|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dinstane articoke
26.2.2011 10:57:29   
Anoniman
Sastojci (za 6 osoba)

1 limun
4 velike ili 6 manjih articoka
2 kasike putera
4 kasike maslinovog ulja
2 cena seckanog belog luka
4 kasike seckanog persuna
so i sveze mleveni biber
3 kasike vode
6 kasika mleka
6 kasika belog vina

1. Iscedite limun i stavite zajedno sa korom u veliku ciniju punu gladne vode. Pripremite articike jednu po jednu (kao u prethodnom receptu). Presecite ih na 4-6 delova i stavite u vodu sa limunom.
2. Blansirajte articoke u vrijucoj vodi 4-5 minuta i ocedite
3. zagrejte puter i maslinovo ulje u tiganju. Dodajte beli luk i persun i dinstajte 2-3 minuta. Ubacite articoke. Zacinite solju i biberom. Dodajte vodu i mleko i kuvajte 10 min ili dok tecnost ne ispari. Dodajte vino, poklopite i kuvajte dok ne odmeknu. Sluziti toplo ili na sobnoj temperaturi.


< Poruku je uredio Lu RR -- 26.2.2011 19:39:27 >
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Dinstane articoke
26.2.2011 20:02:15   
Anoniman
Uh, bas lepo zvuci i nije previse komplikovano....Ajd videcu kakve cu srece biti sa njima..user posted image
P.S.gladne vode???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2
   RE: Dinstane articoke
27.2.2011 11:30:05   
Anoniman
Ne smem ni da ti kazem da je pre nego sto je Lu uredila, ova tema nosila naziv Sinstane articoke user posted image user posted image user posted image

Izgleda da sam bila gladna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Pire od karfiola i šargarepe
Ringerajin kuvar: little_one
Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here