|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vigantol / AD3 kapi
25.11.2010 16:16:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mihi

A vitamin se ne daje bebama jer je dokazano da je toksičan, to što Anajid na svoju odgovornost daje svom detetu AD3 to je njena stvar. Preporučujem da se držite saveta pedijatara i dajete svojoj deci samo D3 vitamin kako se i preporučuje.

To bi bilo moguce samo kada bi d3 kapi bile u ispravnom pakovanju,dakle vigantol vise nije preporuka  ni u Beogradu gde se, izmedju ostalog ne moze naci nista osim tg farm Loznice,nisam sigurna za one iva valjevo,cini mi se da je bio neki problem sa njima..

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 376
25.11.2010 16:25:02   
Jele

IZVORNA PORUKA: nensi27

Na onom Vigantolu sto su ukinuli,je pisalo,bez obzira do kad je rok trajanja,da kad se otvoti bocica rok je 6 meseci...Pogledaj sta tu pise na onom papiricu unutra...

Sva sreća pa sve čuvam kao hrčak... Sad sam iščitala, ništa ne piše što se toga tiče, samo da se čuva van domašaja dece, zaštićeno od svetlosti i na hladnom mestu, a rok trajanja je do 2013. godine....

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 377
25.11.2010 20:11:05   
mihi
Ne znam šta se sada dešava jer Miloš ima 2 god, ne znam ko je napisao da se nezna šta da se koristi, Meni u otpusnoj listi piše Vigantol 1 kap dnevno. Ne znam kakva je sada situacija ako nema vigantolauser posted image

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 378
25.11.2010 21:07:56   
Anoniman
Svi mi smo koristili vigantol dok ga nisu povukli,i onda su svi pedijatri preporucili upravo ono sto moze da se nadje a to su ad3 kapi,a posto krkine i plivine ne mogu da se nadju(ja nisam mogla)onda smo `osudjeni` na tg farm kakav god bio.Ne mislim da su lose,lose je samo to sto su jedine user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 379
25.11.2010 21:55:22   
mejvis
Monopol na svakom koraku...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 380
26.11.2010 8:58:40   
zoća
svaki vitamin koji se unosi u preteranoj količini osim vitamina c izaziva hipervitaminozu a što se tiče toksičnosti predpostavljam da isto važi.Vitamin A mora da se unosi pa on je jako bitan za vid.Drage moje nije za ovu temu ali samo da vam kažem juče sam proslavila petnaest godina brakauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 381
26.11.2010 9:02:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zoća

Vitamin A mora da se unosi pa on je jako bitan za vid.

Eto, ja delim mišljenje, zato dajem AD3, i nikako da se pomirim sa ovim pomodarstvom oko vigantola koji je samo D vitamin.

(odgovor članu zoća)
  Direktna veza do poruke: 382
26.11.2010 9:11:06   
Nensi*
Tasho,koliko kapi mu dajes?

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 383
26.11.2010 9:12:36   
Anoniman
2-3 mi rekoše. Pa kako kad kane u kašiku, nekad 2, nekad 3.

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 384
26.11.2010 9:14:29   
Nensi*
E vidis,to mi uopste nije jasno,meni rekli da dajem 5...Ne znam sad da li da smanjim na 3 user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 385
26.11.2010 9:16:41   
Anoniman
Ja slušam pedijtra. Da je rekao 5, davala bih 5. 

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 386
27.11.2010 15:08:03   
iki82

IZVORNA PORUKA: goda

IZVORNA PORUKA: iki82

JA SAM LENI NABAVILA D3 KAPI (PLIVIT) IZ HRVATSKE.DOBILA SAM JEDNU BOCICU OD PRIJATELJICE,A NEZNAM KAKO CU NABAVITI JOS JEDNU/DVE BOCICE JER DAJU SAMO NA RECEPT.user posted image

iki user posted image
ja imam viška plivit d3 i kupila sam ih u apoteci bez recepta,ni za jedne kapi ne teraže recept. Moje dete od plivit d3 kapi je imalo jake grčeve neredovnu i užasno zelenu kakicu i 15 neprespavanih noći zbog grčeva,pa sam prešla na krka ad3 kapi. Odakle si? Kad ti nestane traži da ti kupim i pošaljem user posted image

Vazi,ako se nesnadjem nekako,javicu ti se,pa da ti posaljem pare nekako....a odakle si?Ja sam iz Sombora(vojvodina)

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 387
27.11.2010 19:53:52   
goda
Iki iz  Bijeljine sam,ako neko dolazi u RS može bilo ko da ti kupi ne traže recept. Mislim da ima u svim apotekama.

