Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.1.2009 12:03:44
|
|
|
|
gracija
|
E i mi udjosmo u 9 mjesec.Konacno Bila sam kod svog doce na kontroli,bebac se iznenada podigao i nije mu glavica vise tako nisko.Nije mi jos skinuo serklaz,kaze da moze jos izdrzati.Sledeca mi je kontrola 23 januara.Sad se nesto mislim,bas me ovaj bebac zeza,cijelu trudnocu bio je tako nisko da sam imala osjecaj da ce mi ispasti a sad kad smo u 9 mjesecu on se podigao tako visoko da mislim da mi je zeludac dosao u grlo.MM kaze da je izgleda na mene,sve radi kontra .
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.1.2009 12:44:41
|
|
|
|
Lu
|
Super Gracija,sad više nemaš razloga za brigu nego samo za veselje
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.1.2009 13:49:16
|
|
|
|
guppy RR
|
GRACIJA!!!!!!! Šokirala sam se kad sam shvatila, da ćeš ti svaki čas!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.1.2009 14:30:34
|
|
|
|
gracija
|
Da drage moje.Bio je jako dugacak period,s obzirom da sam se pocela otvarati u 17 nedelji ali eto Bogu hvala izgurasmo...I naravno da se zahvalim svima vama koje ste mi davale podrsku svo ovo vrijeme,pogotovu onda kad su me drmale krize...
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 11.1.2009 15:32:40
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: gracija E i mi udjosmo u 9 mjesec.Konacno Bila sam kod svog doce na kontroli,bebac se iznenada podigao i nije mu glavica vise tako nisko.Nije mi jos skinuo serklaz,kaze da moze jos izdrzati.Sledeca mi je kontrola 23 januara.Sad se nesto mislim,bas me ovaj bebac zeza,cijelu trudnocu bio je tako nisko da sam imala osjecaj da ce mi ispasti a sad kad smo u 9 mjesecu on se podigao tako visoko da mislim da mi je zeludac dosao u grlo.MM kaze da je izgleda na mene,sve radi kontra . tako sam se i ja zezala za mog bebca. Toliko sam dugo pila partusisten, vodila računa jer je beba nisko, a onda nije hteo da siđe i prođe kroz porođajni kanal ma dečaci su opasno tvrdoglavi...ccc I ja sam se iznenadila što si ti u devetom mesecu. Nekako mi sad neobično kad pomislim da te neću viđati ovde baš tako često. Ali, diiivan je razlog Držimo fige!!!
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 20.1.2009 16:49:39
|
|
|
|
gracija
|
Evo mene sa najnovijim informacijama .Danas sam bila na kontroli,bebac je ok,tezina mu je oko 3300gr.U ponedeljak vece prekidam sa svim lijekovima,u utorak 27.01.idem da mi skine serklaz i po procjeni mog ginica porod ce krenuti odmah poslije toga.Tako ako Bog da moja bebica stize sledece sedmice ....
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 20.1.2009 18:24:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao gracija, videla sam ovih dana da si pisala u ovoj temi, ali nisam stizala od svoje muke da ti pišem! Drago mi je da si dogurala do kraja, i molim te, nauči muža kako da uđe na RR i javi nam lepe vesti!
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 21.1.2009 2:18:43
|
|
|
|
kumara
|
Gracija, divnoooo! Jos malo i drzaces bebca u rukama!!!
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 19.2.2009 16:49:53
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja ceo svoj život imam tremu pred porođaj! - Jel ima ovo u najboljim rr citatima? Ako nema, predlažem! Još ne razmišljam onako intenzivno, ali očekujem tremu pred kraj, pa ću onda da se tresem ovde vama po forumu, a vi radite od mene šta znate
|
|
RE: Trema pred porođaj? 19.2.2009 16:55:29
|
|
|
|
NadaR
|
Ja sam teski tremaros i stalno sam se pribojavala za milion stvari! Kad su krenule kontrakcije , znala sam da pobjeci ne mogu, jedino preostalo je da se skocentrisem, saradjujem sa babicom tj slusam je, i potrudim se da se sve sto prije zavrsi...
