iris_m
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ufff, tesko pitanje.... Razumijem tm, ali razumijem i tebe... Da moja mama placa kiriju, a ja imam sobu viska, sigurno bih joj je ponudila, jer bi mi bilo drago da joj pomognem na bilo koji nacin... A da je majka mm u istoj situaciji, sigurno ne bih rekla ne, prva ja bih joj to ponudila, samo nisam sigurna da bih voljela da to tako ostane, sto ti kazes, cijelog zivota... Svoj mir, intima i zivot sa svojom porodicom je divna stvar, ali majka je majka, i majka je divna... Nisam pomogla, znam Ja sam razumjela, i sve si u pravu, ali ipak da mi se dogodi takva situacija, ja ne bih mogla reci NE. Mada je nama divno ovako, nista ljepse od svog mira, dodje nam nako ljeti na deset_ak dana, pa nam sve poremeti... Ali, nekad to jednostavno tako... Ne daj Boze da mi neko bude u takvoj situaciji, ja bih ih sve sakupila kod mene, pa kad bi spavali po podu... Voljela bih da nisam takva, to je ruzna osobina, svi mogu da "jasu" po meni, a ja divna i ljubazna, ali jbg, valjda se rodis takav... ------------------------------------------------------------------------------------------ good post ljudski e da se pomaze
< Poruku je uredio iris_m -- 30.4.2011 15:16:14 >
|