Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kardio-vaskularni hirurg ... 30.8.2011 22:43:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam nikoga licno, ali sam cula da su na VMA najbolji.
|
|
|
|
RE: Kardio-vaskularni hirurg ... 30.8.2011 22:44:51
|
|
|
|
Capa
|
Hvala na odgovoru, makar neko da je odgovorio ...
|
|
|
|
RE: Kardio-vaskularni hirurg ... 30.8.2011 22:45:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Capa, ja zaista ne znam..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kardio-vaskularni hirurg ... 30.8.2011 22:48:01
|
|
|
|
Capa
|
Anči P.S. Žene, pomažiteeee ...
|
|
|
|
RE: Kardio-vaskularni hirurg ... 30.8.2011 22:48:40
|
|
|
|
mikica sa
|
Capa, kako ti je mama? btw, sad licno, sretan rodjos
|
|
RE: Kardio-vaskularni hirurg ... 30.8.2011 22:58:16
|
|
|
|
Capa
|
Ufff... mama mi je grozno, a i ja Čini mi se da polako svi pucamo po šavovima... Inače, hvala ti mnogo na rođendanskim čestitkama. Ljuuub!
|
|
|
|
RE: Kardio-vaskularni hirurg ... 30.8.2011 23:09:02
|
|
|
|
Mishica 77
|
Posećivala sam njegova predavanja. Često je predavač na Kongresima. Trebalo bi da je stručnjak. Ima dobru žvaku ali mislim da se ne folira... da je baš OK čovek.
|
|
RE: Kardio-vaskularni hirurg ... 30.8.2011 23:11:34
|
|
|
|
Capa
|
Hvala, draga Ima baš grub pristup pacijentu, ali kad bismo bili sigurni da je stručan, bolelo bi me uvo za pristup!
|
|
|
|
RE: Kardio-vaskularni hirurg ... 30.8.2011 23:15:01
|
|
|
|
Mishica 77
|
Jeste jako bučan, njemu na predavanjima ne treba mikrofon, uvek priča bez... i priča 200 na sat... i mnogo gestikulira... ali jeste stručan. U vrhu je po tome.
|
|
RE: Kardio-vaskularni hirurg ... 30.8.2011 23:16:47
|
|
|
|
Capa
|
Hvalaaaa
|
|
|
|
RE: Kardio-vaskularni hirurg ... 30.8.2011 23:19:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Capa, mogu pitati tatu ko je njega operisao jer je moj ćale pun hvale za svog docu, a i teča mi je lekar, direktor jednog kliničkog centra u Srbiji pa poznaje ko je kakav od kolega. Ne mogu ti obećati kada ću se čuti sa tečom jer su na moru ali ću se potruditi da ti javim što pre.
|
|
|
|
RE: Kardio-vaskularni hirurg ... 30.8.2011 23:21:57
|
|
|
|
Capa
|
Buba Miro, hvala ti unapred mnogo Čekaću tvoj post ...
|
|
|
|
RE: Kardio-vaskularni hirurg ... 31.8.2011 12:32:30
|
|
|
|
Capa
|
Imamo li neko mišljenje ili preporuku ?
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?