Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 20.3.2009 19:49:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ne volim ni cveklu ni beli luk,ali mi nekako zvuci bas zanimljivo... mogla bih probati
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 20.3.2009 19:51:17
|
|
|
|
Lilly*
|
Ja sam je napravila jednom prilikom kada sam imala goste, svi su je onako sa nevericom gledali, ali se na kraju svima svidela probaj bar..
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 20.3.2009 19:51:44
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 20.3.2009 19:52:19
|
|
|
|
Lilly*
|
Samo hrabro, verujem da ce ti se svideti. Javite utiske
< Poruku je uredio lilly.79 -- 20.3.2009 19:53:09 >
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 20.3.2009 19:53:32
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 21.3.2009 15:59:26
|
|
|
|
Lilly*
|
evo da vam stavim i slicicu kada sam vec naucila
|
|
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 25.3.2009 16:18:05
|
|
|
|
Lilly*
|
bas me interesuje da li je neka od vas probala "moju" salatu, da li vam se svidela ili mozda nije
|
|
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 25.3.2009 16:25:14
|
|
|
|
Ana RR
|
e nikako da se nateram da kupim cveklu! sta cu kad je ne volim ali taaakooo bih probala ovu salaticu, uh...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 25.3.2009 16:36:02
|
|
|
|
Lilly*
|
pa kupi nekoliko komada, nisu uopste skupe a ima mladih i bas su fine, socne a to je jedna od nekoliko svezih salata koje se za sada mogu naci
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 25.3.2009 16:37:26
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 25.3.2009 16:38:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo obecavam da cu se usuditi da kupim i probam cveklu!! Casna titova pionirska rec
|
|
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 25.3.2009 16:41:20
|
|
|
|
Lilly*
|
drago mi je gagi sto ti se svidela ana, drzim te za titovu pionirsku rec
|
|
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 8.7.2019 15:29:59
|
|
|
|
mama ivane
|
Salatu pravim samo sa kuvanom cveklom preukusna je
|
|
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 10.7.2019 11:09:49
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: mama ivane Salatu pravim samo sa kuvanom cveklom preukusna je Super je salata,bravo.Pozdrav
|
|
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 29.8.2019 7:45:15
|
|
|
|
Duškić
|
Nikad nisam pravila na ovaj nacin salatu, mogla bih probati.
|
|
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 31.8.2019 19:32:18
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR e nikako da se nateram da kupim cveklu! sta cu kad je ne volim ali taaakooo bih probala ovu salaticu, uh... Ana , ja ne volim da je kuvam, ali sam u Lidlu nasla skuvanu vec hermeticki zatvorenu u celofan, za salatu gotova i spremna, super je
|
|
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 31.8.2019 20:33:03
|
|
|
|
Duškić
|
Nisam uzimala, a kuvala sam je samo u selu, ona bojame izludi. A.rendala je jesam.
|
|
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 31.8.2019 20:52:44
|
|
|
|
MimaKos
|
Mnogo prakticna stvar! I nije bila skupa
|
|
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 31.8.2019 21:36:27
|
|
|
|
Duškić
|
Meni prakticnija kad znam da nije prskana i da je lepo sredjena skuvana ili lepo ubrana i stavljena u podrum i samo dodjem i pokupim.
|
|
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 31.8.2019 21:48:53
|
|
|
|
MimaKos
|
Joj duskic, ja se time ne opterecujem uopste, verujem seljacima za neprskano ko i ovima iz Linde :)
|
|
|
|
RE: Salata od sirove cvekle 31.8.2019 22:00:29
|
|
|
|
Duškić
|
Verujem pravim seljacima, ovim sto sede po ceo dan na pijaci ne. Pravim sa cveklom sok. Probacu i ovu salatu.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?