|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bela musaka
4.9.2011 19:07:28   
Maya21
pisala sam juče da sam pravila pa evo i recepta user posted image

potrebno je:

4-5 krompira
1 šolja pirinča
1 manji karfiol
dve glavice luka (1 za dinstanje mesa 1 za podlogu)
oko 300g belog pilećeg mesa
1 pavlaka + 2 kašike za preliv
malo mleka
1 jaje
začini: vegeta, biber, so

Probariti karfiol i prodinstati na luku meso isečeno na kockice sitno. Kada je gotovo izgnječiti karfiol, dodati meso i pavlaku i pomešati.

U vatrostalnu posudu ređati luk isečen na sitno, pirinač, krompir isečen na kolutove, smesu od karfiola, mesa i pavlake, još jedan red krompira na kraju. Zaliti vodom u kojoj se bario karfiol, i peći na 200 stepeni oko 45min. Proveravati da li je krompir mekan. Pred sam kraj umutiti jedno jaje sa dve kašike pavlake i malo mleka, preliti preko musake i zapeći.


Nije mnogo komplikovano,ni skupo a ukusno je user posted image PRIJATNO!!!


Direktna veza do poruke: 1
   RE: Bela musaka
4.9.2011 19:13:19   
smeskicTB
Majoo, recept je fenomenalan! jedva cekam da probam!user posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Bela musaka
4.9.2011 19:17:15   
Maya21
hvala! inače to je neka moja kombinacija, pravila sam od onoga što sam imala tad u kući user posted image super je ispalo i sad to često pravim user posted image

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Bela musaka
4.9.2011 19:33:33   
smeskicTB
majo, a jesi li rpobala bez pirinca?
i da li pirinac probaris ili ga stavis pa nalijes sa malko vodice..kako se skuva? taj deo n isam ukacila..

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Bela musaka
4.9.2011 20:57:37   
Maya21
napisala sam da se zalije vodom u kojoj se bario karfiol, a ne mora, moze se dodati obicna voda. ja stavljam presan pirinac, samo ga potopim u vodu nekih 15min pre nego sto pocnem da pravim rucak user posted image

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Bela musaka
4.9.2011 21:31:31   
Nensi*
Nije los recept,samo ja ne volim karfiol,kako bi bilo bez njega?

_____________________________

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Bela musaka
5.9.2011 8:50:50   
smeskicTB
Majo, hvala ti! sada sam spremna za spremanje!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Pita sa mesom i jogurtom
Ringerajin kuvar: vikiveki



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here