(odgovor članu iki82)
Direktna veza do poruke: 388
28.11.2010 12:55:15   
iki82
Hvala ti Godo,mozda nadjem nekoga ko ce ici...user posted image

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 389
28.11.2010 13:10:50   
New Mom
IZVORNA PORUKA: nensi27

E vidis,to mi uopste nije jasno,meni rekli da dajem 5...Ne znam sad da li da smanjim na 3 user posted image

Slušala bih dr kako je preporučio. I nama je naš rekla 5 kapi.
Doza je inače za vodene kapi od 3-6 kapi, dr određuje preporuku.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 390
24.12.2010 12:12:15   
Anoniman
Brate mili , čitam ovo unazad u vezi kapi i dođe mi da flipnem user posted image . Nas su iz Betanije otpustile čistačice , ni jedan pedijatar nije došao da mi kaže kako i šta , a bebu mi je donela neka sestra koja nema veze sa odeljenjem na kojem je moje dete ležalo . Dakle - totalno sam neinformisana , na otpusnoj mi piše da dajem Nini Vigantol , kojeg nema . U apoteci mi serviraše AD3 kapi kao jedinu opciju , ali uz napomenu da se one daju tek sa mesec dana bebinog života .
Dakle , smem da dajem ove vodene AD3 kapi ? Dajem tek kad napuni mesec dana ? Koliko kapi ? Znam reći ćete mi da pitam pedijatra , ali KOJEG pedijatra , kad nam je kontrola zakazana za polovinu januara , a Nina za 8 dana puni mesec dana user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 391
24.12.2010 12:35:47   
zoća
Bubo čitala si sigurno i moje postove da sad ne ponavljam pkušaj da nađeš plivine kapi ja nisam uspela to je jedino zvanično od pedijatra.Moje dete pije Ditrevit kapi

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 392
24.12.2010 13:58:29   
Trudnicica83
Bubo, mozes da dajes vodene AD3 kapi, i mi smo presli na njih kada su povukli vigantol, i nama je pedijatrica rekla 3 kapi do navrsene godine dana. Nije pominjala sa koliko meseci se krece, ali eto, sacekaj jos 8 dana pa pocni. Nije nista strasno sto nece piti do tad. Ali obavezno vodeni rastvor, uljani se vise ne preporucuje. POsle kad odes na kontrolu ti pitaj, ali ne moze da skodi 3 kapi do tada.

poz

Postala sam mama 4.8.2010! NEMA niceg lepseg od osmeha mog maceta...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 393
24.12.2010 14:16:11   
Anoniman
Hvala , drage moje user posted image

(odgovor članu Trudnicica83)
  Direktna veza do poruke: 394
24.12.2010 15:51:13   
mejvis
Meni sutra komšinica donosi plivine kapi iz bosne. Do sada smo pili vodene AD3.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 395
24.12.2010 16:06:33   
marija32
Prodaju li se negde u Beogradu PLIVINE D kapi?

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 396
26.12.2010 13:11:14   
Anoniman
Ja mu dajem 6 kapljica AD3,na prvoj kontroli su nam rekli 3,sada 6.

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 397
26.12.2010 13:16:16   
Nensi*
Meni je drug iz Podgorice poslao Plivine D3 kapi,nego ne znam koliko da mu dajem user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 398
26.12.2010 14:15:27   
choopa choops
Bubo meni je pisalo i za L, a sad i za M da dajem od navrsenih 15 dana :)))

Nensi meni je pedijatrica rekla 2 kapi, ali ja mu cesto dam 3, zato jer zaboravim po nekoliko dana (7 dana), pa da nadoknadim user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 399
29.12.2010 14:33:05   
Jele

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Bubo meni je pisalo i za L, a sad i za M da dajem od navrsenih 15 dana :)))

Takođe, doduše za Vigantol, ali ne znam zašto to pišu u otpusnoj listi, kad znaju da ga nema user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here