Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 1.4.2009 13:26:17
|
|
|
|
eugenija
|
NLO-Banja Luka - klik
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 1.4.2009 13:28:36
|
|
|
|
Anoniman
|
ebem ti pos'o i što ne mogu da izađem na youtube.
|
|
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 1.4.2009 15:10:15
|
|
|
|
Anoniman
|
KLIK - obavezan zvuk ... obratiti pažnju na 1 minutu
|
|
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 1.4.2009 15:11:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR ebem ti pos'o i što ne mogu da izađem na youtube.
|
|
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 1.4.2009 15:12:38
|
|
|
|
Anoniman
|
e jbg tasho... pa jos malo pa ce vam zabraniti da dishete na poslu j im mater bezobraznu
|
|
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 1.4.2009 15:16:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma jok, bre, sada će da nas otpuste pa ćemo da zvrljimo u youtube koliko nam volja...
|
|
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 1.4.2009 15:19:07
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma jok, bre, sada će da nas otpuste pa ćemo da zvrljimo u youtube koliko nam volja... Joj crnjaka dragi Bože
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 1.4.2009 15:19:49
|
|
|
|
Anoniman
|
ozbiljno???? moramo tasho otvoriti temu Recesija ili nesto slicno ako vec nema a sto se tiče otpustanja i problema na poslu
|
|
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 1.4.2009 15:22:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima dve teme-tri teme o tome: Dete i posao Višak zaposlenih Prava radnika Ne znam dal su to baš pravi nazivi tema, ali tako nekako... mnogo mi je spor net da bih postavljala linkove.
|
|
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 4.4.2009 14:54:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma eugi, to se neko igrao laserom po mraku.
|
|
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 4.4.2009 15:07:00
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma eugi, to se neko igrao laserom po mraku. ovo sam i ja pomislila
|
|
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 4.4.2009 22:40:28
|
|
|
|
eugenija
|
Možda preciznije znaju Sani, Nada i Gagi... Uglavnom, letos su iznad Banjalučkog naselja Petrićevac primećeni naveče oko 21h neki svetleći objekti koji su menjali smer, leteli unaokolo i svetlili jače pa sve slabije dok nisu nestali. Vest je puštena na dnevniku ATV-a sutradan u 19 časova.
|
|
[Obrisana poruka] 4.4.2009 22:41:44
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 4.4.2009 22:42:15
|
|
|
|
NadaR
|
Ja sam cula nesto u vezi toga,mada nisam obratila paznju,mislila sam da se sprdaju...
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 4.4.2009 22:44:28
|
|
|
|
eugenija
|
Videćemo da li su njih dve propustile vest.. ako jesu i one, idem na ATV maskirana, u magacin, da tražim kasete sa porukom: "Ko vidi lice nindže, umreće u najgorim mukama!"
|
|
[Obrisana poruka] 4.4.2009 22:45:17
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 4.4.2009 22:46:23
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Videćemo da li su njih dve propustile vest.. ako jesu i one, idem na ATV maskirana, u magacin, da tražim kasete sa porukom: "Ko vidi lice nindže, umreće u najgorim mukama!"
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 25.2.2018 20:48:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Ajde vec jednom neka dodju 😁
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 25.2.2018 21:36:01
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ne moraju da zure.
|
|
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 25.2.2018 21:55:26
|
|
|
|
Sarav
|
Eto, Gugl da nije snimio mi bi ostali da živimo u neznanju
|
|
RE: Snimljeni NLO-i preko Google 25.2.2018 21:56:50
|
|
|
|
Srecko47E
|
Mnogo bi propustili. Price za malu decu
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
NAJLEPSE IMEhankaKoje vam se ime najvise svidjaOgnjena (
18%)
Masa (
63%)
Melanije (
10%)
Dara (
10%)
Ukupan broj glasova: 219Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!