Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Test na trudnoću može ukazati na tumor 7.5.2009 16:24:33
|
|
|
|
Tara
|
Zamisli ,zena sva srecna jer je mislila da je trudna, kad se ispostavi tumor Ne dao Bog nikom
< Poruku je uredio Tara -- 7.5.2009 16:26:12 >
|
|
|
|
RE: Test na trudnoću može ukazati na tumor 7.5.2009 16:30:04
|
|
|
|
Debeljuca
|
B HCG jeste tumor marker... ali se drugacije manifestuje i uvecava kad je u pitanju tumor i vanmatericna trudnoca... a drugacije kad je normalna.... to smo vec naucile mora da raste.... cudi me da lekar na UZ nije nista posumljao jer se elementi ploda vide sa 6 nedelja...
|
|
|
|
RE: Test na trudnoću može ukazati na tumor 7.5.2009 16:32:35
|
|
|
|
eugenija
|
Na mom testu za rano otkrivanje trudnoće, naglašeno je crvenim slovima da rezultat može ukazati na tumor.. I ja sam pre pomislila da imam tumor, nego da sam trudna!
|
|
RE: Test na trudnoću može ukazati na tumor 7.5.2009 16:40:10
|
|
|
|
Tara
|
IZVORNA PORUKA: eugenija I ja sam pre pomislila da imam tumor, nego da sam trudna! Kad budem videla svoje prvo cu raditi markere na tumor ,pa tek onda Betu
|
|
|
|
RE: Test na trudnoću može ukazati na tumor 7.5.2009 16:41:44
|
|
|
|
eugenija
|
Joj Tara, crnjaka... Ali ne treba tako razmišljati, ja uvek krećem od najgore opcije, ebeš ludu glavu
|
|
RE: Test na trudnoću može ukazati na tumor 8.5.2009 9:05:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma, ne treba se opterećivati takvim stvarima, ali smatram da je dobro znati.
|
|
|
|
RE: Test na trudnoću može ukazati na tumor 8.5.2009 17:40:42
|
|
|
|
Debeljuca
|
to se vidi na prvom ultrazvuku.... a ako se radi bhcg iz krvi i ako se pravilni duplira u 5 u 6 nedelji sve je ok.... imam takvo iskustvo.... kad sam u ovoj trudnoci prokrvarila doktorka je rekla u gaku vi ozda niste trudno mozda imate tumor idete po uput pa cemo videti.... a neradni dan za DZ je bio... i tako.... opsta ludost....
|
|
|
|
RE: Test na trudnoću može ukazati na tumor 8.5.2009 17:41:32
|
|
|
|
Debeljuca
|
ali je doktor na uz ipak video bebu... jos samo da malisa ili malena bude ok u ponedeljak i jupi...
|
|
|
|
RE: Test na trudnoću može ukazati na tumor 8.5.2009 17:45:35
|
|
|
|
Verus
|
silly Eugi! IZVORNA PORUKA: eugenija Na mom testu za rano otkrivanje trudnoće, naglašeno je crvenim slovima da rezultat može ukazati na tumor.. I ja sam pre pomislila da imam tumor, nego da sam trudna!
|
|
|
|
RE: Test na trudnoću može ukazati na tumor 8.5.2009 17:46:34
|
|
|
|
Verus
|
bice Debeljuco sve OK, videces, samo nemoj misliti ni na sta, opusti se, i uzivaj u bebici!!!IZVORNA PORUKA: Debeljuca ali je doktor na uz ipak video bebu... jos samo da malisa ili malena bude ok u ponedeljak i jupi...
|
|
|
|
RE: Test na trudnoću može ukazati na tumor 8.5.2009 17:50:51
|
|
|
|
mihi
|
Uvećava se na 5000 do 10000 kod MOLE (tumor embrionalnog porekla) ali to su ogromne vrednosti.
|
|
|
|
RE: Test na trudnoću može ukazati na tumor 8.5.2009 19:28:07
|
|
|
|
MERYEN
|
Za ovo prvi put cujem,dobro je da sad znam.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?