Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 21.12.2009 8:17:46
|
|
|
|
mamanp
|
Nema potrebe da ih budim rano vikendom, ko u inat su budni pre mene.
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 29.12.2009 14:28:28
|
|
|
|
majdule
|
IZVORNA PORUKA: mamanp Nema potrebe da ih budim rano vikendom, ko u inat su budni pre mene. blago tebi, ja moje dok namolim da ustanu, ode celo jutro !
|
|
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 2.9.2016 22:18:56
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: mamanp Nema potrebe da ih budim rano vikendom, ko u inat su budni pre mene. Ovako i kod mene, on može da spava do besvesti velika je spavalica ali na moj slobodan dan obavezno ustane kao vampir.
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 2.9.2016 22:21:19
|
|
|
|
Peace*
|
Jesi se ti setila ove teme jer je sutra subota a ja ću da dignem moje i vodim ih na sistematski za 8h?
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 2.9.2016 23:04:08
|
|
|
|
wivern
|
Ahahahahaha ne nego da ne ubijem M jer nece da zaspi listam teme na RR. Trebalo je odavno da posaljem izvestaj za posao a od M ne mogu ništa, evo ga još ne spava dosje mi da ga razbijem. Izveštaj cu poslati u 2, a ustati u 6 i raditi ceo dan. Ovo dete nema milosti, on ce da spava posle do 10 boli ga uvo. Pa sutra je subota, kako ih sutra vodiš
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 3.9.2016 8:29:33
|
|
|
|
NadaR
|
Nasi u skolu idu nedelju dana u prvu pa nedelju u drugu smjenu . Tako M poslije prve smjene vikendom ustaje u pola 7.
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 3.9.2016 11:19:41
|
|
|
|
branki*
|
Taman posla da ih i vikendom rano budim!pustim ih dokle hoce,da i ja malo odremam.
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 3.9.2016 16:11:31
|
|
|
|
choopa choops
|
kakav užas rano buđenje! L je prošle godine isšla stalno popodne (što je tek katastrofa) a ov jeden sedmice ujutru, jedne popodne. A M stalno ujutru. Juče smo se ustali u 6,3h oporavljamo se još uvije i on i ja. Oboje smo spavalice. Zato smo danas džonjali skoro do 10h
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 3.9.2016 21:59:01
|
|
|
|
wivern
|
Choopo sve te razumem. A zamisli nas dvoje 9 meseci ustajanje ja u 5.45 a on u 6.30. A isto smo spavalice nenormalne. M je umeo da spava kao manji od 22-11 samo sa jednim budenjem u 3 da siki A sad me terorise vikendom, ne znam sta mu je. Msm znam, dete prosto ne moze da veruje da on ustane pre mene i da ja lezim sa njim u krevetu. Pre neki dan me pipka i vice MAMA, sokiran sto nisam ustala u pola 8
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 3.9.2016 22:05:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas nema razlike, svaki dan se ustaje u pola 7, a vikendom po navici sami ustanu u to vreme
|
|
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 3.9.2016 22:36:55
|
|
|
|
dijana1*
|
Kod nas radnim danom budjene u 7:30 a vikendom spavaju do 8-9. Ove nedelje su svi bili bolesni tako da su i duze spavali.
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 3.9.2016 22:45:18
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Choopo sve te razumem. A zamisli nas dvoje 9 meseci ustajanje ja u 5.45 a on u 6.30. A isto smo spavalice nenormalne. M je umeo da spava kao manji od 22-11 samo sa jednim budenjem u 3 da siki A sad me terorise vikendom, ne znam sta mu je. Msm znam, dete prosto ne moze da veruje da on ustane pre mene i da ja lezim sa njim u krevetu. Pre neki dan me pipka i vice MAMA, sokiran sto nisam ustala u pola 8 Eh živote, ja se samo mislim kad ce dci dan da se naspavam ono 'ladovina do podne Mada ljetos smo bili skroz opušteni, nismo se skoro nikako budili prije 9,30-10h Tako da, čekam opet ljetnji raspust
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 4.9.2016 0:09:47
|
|
|
|
degu
|
Wiv to je zato sto se obraduje sto si kuci, to je i meni redovno radila, radnim danima ustajala u pola 9, a vikendom u 7h.
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 25.12.2016 13:49:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja ne bih ali oni mene bude u 6
|
|
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 25.12.2016 13:51:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kada ide u vrtic ima rutinu i vikendom ustaje u isto vreme, a kad duze ostane kuci , kasnije...
|
|
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 25.12.2016 21:42:20
|
|
|
|
Bibilib
|
Moji su jutros spavali do 11 h ali smo sinoc ostali do kasno jer smoimali goste....
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 25.12.2016 21:45:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sin je do pre godinu dana mogao odspavati do 11h sigurno. Sada, vikendom, najkasnije do 10h,mada uglavnom ustane oko 09 h.
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 25.12.2016 21:50:50
|
|
|
|
Mala Elena
|
E kao beba lezala oko ponoci , ustajala posle 10...
|
|
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 25.12.2016 21:51:41
|
|
|
|
Bibilib
|
moj kad ide pre podne u skolu ustaje u 7h a ovako spava boga mi duze.... a ovaj srednji i najmladji zavisi kako kad,nekad u 8 a nekad u 9h
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 25.12.2016 21:55:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi ne zelimo da ih budimo vikendom, ali one nas bude.
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 25.12.2016 22:00:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Blago mamama kojima bebe spavaju so 8-9h ovo u 6;me ubija.
|
|
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 31.3.2017 11:51:03
|
|
|
|
emicaa
|
Nema potrebe da ih budim kad oni to sami rade
|
|
RE: Ne budite decu rano i vikendom 31.3.2017 12:04:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
T mnogo voli da soava. Ona je u stanju do 10 da spava. Ova mala je probudi. U poslednje vreme ona je toliko unorna da je ne cuje.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?