|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Beba grebe
10.2.2010 22:13:12   
Anoniman
Ovdje nije u pitanju grebanje kao kod novorodjenceta. Ovo je neka faza koja nikako da prodje. Zadnja 4 mjeseca David samo grebe; ne nas nego sledece: Da li ste ikada gledali macku kako ostri kandze o lozu? Tako i on, cega se god dohvati ostri nokte, ne znam drugacije da vam opisem. Ako lezi na dvosjedu, grebe naslon, ako je blizu zida grebe, kada u dubak seta, odmah juri ka zidu da grebe. Ujutru me probudi grebanje po ogradici krevetica. Ako sjedi u krilo nekome od nad i drzi nas za ruku i dalje grebe.

Mene sve to izludjuje jer se jezim kada cujem da neko grebe!!!! A stalno mu skracujem nokte. Nikako da prodje ta faza.
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Beba grebe
11.2.2010 9:17:46   
*Alexx*
I Andrej to radi, ali ne stalno. Grebe po ogradici, po krevetcu, po prekrivaču... Istražuje. A verovatno ne pomaže što ti reguješ, pa mu je još zanimljivije. Pretpostavljam samo user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
11.2.2010 21:57:23   
sneza24
I David isto to radi.Sve sto dohvati grebe.Cak i mene po licu rukama,igracke,zid kad ga priblizim,ma sve.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 3
11.2.2010 22:00:41   
Anitaaa
I Mateja to radi.Stalno grebe svuda.Proći će ih to uskoro nadam seuser posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 4
11.2.2010 22:06:07   
Anoniman
Nesa je imao sve moguce faze-grebanje, grizenje, cupanje, stipanje...svaki put je prestalo kad sam prestala da reagujem-dakle, grize me, suze mi idu na oci, ja ga ni ne gledam, nego okrenem glavu. Posle toga vise nijednom to nije uradio. Sa grebanjem i ostalim radnjama-ista prica.

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 5
11.2.2010 22:12:05   
Anitaaa
I ja ga ignorišem maksimalno,ali on tera i dalje po svom.Ma baš me briga dok god se ne povredjuje neka grebe dok mu ne dosadi

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
9.1.2011 23:36:45   
New Mom
Hahaha... ne mogu da verujem da i za ovo ima tema.user posted image
Jao, i ova moja već nekih mesec dana to radi - strašno me izluđuje.
Ali treba izgleda da se naviknem da će večno iz neke faze u neku fazu.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 7
9.1.2011 23:43:02   
Diabla
Daaaa, ovo je moja temauser posted image user posted image user posted image I samo da naglasim da D. i dan danas grebe, istrazuje grebanjem sve oko sebe.

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 8
10.1.2011 0:39:37   
Verus
Nisam pre ni videla temu: Helena grebe otkad mogu da se setim.  Nekada je to i umiruje, a kad mi lezi u narucju i ne moze da zaspi, a ja instiram jer joj je vreme, grebe me po licu, grudima.  Sad joj vec vicem ne, i pokazem joj da se ljutim i da to nije lepo.  Uzmem joj rukicu i mazim moj obraz i govorim "Draga mama", i da ne sme to da radi... 

Od skoro je pocela da mi trpa prste u usta i da vuce ka dole!  Ne znam sta joj to znaci??

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 9
10.1.2011 0:43:39   
Diabla
Znaci da voli da te gnjavi, to je i nama D. radio. A sad me bode u oko, pogotovo ako imam maskaru, pa mu zanimljive trepavice. I to tacno ubode iznad oka, kao da ce da ga iskopa. Mm je prije neki dan odletio do plafona kada ga je ubo. Kune mi se da je osjetio da mu zamalo oko nije iskocilouser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Nisam pre ni videla temu: Helena grebe otkad mogu da se setim.  Nekada je to i umiruje, a kad mi lezi u narucju i ne moze da zaspi, a ja instiram jer joj je vreme, grebe me po licu, grudima.  Sad joj vec vicem ne, i pokazem joj da se ljutim i da to nije lepo.  Uzmem joj rukicu i mazim moj obraz i govorim "Draga mama", i da ne sme to da radi... 

Od skoro je pocela da mi trpa prste u usta i da vuce ka dole!  Ne znam sta joj to znaci??

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 10
10.1.2011 1:08:35   
Verus
user posted image  joj diabla kako sam se nasmejala!  sta sve ta deca nama rade c c c!

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 11
10.1.2011 1:15:48   
mati
Matija trenutno najvise voli da "ostri noktice" od tepih slagalica. Kada ga cujem ja mislim da me u srce zaboli, ali on kao da nista ne oseca, igra se. A voli i dok sisa da greba, ma non stop nesto grebe... Ili nekoga...user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 12
10.1.2011 1:23:44   
Verus
mati, izgleda da je to faza koje mnoge bebe imaju...ocigledno im onda ne smeta?