|
|
RE: Trema pred porođaj? 19.2.2009 17:07:47
|
|
|
|
eugenija
|
Mislim da je to najbolji način Nado... I baš volim kad čujem da su se paničari (poput mene) na kraju porodili bez velike panike
|
|
RE: Trema pred porođaj? 19.2.2009 18:22:24
|
|
|
|
sonja999s
|
kakva trema, nisam se ni setila da panicim kad su pocele da lupaju kontrakcije
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 28.5.2009 10:21:29
|
|
|
|
Rina
|
Pred prvi porodjaj nisam imala tremu jer nisam znala sta me ceka ,samo sam pozitivne informacije primala k znanju i najbolje je tako A sad je pocela trema cim sam ugledala No polako,vraticu se na ovu tremu kroz mesec -dva
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 28.5.2009 10:25:39
|
|
|
|
Rina
|
...htedoh reci 'vraticu se na ovu TEMU'
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 28.5.2009 22:01:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, tri nedelje pred termin i ja imam tremu pred porodjaj. Prvi put je hB sve proslo dobro, iako je pupcanik bio obmotan 2 puta oko bebinog vrata. Sad se najvise plasim toga Ista doktorica ce me i poradjati, pa sam sto se te strane tice mirna. Jos samo da preguram ove tri nedelje u iscekivanju Zato sam postala hiperaktivna
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 28.5.2009 22:11:02
|
|
|
|
Rina
|
Jojjj i kod mog sina bio obmotan pupcanik oko vrata Jel ima to veze sa aktivnoscu dok su u stomaku?On je bio stvarno preaktivan a i ovaj mali je isti...
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 28.5.2009 22:19:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne bih znala da ti kazem, meni je prvo dete bas bilo mirno u stomaku pa se ipak upetljao. A i ovako je poprilicno smotan, stalno nesto rusi i prosipa Ovo bebce sto sad nosim je mnogo aktivnije, sta da ocekujem
< Poruku je uredio Zille -- 28.5.2009 22:20:09 >
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 28.5.2009 22:23:15
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Rina Pred prvi porodjaj nisam imala tremu jer nisam znala sta me ceka ,samo sam pozitivne informacije primala k znanju i najbolje je tako Definitvno, najbolje tako!
|
|
RE: Trema pred porođaj? 28.5.2009 22:26:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Procitaj sta mi pise ipod crte!!!
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 28.5.2009 22:30:43
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Zille Procitaj sta mi pise ipod crte!!! ti ti ti tititititititii always look on the bright side of life ti ti ti tititititititii
|
|
RE: Trema pred porođaj? 28.5.2009 22:35:06
|
|
|
|
Sneža
|
Ma šta vama može jedan porođajčić bre
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.5.2009 11:16:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene je uhvatila trema od toga sto uopste NEMAM tremu Ja se nekada zapitam da li sam normalna. Prije 3 mjeseca nocima nisam spavala, bila sam u depri jer me je uzasno bilo strah. Vremenom sam sebe istrenirala da je to nesto sto ne mogu izbjeci, ali opet me nekako ova moja smirenost zabrinjava. Svjesna sam sta me ceka, i opet sam mrtva 'ladna. Bojim se da mi se to ne obije o' glavu... Bas sam freak
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.5.2009 11:17:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Miljana
|
|
|
|
RE: Trema pred porođaj? 29.5.2009 16:54:44
|
|
|
|
eugenija
|
Miljana, pregorela nam trema.. I meni je sada "orilo gorilo" Sve je to normalno... Ispucali smo kredit brige.. sad smo na suvom...
|
|
RE: Trema pred porođaj? 1.6.2009 13:27:04
|
|
|
|
DACA/MACA
|
ja bas imam tremu.Ali iz ugla mog supruga delujem jaaaaako opusteno.Mislim da je tako bolje.Ako i njega ufrkeljisem tesko nama.A valjda ce sve biti ok.Neka pripoda odradi svoje a na meni je da budem vesela,nasmejana i ZDRAVA.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.