Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Obrisana poruka] 13.4.2009 8:55:20
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Oprez: Deca u kadi i bazeničiću 13.4.2009 15:44:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Lazara ne ispustamo iz vida kad se kupa, i telefon moze da zvoni koliko hoce, sto je sigurno sigurno je! U bazencicu se kupa samo uz nas nadzor. Proslog leta smo svo troje isli na gradski bazen i on se u jednom momentu zagnjurio i jednostavno nije znao da izvadi glavu iz vode. Da nismo stajali pored nega i podigli ga ko zna sta bi se desilo
|
|
|
|
RE: Oprez: Deca u kadi i bazeničiću 20.5.2009 13:47:06
|
|
|
|
stevajela
|
Nikada Matiju ne ostavljam samog u kadi,naravno.A ni u bazencicu bez obzira koliko vode ima u njemu.
|
|
|
|
RE: Oprez: Deca u kadi i bazeničiću 20.5.2009 13:56:29
|
|
|
|
Lu
|
Ja već odavno dijete kupam pod tušem,a što se tiče bazenčića (more da ne spominjem) tu sam jako oprezna sjedim na stolici pored bazenčića i gledam u njega kako se brćka. Nije se desilo jednom da se okliznuo i pao glavom pod vodu iako je dubina svega 15-20 cm,ali sam bila tu da ga odmah izvučem. Opreza nikad dosta!!!
|
|
|
|
RE: Oprez: Deca u kadi i bazeničiću 20.5.2009 13:56:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobrodošlica!
|
|
|
|
RE: Oprez: Deca u kadi i bazeničiću 20.5.2009 13:57:52
|
|
|
|
Lu
|
Dobrodošlica i od mene za Stevajelu
|
|
|
|
RE: Oprez: Deca u kadi i bazeničiću 20.5.2009 13:58:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj Luka voli da sedi u kadi i da se igra. Kada žurimo nekuda, onda ga tuširam, inače ga ostavim da se igra svako veče.
|
|
|
|
RE: Oprez: Deca u kadi i bazeničiću 20.5.2009 14:14:16
|
|
|
|
stevajela
|
Hvala na lepoj dobrodoslici.Na prvi pogled forum je lepo uredjen, teme su interesantne, samo trebalo bi vise da ih ima.Verovatno ce ih i biti.
|
|
|
|
RE: Oprez: Deca u kadi i bazeničiću 20.5.2009 14:17:39
|
|
|
|
Anoniman
|
A gde si ti tražila teme kada ih nema dosta? Možeš otvoriti temu ako želiš.
|
|
|
|
RE: Oprez: Deca u kadi i bazeničiću 20.5.2009 14:25:44
|
|
|
|
mihi
|
Moj Luka je sa 4 god. na moje oči počeo da se davi u bazenu. Bilo je pre večere i on je sedeo na ivici bazena i pomerao se po ivici brčkajući noge u bazenu, u jednom trenutku je samo skliznuo u bazen ja sam komplet obučena za večeru skočila da ga izbavim........ Inače se sam kupa u onom gumenom u vikendici sad ćemo morati maloga da pazimo .
|
|
|
|
RE: Oprez: Deca u kadi i bazeničiću 3.8.2009 11:37:38
|
|
|
|
eugenija
|
Nado, mislim da se ne bi trebao prehladiti, samo će mu prijati vodica i rashladiti ga ugodno. Ja bih recimo više pripazila na uv zračenja, obezbediti neku dobru kremicu sa velikim zaštitnim faktorom, ne izlagati se dikrektno suncu u ona ružna doba dana, ili staviti bazenčić u hladovinu nakon što se voda ugreje na suncu. Ma, Miloš će uživati, videćeš! A imaš i ti jedan bazen na temi o tvom rođušu Ljubac
|
|
RE: Oprez: Deca u kadi i bazeničiću 3.8.2009 11:39:42
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Dobili smo mali bazencic, presladak! Ne znam da li je Miloshu rano za kupanac u njemu. HYoce li se prehladiti? Kada ste vi kupale bebe vani u bazencicima? Ako vec ima tema,uputite me IZVORNA PORUKA: guppy RR Tasha neka nas uputi u temu. Ja sam kupala svoje mališane u ovo doba prošle godine, znači pre nego što su napunili 1. rođendan. Super im je bilo, bilo je toplo, mi smo bazen stavili u hladovinu i MILINA. Par patkica, plastičnih čaša i neće hteti da izađu Htela bi samo da napišem malo upozorenje... PRE kupanja u bazenu pripremi SVE što ti treba. Telefon, fotoaparat, peškire, hranu, vodu... SVE. Jer nemoj ni na sekund da se okrećeš od tako malog deteta dok se kupa. Ljubac i lepo kupanje IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. nije rano draga jedino nemoj da bude duže od 10 minuta lijep i ugodan kupanjac IZVORNA PORUKA: Tasha RR Oprez: Deca u kadi i bazenčiću KLIK Slobodno draga stavi dete u bazen! Ja sam mog ostavljala i duže od 10min, nikada nisam sipala skroz hladnu vodu, nisam baš ni vruću kao za kupanje u kadi! Videla sam da neke mame dodaju šampon u bazenčić - smatram to glupošću, pa još će dete da mi traži i u Dunav da mu sipam šampon. Guppy ti je rekla - ne skidaj oči sa deteta. Ja čak i dok vadim nešto iz tašne, a sedim pored njega, ne skrećem pogled (čak ni sada), nego napipavam po tašni. I pazi da ne bude na promaji, pa ako se recimo pokvasi po delu tela koji je inače van vode, i duva vetrić, malo ga obriši. Ne brini - uživaj!!!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?