|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kari piletina
5.2.2010 22:19:03   
viking
Kari piletina

400g pilećeg filea
2 srednje glavice luka
2 crvene paprike
4 čena belog luka
supena kašika karija
kafena kašika đumbira (ne znam da li ste primetile da 80% mojih recepata ima đumbir... :)
so i biber po želji
250 ml slatke pavlake
3 konzerve paradajz pelata (ili 4, ako vam treba masa)
150g pirinča (najbolje basamati)

Iseckati luk, papriku i meso i propržiti na maslinovom ulju tj. ubacivati u šerpu ili vok jedno za drugim sa par minuta razmaka. Dodati paradajz pelat takođe prethodno iseckan na kockice, sipati slatku pavlaku, so, biber, đumbir i kari.
Skuvati pirinač.
Ja serviram u dubokoj činiji i to tako što prvo sipam pirinač pa u sredini napravim rupu u koju stavim kutlaču piletine. Lepo izgleda, ali ne mora tako, ionako se to posle sve izmeša...


_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Kari piletina
6.2.2010 11:33:17   
mamanp
IZVORNA PORUKA: viking

3 konzerve paradajz pelata (ili 4, ako vam treba masa)




Sta je pelat?

_____________________________

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Kari piletina
6.2.2010 11:34:32   
minavb
Pelat je paradajz, ljusteni pasirani ili seckani paradajz.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu mamanp)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Kari piletina
6.2.2010 11:36:35   
mamanp
Aha, razumem.

Al' pojma nisam imala da se to tako zove.

_____________________________

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Kari piletina
9.2.2010 21:24:39   
Anoniman
Greska!user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 9.2.2010 21:25:39 >

(odgovor članu mamanp)
  Direktna veza do poruke: 5
   RE: Kari piletina
5.6.2011 16:29:48   
Tea2
Joooj kako ovo deluje primamljivo...Kako bi bilo bez pavlake,kontam ona je ovde najkaloricnija?!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Kari piletina
6.6.2011 9:24:40   
viking
Nije ovo jelo za dijetu user posted image  Jeste kalorična pavlaka, ali mislim da bi bez nje bilo bez veze. Ne znam, ako odlučiš da probaš ti javi kako je ispalo.

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Pita sa mesom i jogurtom
Ringerajin kuvar: vikiveki



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here