Lu
|
E to ti je faza ispitivanja granica,svi se tako ponašaju u toj dobi. Moramo da im se suprostavimo,znači ovako kako si rekla tako i ja radim,soba pa se tamo krevelji,nemože to tako. Šta sad trebam da potvrdim da konj kaže muu,e pa nekaže i nemoj se glupirati mali moj. Ja imam primjer u svojoj okolini,dječak sada ima 3,5god ali i on je počeo oko dvije,ako mama nepodvrdi ono što on kaže,bacanje na pod vriska,a ona kaže jest tako je samo ušuti i on fino ušuti. Eh sada taj mali se baca na pod za svaku sitnicu,kada mama hoće usisavati,neeećeš,ona ugasi uisisavač,hoće pit kavu,neećeš,ona prestane i skloni kavu i to u gostima,ja mu dam vode kad traži u mojoj kući,neećeš ti mama će mi dati,hej pa stani malo,taj mali je napravio roba od nje,a sve zato što nije od početka imala svoj stav prema njemu kao roditelj prema djetetu. Kao što sam rekla ovo što rade je samo faza,ali moramo biti dosljedni. Ako kažem u 8sati idemo pod tuš i spavanje to je tako već dvije godine i nema da neće, ako kažem da krava kaže muu onda je tako,jel tako Tasha?
|