Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Sa čime spavaju vaše bebice 8.12.2008 11:44:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj nema omiljenu lutku! Par nedelja je spavao sa nekim medom, isto je pričao sa njim, ali onda se naljutio na medu, ne znam zašto i ako mu ga ponudim on besno vikne NEĆU, SKLONI GA! Tako da sada opet spava sam.
|
|
|
|
RE: Sa čime spavaju vaše bebice 8.12.2008 14:03:52
|
|
|
|
gracija
|
Moja djevojcica spava sa plisanim lavom koji se zove Lazo...
|
|
|
|
RE: Sa čime spavaju vaše bebice 9.12.2008 18:53:40
|
|
|
|
guppy RR
|
Uvek nešto drugo .... to što uzmu pre spavanja i stisnu sebi, time spavaju. Najčešće ništa ... pa kad ih spustimo u krevetac legnu stomakom na jastuk
|
|
|
|
RE: Sa čime spavaju vaše bebice 14.1.2009 11:27:05
|
|
|
|
mamyca
|
Moj mali odavno spava sa jednim plisanim zekom ,ne bas uvijek,ali vecinom ga trazi.
|
|
|
|
RE: Sa čime spavaju vaše bebice 14.1.2009 12:22:33
|
|
|
|
Koka Loka
|
Una spava sa medom Janom i bebom Bebom. Legne na stomak, jednom rukom zagrli Janu, a drugom Bebe i nirvana Andrej je do skoro spavao sa malim ježom Ježurkom, a sada u krevet srtrpa jedno 10 igračaka
|
|
|
|
RE: Sa čime spavaju vaše bebice 18.2.2009 23:16:40
|
|
|
|
NadaR
|
Milosh je mali da bi mu igracke nasto znacile, ipak izdvojio se jedan mali plisani mis, koga on nekako uspije pronaci medju ostalim igrackama! Uvijek samo njega,slucajno ili ne!??
|
|
RE: Sa čime spavaju vaše bebice 18.2.2009 23:22:48
|
|
|
|
sonja999s
|
jao dusice male, jako slatko
|
|
|
|
RE: Sa čime spavaju vaše bebice 26.3.2009 23:27:14
|
|
|
|
gulivercic
|
Vladimir se vec mesec dana uspavljuje tetra pelenom i dudom, nista vise mu ne treba...nudila sam mu razne igrackice al' mozda je jos rano
|
|
|
|
RE: Sa čime spavaju vaše bebice 27.3.2009 2:38:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj malisa ponekad nosi u krevet neku plisanu igracku, nekad loptu, a vrlo cesto odnese varjacu ili neku ciniju iz kuhinje Za treci rodjendan je dobio krokodila na naduvavanje koji sam stoji uspravno, otprilike je njegove visine, i to nosi u krevet i ususkava pored sebe. Inace ga zove Žaba žaba
|
|
|
|
RE: Sa čime spavaju vaše bebice 27.3.2009 19:33:24
|
|
|
|
Lilly*
|
moj sin ima gomilu igracaka sa kojima spava i kad koju dograbi, a najcesce to bude ceo zooloski vrt- kuca Buca, krokodil Kroka, jedan meda, pa jos jedan bezimeni kuca, a zna cesto da uzme one zastitne poklopcice sa cetkica za zube u obliku krokodila i slona i da i njih stavi pored svih ostalih igracaka i da ih sve lepo pokrije
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?