|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Verujete li u Boga?
26.9.2011 16:44:55   
Anoniman
A možda su zato to pre pisali u krštenici pa nisu promenili. Idem da iščeprkam našeuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 701
26.9.2011 20:10:04   
vukosava
Mene su ko bebu krstili, a bas bi volela da vidim, stvarno je neverovatno bas da to pitaju...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 702
26.9.2011 23:24:45   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: minavb

Evo sad je ispred mene, krstenica izdata u crkvo Sv. Marka. Pitanja vezana za dete su ime, prezime, pol, datum i mesto rodjenja, koje je dete po redu, da li je dete crkveno bracno, da li je blizanac i da li ima telesne nedostatke. Bas me zanima zasto je to vazno.

Ovo me nateralo da pogledam u moju krstenicu,krstila sam se isto u crkvi Svetog Marka 1984. godine,i isto pise koje dete je po redu,da li je blizanac i da li ima telesne nedostatke.

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 703
26.9.2011 23:28:44   
gagana83
Isto pise i na mojoj krstenici (iz 1984 godine) i na Uninoj (2009).
Nemam pojma zasto.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 704
27.9.2011 0:05:28   
PoisonEve
Razmisljam nesto i jedino sto mi pada na pamet jeste da mozda crkvi treba podatak da li dete mozda ima neke mane da bi se svestenik  dodatno molio za to deteuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 705
27.9.2011 0:10:27   
minavb
Meni pada na pamet nesto sto je bas Stiven Hoking pomenuo u emisiji koju sam linkovala, ranije je crkva smatrala da je hendikepirane ljude zaposeo djavo. Mozda se to odnosilo i na decu rodjenu sa telesnim nedostatkom.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 706
27.9.2011 0:16:45   
hanka
Ne razumem zasto je ovo toliko interesantno danas jel neki praznik pa vas tera...treba pitati svestenika.Zasto je u izvodu bitno devojacko prezime majke msm stvarno

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 707
27.9.2011 0:20:06   
PoisonEve
Mozda gresim, neka me neko ispravi ako je tako, ali mislim da se to ne odnosi na pravoslavnu crkvuuser posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 708
27.9.2011 0:21:22   
PoisonEve
jel neki praznik pa vas tera..

user posted image ne kapiram???

Ajrton Sena

Direktna veza do poruke: 709
27.9.2011 0:31:30   
minavb
Praznik, jasta, od ponoci Krstovdan.user posted image

Direktna veza do poruke: 710
27.9.2011 0:37:57   
liliana
Isto to što je Mina navela piše i u mojoj krštenici i krštenici mog brata. Gledala ja.user posted image
Ne znam zašto, ali brat od tetke MM je pop, pa ču ga prve prilike pitati i javljam ovde.user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 711
27.9.2011 0:41:39   
hanka
Pise tako u pravoslavnoj krstenici a ostale nisam imala prilike da vidim
Sto se tice praznika oce tada ljudi da se malo cudno ponasaju,da se razumemo ne vredjam nikog znam iz iskustva svasta mi na pamet pada tih dana.A Krstovdan je jedan od znacajnijih praznika u pravoslavce i posti se

< Poruku je uredio hanka -- 27.9.2011 0:42:58 >

Direktna veza do poruke: 712
27.9.2011 0:46:11   
anuksunamun
ne vidim zasto je to vazno(administracija),covek koji ne zeli da ide u crkvu nece ga naterati ni saznanje da je sve tamo kako on misli da treba da bude,isto tako,onoga ko odlazi na zajednicku molitvu nedeljom ,nece takve banalnosti spreciti da to uradi..

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 713
27.9.2011 0:46:35   
liliana
Hanka, i  govori se ovde  upravo o pravoslavnoj krštenici.

