Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 14:52:30
|
|
|
|
Modessty
|
što su leeepeee torte!!!! jel ima neka dijetalna
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 14:53:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty jel ima neka dijetalna
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 14:53:28
|
|
|
|
Anoniman
|
ima ...ova prva ... pa negdje na njoj ima i za nas koji smo na dijeti
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 14:55:42
|
|
|
|
Modessty
|
ma ja ću samo ukrase da pojedem.
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 14:56:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Lenka
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:17:23
|
|
|
|
bebać
|
Kakav je ovo Vučko,gdje Lenka šta se dešava,ništa ja iugleda nisam upućena kod mene se sve poremetilo
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:18:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Vučko je ustvari Lenka, koja je greškom obrisala svoj stari profil
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:19:03
|
|
|
|
bebać
|
Vučko
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:21:21
|
|
|
|
Anoniman
|
e moja bebać ... pa odakle i ko moze biti vučko
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:22:55
|
|
|
|
bebać
|
Vučko,nisam danas povezana sa mozgom nikako
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:25:25
|
|
|
|
Anoniman
|
...nisam vala ni ja čim mi se ove gluposti desavaju znam samo da veceras putujemo negdje ...nazvao me mm i niti mi kaze gdje ni sta valjda iznenadjenje a zna da mrzim iznenadjenja
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:26:39
|
|
|
|
Verus
|
vucko nas, volimo te mi kako god da okrenes!
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:27:23
|
|
|
|
Verus
|
lenka jel tebi rodjus?? nis' ne znam ne stizem u moju dragu rr tako cesto
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:28:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Verus sutra je Lenki i meni rođos ali mi već danas počele da slavimo!
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:29:10
|
|
|
|
Anoniman
|
sutra mi je rodjendan 30 punih jbt.... mada ja to ne slavim godinama ...al su me cure extra iznenadile .... i Ani 80 je isto sutra rodjendan ...njoj dodushe 29 ...ona je jos djevojcica
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:30:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Jaaaooo Vučko
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:30:49
|
|
|
|
Verus
|
Pa drage moje da vam obema cestitam, ako sutra ne budem tu, puuuno zdravlja, ponajpre, pa ljubavi i srece, ostalo ce onda samo da dodje i da bude puno beebaaa!!! I ja punim 30 ove godine, i isto tako kazem jbt....sve kad izustim to "trideset" ne zvuci mi kao da sam ja, ja eto, jos uvek imam 19 odlucila sam da tako ostane do kraja zivota
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:31:08
|
|
|
|
Anoniman
|
da...da .... idi obriši nos i igraj se .... ti si jos mala
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:32:30
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala Verus ..... i ja se nekad i ponasam kao da mi je 16.... a osjecam se kao da mi je pa jedno 20 da ne pretjeram
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:32:51
|
|
|
|
Lu
|
A joj što smo danas sentimentalni
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:34:18
|
|
|
|
Anoniman
|
ne ...sad salu na stranu ... imala sam danas puno posla i kad sam napokon sjela za komp ... ugledam temu veceras zurka ...vec 4 stranice ispisane ...bas sam se sjeb.... suze mi na oci krenule
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:36:43
|
|
|
|
Verus
|
daaa, bas godi biti voljen i kada neko misli na tebe, sitnice su ubedljivo najbitnije u zivotu i ono sto nas cini sretnim
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:37:16
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. znam samo da veceras putujemo negdje ...nazvao me mm i niti mi kaze gdje ni sta valjda iznenadjenje a zna da mrzim iznenadjenja To se zove ljubav i pažnja Ljubi mužića svaki dan
|
|
|
|
RE: Jedno veliko HVALA od Lenke SA 15.5.2009 15:38:09
|
|
|
|
Anoniman
|
naravno Verus nije sve u parama ima nesto i u nekretninama... zlatu šalim se ... život i čine sitnice
|
|
|
Anketa
Ima HanaAnck Su Nmaunda li vam se svidja ime Hana?Da (
79%)
Ne (
21%)
Ukupan broj glasova: 68Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!