Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 10.12.2008 19:42:31
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 10.12.2008 20:23:09
|
|
|
|
Lu
|
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 10.12.2008 20:30:08
|
|
|
|
gina
|
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 10.12.2008 20:36:32
|
|
|
|
Lu
|
Guppy guppyce,mi smo tebe puno poželjele,evo nešto smo ti i pipremile
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 7:24:05
|
|
|
|
guppy RR
|
Dirnule ste me stvarno u srce... šta da kažem... puno hvala. Evo ja sam zauzeta poslom i obavezama, a kad dođe, kući posvetim se (trenutno bolesnoj) deci i mužiću, pa mi sve krivo da otvorim RR. Sinoć nisam bila kući jer smo imali novogodišnju proslavu sa poslom, a večeras možda i stignem i napišem vam koju reč oko 19.00, kad deca legnu, ja se istuširam i tako... ljubim vas puno srećice moje male
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 8:08:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene moje, večeras u 19h da ste sve na netu i da izvršimo napad na guppy! za bolesne klince...
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 10:37:34
|
|
|
|
Lu
|
Opet su bolesni? Lutkice male
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 11:04:21
|
|
|
|
oliveradj
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 12:22:59
|
|
|
|
guppy RR
|
Da, bolesni su ... sinu se nikako ne spušta alergija - sve je gore i gore.. a izgleda opet reakcija na ovaj novi antibiotik :( Još više nego što je pre bilo. Ne znam kako će izlečiti tu njegovu upalu uva ako ne može da podnese lekove Mala ima 39 temperaturu i ružan kašalj, neće da jede... Hvala što brinete za nas.
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 12:27:14
|
|
|
|
kumara
|
joooooj!!!! Cuvajte nam se!!! Ljubimo vas puuuuno i zelimo da im oboje sto pre bude bolje!!! Nemoj da se sekiras, molim te!
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 12:35:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesi zvala lekara? Šta kaže za antibiotik? Zašto mu ne daju antibiotik bez penicilina????
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 21:52:04
|
|
|
|
guppy RR
|
Samo da se javim... Malena je danas dobila antibiotik zbog upale uha.. ponovo... a mališa....... njemu su neki dan dali antibiotik... bez penicilina... i sada u dva dana stanje se pogoršalo... ....tako da sam upravo došla kući iz bolnice... u kojoj su maleni i muž ostali da prenoće zbog nekih testova.... ako bude sve ok, sutra dolaze kući.... a ako ne... ne znam....
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 22:06:11
|
|
|
|
Lu
|
Jao,draga guppy želim ti puno snage da izdržiš sve to... ajde ti odmaraj se ako možeš,biće maleni bolje,mora biti. Pusica za tebe i tvoje anđeliće. Javi nam se sutra opet.
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 11.12.2008 22:32:06
|
|
|
|
Anoniman
|
guppy Biće sve ok! Mora biti!
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 12.12.2008 7:41:00
|
|
|
|
kumara
|
Jooooj guppy... Bas mi je zao, ali budi jaka, bicete vi dobro! Malisa je kao sto si i sama rekla, hrabar decko, izdrzace on. Ljuuuuubim te puuuuno!!! I javi nam kako ste!!!
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 12.12.2008 8:24:44
|
|
|
|
guppy RR
|
Hvala vam .. javiću posle podne šta ima novo. Za sad je sve OK, izvadili su mu krv, bila je vizita...
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 12.12.2008 8:28:14
|
|
|
|
kumara
|
srce maleno, ma bice on dobro! Joj, bas sam se nasekirala zbog vas. Javi cim mozes.
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 12.12.2008 8:31:41
|
|
|
|
Lu
|
čuvamo vam fige da sve brzo završi i vrate se kući,
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 12.12.2008 8:50:28
|
|
|
|
gracija
|
guppy,bice sve ok.
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 12.12.2008 18:53:20
|
|
|
|
guppy RR
|
Vratili smo se kući, ali verujte mi... baš sam umorna. Malo ću pročitati šta ste pisali dok nas nije bilo, a o našoj situaciji otom potom... kad se "slegne". volim vas puno, guppy
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 12.12.2008 19:19:39
|
|
|
|
Lu
|
¸Nek ste kod kuće,sad će ići sve lakše
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 12.12.2008 23:58:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ozarilo mi se lice kada sam ušla u poslednjih 50 poruka i shvatila da su većinom guppykine. Nije da vas ostale ne volim, obožavam vas, ali sam baš bila zabrinuta za našu šeficu i njene klince!
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 13.12.2008 7:04:51
|
|
|
|
gracija
|
Drago mi je da ste stigli kuci i da je sve ok.
|
|
|
|
RE: APEL - guppy budi cesce sa nama, nedostaj... 13.12.2008 13:15:49
|
|
|
|
gracija
|
guppy,kako su djecica?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?