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 714
27.9.2011 0:47:33   
liliana
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

ne vidim zasto je to vazno(administracija),covek koji ne zeli da ide u crkvu nece ga naterati ni saznanje da je sve tamo kako on misli da treba da bude,isto tako,onoga ko odlazi na zajednicku molitvu nedeljom ,nece takve banalnosti spreciti da to uradi..

user posted image
O, glasu razuma!!!user posted image user posted image

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 715
27.9.2011 0:48:35   
anuksunamun
IZVORNA PORUKA: minavb

Praznik, jasta, od ponoci Krstovdan.user posted image

user posted image uvek je tako,koliko samo ateisti raspravljaju o Bogu u toku Bozicnih praznikauser posted image najvise volim da sretnem agnostike u to vreme,pa svojom intelektualnoscu napune svoj ego i krecu u rasprave..ja im dodjem uvek kao apsolutno pogresna osoba za to :):):)

< Poruku je uredio anuksunamun -- 27.9.2011 0:49:07 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 716
27.9.2011 0:51:00   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: liliana

user posted image
O, glasu razuma!!!user posted image user posted image

lili i tvoju sveki bih naterala da metamorfozira :):)u ljudsko biceuser posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 717
27.9.2011 0:53:02   
liliana
IZVORNA PORUKA: liliana

Da, verujem. Svi moji veruju. Familija MM je komplet ateistička, što mene užasno nervira. Mislim, nervira me u smislu da oni mene pokušavaju ubedit u neke stvari o kojima ja ne želim ni da razmišljam, a kamo li da polemišem. Ja njih ne pokušavam da promenim, pa ne dozvoljavam ni oni moje verovanje da menjaju. Par puta sam im na to , indiskretno, skretala pažnju, no kad sam videla da ne vredi, rekla sam glasno i jasno. Od tad su me ostavili na miru! MM je počeo da veruje nakon što nam se sve ono izdešavalo sa bebom. Čak je izrazio želju da se krsti. I krestio se isti dan mkad i naša beba.user posted image

Ponukana gore navedenim, moradoh se samociirati...user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 718
27.9.2011 0:54:34   
anuksunamun
user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 719
27.9.2011 0:54:48   
liliana

lili i tvoju sveki bih naterala da metamorfozira :):)u ljudsko biceuser posted image

Ja bih je radije odvela na isterivanje nečastivog iz nje!!! Bože me oprosti na današnji dan!!!

Direktna veza do poruke: 720
27.9.2011 0:57:48   
anuksunamun
kad covek prihvati Boga srcem i kao stvarnost ,istinu nad istinama,dileme su samo kratkotrajne,jedna je Vera a stotinu nevera,uvek je bilo i bice tako.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 721
27.9.2011 0:59:24   
liliana
user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 722
27.9.2011 1:15:00   
hanka

user posted image uvek je tako,koliko samo ateisti raspravljaju o Bogu u toku Bozicnih praznikauser posted image najvise volim da sretnem agnostike u to vreme,pa svojom intelektualnoscu napune svoj ego i krecu u rasprave..ja im dodjem uvek kao apsolutno pogresna osoba za to :):):)

Najvise bih volela da ih ne srecem ali sta da se radi zato sam i skrenula paznju o raspravi koja je vezana za puku administraciju,neka pise sta oce potpuno mi je sve jedno.Znam u sta i u koga verujem user posted image

Direktna veza do poruke: 723
27.9.2011 1:19:17   
anuksunamun
ja volim da ih sretnem,posto su cesto ubedjena da ljudi vernici imaju ogranicen intelekt,onda samo volim da im dokazem koliko su ustvari nepismeni,jer me izludjuje takva kategorizacija,ne znam zasto ne priznaju bar Nikoli Tesli da je bio genije koji je tvrdio da je sve sto je uradio od Boga doslo ,preko svetog Nikole koji mu se javljao u snovima...bas cudno koliko su ljudi puni sebe,bez osnova,ja znam da ne znam ,i znam koliko sam mala ,da sam samo minorni deo kolektivne duse i svesti,ali verujem,to je ono kako zivim,a pretpostavljam i vecina vernih ljudi...

< Poruku je uredio anuksunamun -- 27.9.2011 1:22:07 >

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 724
27.9.2011 1:33:06   
hanka
Mislim da vera u nesto tj nekog nema veze sa intelektom to je i cilj takvih a obicno se glupi pale na to pa predju na pogresnu stranu kako bi ispali pametniji

Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here