Verus
|
anuk, dobro je da si rekla da eto, i u tvojoj porodici ima toga-da neko ne misli da solis pamet, i ovo ono. Ja uvek, ako nista drugo, POKUSAM da razumem stavove drugih ljudi, cak i ako se ne slazem sa njima. I da se razumemo, sa abortusom se ne slazem, legalan ili ne. Plod od 10 nedelje je skoro potpuno oformljen, i ko sto rekoh, pogledajte snimak koji sam stavila, to je bio legalan abortus. A i tema je takva, svako ima prava da izlozi sta misli, najvise mrzim da mi neko namece ono sto misli, jer misle da je njihovo misljenje najbolje. Tako da, i ti eto kazes, da se ne slazes sa tim i to je tvoje misljenje, nazalost, uvek ce biti ljudi koji smatraju da je to normalan deo zivota, umiranja kako god ga zovemo. I ljudi, zveri koje jesmo, puno rade drugih stvari koje nisu u redu. Uvek se setim rodjene dece, koja nemaju sta da jedu, i umiru od gladi, polako, mesecima. Dece koja su zlostavljana, tucena, mucena, silovana....sve to mi dodje kao veca patnja duse, nego nemati to dete.... A slazem se da treba biti pametan i spreciti trudnocu ako je ne zelis, jer noge je lako rasiriti, to svi znamo....
|