|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ukusan krompir
2.3.2010 15:27:12   
Unica
Iskreno ja obozavam kromir na sve nacine ali ovo mi je omiljeni. Ide super i ako se  stavi sa mesom ili uz meso, ma kako god.

A lako se sprema.

Nauljiti pleh, tepsiju, vatrostalnu (ko sta hoce) toliko da ne bude suvo dno. U jednu ciniju naseci oljusten krompir na kriske, dodati 1-2 glavice crnog luka nasecenog na rebarca, dodati 2-3 zelene paprike isecene krupnije i 1 veci paradajz koji se prethodno oguli od ljuske (pod mlaz vrele vode da se lakse ljusti) pa isecen na sitnije kockice. Sve to izmesati i dodati zacin C (nikako so)... staviti to u sud u kome ce se peci, preliti sa jos malo ulja i ako nema sud za pecenje poklopac prektriti folijom.
Peci uobicajeno dok nije gotov krompir a pred kraj moze i da se otklopi/skine folija.

Verujte mi da je krompir vise nego uskusan, mekan i socan.

< Poruku je uredio Lu RR -- 2.3.2010 16:08:48 >


_____________________________

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Ukusan kromipr
2.3.2010 15:28:54   
bebironcic
Dobar je,ja jedino od svega ovoga ne stavim paradajz...uh sada sam ogladnela....user posted image

_____________________________

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Unica)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Ukusan krompir
2.3.2010 15:35:49   
Unica
Par puta ga nisam ni ja stavljala,posebno zimi. Ima ok paprika da se kupi uvek ali sam poslednja 2 puta kupila paradajz u Maxiju i imao je ukus na ribu. Uzas zivi.
Paradjaz mu da samo kiselkast ukus i super osvezava leti, ali se slazem da moze i bez njega...

I ja sam gladna i sve mi se jede sto procitam da je neko spremao. user posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 2.3.2010 16:09:14 >


_____________________________

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Ukusan krompir
2.3.2010 16:45:31   
gagana83
I ja pravim bez paradajza.
Nekad ubacim sampinjone,nekad slaninicu,zavisi sta se nadje u kuciuser posted image


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Unica)
Direktna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here