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 13
10.1.2011 1:38:33   
mati
Ma ne smeta mu cim ne place. Ponekad pomislim i da uiva u tome, dok ga gledam sa kakvim odusevljenjem grebucka. A na slagalicama samo ostaju linije... A da i mrezicu od ograde nesto voli...user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 14
10.1.2011 12:54:13   
Snelle

To i Lana radi. Za čas mi uvuče prste u usta, najčešće dva-tri i onda kao da hoće da mi razvali vilicu
A inače mi kosu svu počupa! Rekla sam mm da to više tako ne ide, nek pusti i on kosu da ja mogu malo da danem dušom Dalje, grebe me po licu, uživa da mi "kopa" oči, stavlja prste u nos....ma haos jedan. Najgore je što joj je to nekad ritual da bi se uspavala....pa ko preživi!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 15
10.1.2011 15:20:17   
zoća
Snelle i moj Mihajlo to radi da ti dodam da me grize za nos i obraz pođu mi suze koliko me zaboli.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 16
16.1.2011 23:57:58   
Kvrkac
IZVORNA PORUKA: Snelle

To i Lana radi. Za čas mi uvuče prste u usta, najčešće dva-tri i onda kao da hoće da mi razvali vilicu
A inače mi kosu svu počupa! Rekla sam mm da to više tako ne ide, nek pusti i on kosu da ja mogu malo da danem dušom Dalje, grebe me po licu, uživa da mi "kopa" oči, stavlja prste u nos....ma haos jedan. Najgore je što joj je to nekad ritual da bi se uspavala....pa ko preživi!

i mi to sve znamo  user posted image user posted image grebemo sve i svastauser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 17
17.1.2011 0:38:44   
IVA 11
I mi svaki oblik poznajemo. user posted image Kad ubaci prste u nasa usta i vuce ih na dolje, mi kazemo: "Evo ga, bacio je udicu! " user posted image

(odgovor članu Kvrkac)
Direktna veza do poruke: 18
17.1.2011 1:20:50   
Verus
user posted image  joj Snelle sto me nasmeja, ISTO to mi radi.  Nekad zavuce palac u nozdrvu, onako na kvarnjaka, pa "okine" ka spolja, a meni suze krenu na oci.  Mala vestica!  I da, isto to radi pre spavanja, dok je drzim i pokusavam da uspavam!
IZVORNA PORUKA: Snelle

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 19
17.1.2011 1:29:43   
Nensi*
Meni je nos rascvetan,sav u ogrebotinama,a ruke u masnicama,onim malim,sitnim,kad me ustine sve zvezde vidim,a imam osetljivu kozu i odmah izadje masnica...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 20
17.1.2011 10:49:55   
Tara

IZVORNA PORUKA: nensi27

Meni je nos rascvetan,sav u ogrebotinama,a ruke u masnicama,onim malim,sitnim,kad me ustine sve zvezde vidim,...

A da ne pominjem kosu , imam dve dlake na glavi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 21
25.2.2011 13:41:36   
bojanica7
gala bas ume da ogrebe, a ja imam gomilu mladeza i stalno mi neki zakaci. bas se plasim kad me dohvati user posted image

Panta rei

(odgovor članu Tara)
Direktna veza do poruke: 22
26.2.2011 11:39:11   
Irena79
Izgleda da sve bebe grebu, a moja grebatorka je sampion u grebanju! verovali ili ne secem joj noktice svakog ili min svakog drugog dana! grebe i kad lezi, po posteljini, grebe i namestaj, mene gde stigne dok sisa. tako da su joj noktici zavrnuti na gore od tolikog grebanja se zavrnuli:( a i cupanje joj prija, iako mi kosa opada strasno ona i tu pomaze pa voli da uhvati ove kratke na vratu dlake i udri... ma sou, jedva cekam da ova faza prodje...

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 23
8.3.2011 21:29:24   
mirks
moj markoni je poceo zadnjih 15 dana da se grebe po glavi...sva mu je glava u krastama od grebanjauser posted image ...i to nocu u snu...svaku  noc menjam pelenicu za glavu jer je krvava...ne znam vise sta da radim...da li da mu stavim kapu...aj sto mene grebe nije strasno...malo po vratu licu ali on je sav izranjavan...Boze me sacuvaj neko bi rekao da ne pazim svoje deteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Irena79)
Direktna veza do poruke: 24
7.6.2014 5:19:35   
Misha i Ljisha
Citam ovde mame koje su se zalile da ih bebe grebu ali nijedna nije napisala resenje. Molim vas ali molim vas napisite kad je to proslo vasu decu jer ja cu izludeti.Grebe najcesce po grudnom kosu i stalno joj je ruka medju mojim sisama. Isto mi prst gurne u nos jednom mi tolko tekla krv, na jastuku krvi ma svuda krvi, jedva me proslo to u nosu. Mene sad to vec jako nervira a kad joj sklonim ruku (nije bitno da li to uradim nezno ili kad sam vec tankih zivaca onako malo odsecenije i kazem ne, boli) ona se najstrasnije ljuti i krene u dreku pa time samo pogorsavam situaciju. Molim Boga stalno za strpljenje. Majke mi. To radi kad se uspavljuje i pogotovo ako je nesto muci, grebe me i grebe i grebe i da prostite gnjavi mi sise. Dokle je trajala ta faza kod vase dece, kako ste to resile?? Ja sam sad vec nocu zivcana. Ceo dan sam sa njom, znaci ne falim joj, igram se, cuvam je mazim je pazim je, ma sve ja oko nje a ona meni takouser posted image . Ubi me nocu ali ubi, nekad to nocu zna da traje i po sat vremena.

(odgovor članu mirks)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Кућни послови.
пеперутка16

Које кућне послове углавном ради ваш муж?

Click Here