|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ulepšavanje botoxom ili operacijama za vreme ...
13.3.2009 14:20:13   
guppy RR
Svaka trudnica želi da bude lepa...

a šta mislite o ženama koje za vreme trudnoće koriste botox ili idu na druge zahvate da bi bile lepše?

Direktna veza do poruke: 1
   RE: Ulepšavanje botoxom ili operacijama za vr...
13.3.2009 14:28:48   
mihi
Ja ne znam da li je botox dozvoljen u trudnoći obzirom da se radi o toksinu bakterije Cl. botulinum, on deluje lokalno u okolini bore na koži izaziva povratnu parezu nerva tako da je onemogućenrad mimičnih  mišića. Inače van trudnoće može da se to radi nemam ništa protiv toga.

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 2
13.3.2009 14:46:13   
eugenija
A joj, meni je to totalno bespotrebno u trudnoći raditi.. Ok ako neko smatra pre ili posle trudnoće da bi trebao da se na taj način "popravi" hehehe... Ali kud baš u trudnoći odlučiti se na tako štauser posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 3
13.3.2009 23:34:57   
Jeca*
Meni je to skroz bezveze. Baš je tad nekome zapelo da se uredjuje na taj način. I nisam sigurna koliko je bezbedno. Mi ovde pričamo o odlasku kod zubara, tim lokalnim anestezijama i sl, a jos ubrizgavati u telo neke materije tog tipa...strasno

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 4
13.3.2009 23:41:40   
taya
E bas...u pravu si...ne znam ko jos o tome razmislja u trudnociuser posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 5
14.3.2009 9:56:26   
MERYEN
Ne slazem se sa tim u opste.

Bila sam kod frizerke pre par dana,i propo ovoga pricamo o carskom porodjaju i kaze ona meni jel ti Fo... radio malo liposukciju kad te porodio,ja se ukocila,pitam je odakle ti to pa kome rade to,kaze ih bre pa to se radi,nije bukvalna liposukcija ali rade male zahvate skidanja sala,kako ne znas,kazem ne znam i prvi put cujuem za to nije mi radio i nikad ne bih pristala na to,jeste li vi cule da postoji i da je nekome radjeno?user posted image

(odgovor članu taya)
Direktna veza do poruke: 6
14.3.2009 12:25:14   
Buba76
Da,moze.Kada ti ginekolog uradi carski onda plasticni hirurg zateze stomak cak i kroz taj isti rez moze da ti stavi i silikone,ali onda ti zaustave dojenje.
Ja sam licno PROTIV,ali to se sve moze.

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 7
14.3.2009 12:30:29   
Jeca*
Da, znam za to. Sad pokušavam da se setim kojoj su poznatoj ličnosti to beše radili user posted image  pisalo je skoro u novinama.
Ma....ni ja ne mogu da verujem. Ja sam se puno puno ugojila u trudnoći, pisala sam već o tome, ali kad sam se porodila to mi je bila poslednja stvar na pameti. Bila mi je bitna beba pre svega, da nadođe mleko, da prestane da boli rana, pa tek onda izgled. I skinula sam dooosta kg, a ostalo je još 10-ak koje sad pokušavam da ubijem malo rigoroznije nego ranije, pa se nadam da ću uspeti do leta. Grudi su mi bezveze oblika i meke su, ali ne pada mi na pamet nikakva intervencija na njima...pa bar dok ne rodim svu decu koju planiram, odnosno bar još jedno ili dvoje.
Ja nekako kapiram da žena ne sme da se zapusti, ali ovo je vreme kad je uloga majke prioritet.

(odgovor članu Buba76)
Direktna veza do poruke: 8
14.3.2009 12:38:30   
Buba76
Jeco,bravo.Tako treba razmisljati

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here