ne strašno, ali diskretno trnu, veoma brzo mi je utrnula ruka do lakta. Onda sam prebacila narukvicu na drugu ruku, posle par minuta su počeli prsti da mi trnu. Nije mi jasno, toliki svet je nosi. Još sutra ću probati, ako se nastavi ovako, vratiću je. Jel je vi imate? IZVORNA PORUKA: mikica sa Tash, nisam probala ali sam cula. Upravo tako, i ovdje je moje drugarice nose, nijedna se jos nije zalila ali ko zna mozda ti ne odgovara nesto u njoj i to je to. Ako vidis da nije ok, nemoj se patiti to je cista glupost. Btw, tek sad sam vidjela da si postala clan RR na moj rodjos IZVORNA PORUKA: Tash Ma jok, ja sam član od aprila 2008, samo sam taj profil obrisala. IZVORNA PORUKA: vesnam Ja sam kupila sestri u Grčkoj ove godine za 3€ (znači opet neko kod nas našao način da mlati pare). Što se nje tiče, nije joj baš pomogla, jer su leđa nastavila da je bole, a i većina mojih prijatelja je nosi i kažu da ništa posebno ne osećaju. Meni su to sve gluposti, magnete i slične stvarčice ne koristim, niti verujem da mogu da pomognu. Plivanje i sportske aktivnosti su lek za sve, pravilna ishrana i ne treba ti power balance narukvica