Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 8:57:39
|
|
|
|
Anoniman
|
- 100% zaštita od infekcija, pogotovo nakon abortusa i porođaja, sterilnost, sigurnost, odsutnost hemijskih aditiva, netoksičnost. Ulošci nemaju nezeljeni efekat, ne opterećuju kardiovaskularni i gastrointestinalni sistem, nemaju nikakvih ograničenja za vrijeme trudnoće, menstruacije i menopauze. - Blago fizičko djelovanje Korisćenje uložaka «Love Moon» poboljšava metabolizam i unutrasnje lučenje, pojačava imunitet, regulise pritisak, uništava bakterije, smanjuje upalu, uklanja neugodne mirise i oslobadja od umora. - Ulošci «Love Moon» imaju osam(8) ljekovitih svojstava: • antibakterijski efekat • poboljšanje unutrasnjeg izlučivanja • uklanjanje neugodnog mirisa • antiupalno dejstvo • poboljšavanje metabolizma • normalizacija pritiska • jačanje imuniteta • povlačenje umora Detaljnije: KLIK Videh ovo na flajeru u frizerskom salonu, ne znam da li pomaže... Navodno, žena je stavila uložak i izlečila kataraktu , a ove devojke sa kojima sam pričala o tome, kažu da su ogromni ulošci, kao pelene, nisu ih isprobavale, već su samo otvorile da vide kako izgleda. Jeste čule za ovo?
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:41:13
|
|
|
|
Anoniman
|
na ovom portalu nema cijene Tasho... znas li slucajno kolko su para i da li ih ima u slobodnoj prodaji posto sam ja ljencuga bilo sta da narucujem????
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:43:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam zaista. Ja sam to pročitala, ja u to ustvari ne verujem... nisam se udubljivala, zapisala sam, našla na google, prenela vam svoje saznanje i tu se završava moje mišljenje o njima.
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:43:43
|
|
|
|
Anoniman
|
a i moje ocigledno
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:44:23
|
|
|
|
Ana RR
|
i tako...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:45:01
|
|
|
|
Anoniman
|
jah ...
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:46:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Navodno, žena je stavila uložak i izlečila kataraktu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:46:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Šta su uopšte ti anionimi? To je kao neki veliki uložak, koji u sredini ima neku zelenu traku (kao Pampers onaj gel), i onda se to valjda očupa i to se stavi, i recimo kada dobiješ onda ceo dan (tj. 24h) isti uložak, ne treba da se menja... Tako mi pričaju žene u salonu da je njima pričala ta neka ženska.
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:48:03
|
|
|
|
Anoniman
|
čuj to ...pa to stvarno neki uhljupi ... povraća mi se ... cijeli dan
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:48:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Navodno, žena je stavila uložak i izlečila kataraktu Nastavak priče "Došla sam kod dr, i on je konstatovao da je prošlo, da ne treba da se operišem, pitao me šta sam radila, mene bilo sramota da kažem da sam stavila uložak (samo jedno veče)"
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:48:23
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:49:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Mojoj baki su danas operisali kataraktu.. što mi ne reče ranije Tasho
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:50:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Da joj udeneš uložak na 24h... Vrištim od smeha tvojim smajlijima!
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:50:34
|
|
|
|
Anoniman
|
jel lijeci i hemoroide
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:51:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Kad bi me baka videla da joj prilazim sa tim uloškom...
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:52:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim da da. Mislim da je pisalo na flajeru.
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:53:07
|
|
|
|
Anoniman
|
e to je bitno Tasho... taman da dadnem dajidži...žali mi se čovjek godinama na hemoroide pa da mu preporucim uloške
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:53:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Kad bi me baka videla da joj prilazim sa tim uloškom... Ma mogle smo isprobati. Možda posle 40-te treba da ih nosimo svaki dan pa ćemo sa 80god biti opet novorođenče.
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:54:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Onda moramo svuda po sebi da ih izlepimo, kad već sve leče
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:54:42
|
|
|
|
Sneža
|
I probleme sa tvrdom stolicom?? Salu na stranu,prvi put cujem za ovo,bas me zivo zanima istinitost lekovitih dejstava
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:55:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. e to je bitno Tasho... taman da dadnem dajidži...žali mi se čovjek godinama na hemoroide pa da mu preporucim uloške ALI BEZ ŠALE, jao zaboravila sam da vam napiešm, pisalo je na flajeru: ULOŽAK ZA CELU PORODICU! MOGU GA NOSITI I ŽENE I MUŠKARCI I DECA!
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:55:33
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. e to je bitno Tasho... taman da dadnem dajidži...žali mi se čovjek godinama na hemoroide pa da mu preporucim uloške Potpisujem ovo!!
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:56:26
|
|
|
|
Ana RR
|
ALI BEZ ŠALE, jao zaboravila sam da vam napiešm, pisalo je na flajeru: ULOŽAK ZA CELU PORODICU! MOGU GA NOSITI I ŽENE I MUŠKARCI I DECA!
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:56:40
|
|
|
|
Anoniman
|
jbg sNEŽO, MOGLE SMO ISPROBATI NA aNINOJ BAKI JUČE, ALI KASNO! DANAS JE OPERISAŠE. UPS, caps lock
|
|
|
|
RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima 4.6.2009 14:57:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. e to je bitno Tasho... taman da dadnem dajidži...žali mi se čovjek godinama na hemoroide pa da mu preporucim uloške ALI BEZ ŠALE, jao zaboravila sam da vam napiešm, pisalo je na flajeru: ULOŽAK ZA CELU PORODICU! MOGU GA NOSITI I ŽENE I MUŠKARCI I DECA! ja mislim da bi me covjek upuco u desno koljeno kad bi mu rekla da malo zaljepi ulozak
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?