Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 16.2.2009 8:27:53
|
|
|
|
Jeca*
|
Podržavam
|
|
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 16.2.2009 8:52:08
|
|
|
|
Lu
|
Podržavam i ja Mislim da je takvo pravilo i na drugim forumima
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 16.2.2009 10:20:01
|
|
|
|
stella
|
Guppy neda mi da pisem na temi o lijepom linku Probala i trazi mi da se ulogujem a vec gore pise prijavljen kao stella a kada i pokusam samo mi isprazni polje i trazi ponovo isto
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 16.2.2009 11:18:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: stella Guppy neda mi da pisem na temi o lijepom linku Probala i trazi mi da se ulogujem a vec gore pise prijavljen kao stella a kada i pokusam samo mi isprazni polje i trazi ponovo isto Da, nešto nije ok. Mene ili sam odjavi ili traži isto što i od stella. Sada malo mimo teme, ono za dormeo jastuk/ćebe - to je 1 proizvod. Ćebe je, ali ga možeš sklopiti u jastuk. Koji ne verujem da iko koristi kao jastuk za spavanje. Zato sam otvorila temu o jastuku.
|
|
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 16.2.2009 11:46:40
|
|
|
|
Jeca*
|
Moram i ja off topic. Izvinjavam se. Mozda gresim, ali zar ne reče Lenka da to koristi i kao jastuk? (ne mogu sad da trazim tu temu, ali da prokomentarisem usput)
|
|
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 16.2.2009 12:55:39
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: stella Guppy neda mi da pisem na temi o lijepom linku Probala i trazi mi da se ulogujem a vec gore pise prijavljen kao stella a kada i pokusam samo mi isprazni polje i trazi ponovo isto I ja imam isti problem ali na svim temama o portalu koje su premještene; kako se smanji i ubaci slika kako postaviti lep link slika u poruci, nemogu u odgovor ni na jednoj od tih tema
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 21.2.2009 23:22:04
|
|
|
|
guppy RR
|
evo da vas ponovo uputim na pravilo o temama sa 100 i više stranica. A ovaj problem o kojem ste pisale je sređen.
|
|
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 11.2.2010 16:51:07
|
|
|
|
Bebyron
|
BRAVO!!!
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 31.3.2010 14:17:52
|
|
|
|
Anoniman
|
E bas je dobro da se zakljucavaju teme. Ja uvek citam prvu i zadnju stranu, ponekad i vise, ali ne mogu celih 100 ili manje.
|
|
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 14.5.2011 10:25:48
|
|
|
|
eni26
|
zakljucajte onda temu asocijacije-rijeci
|
|
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 14.5.2011 12:18:41
|
|
|
|
Lilly*
|
Sredila sam, hvala Eni
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 24.7.2011 9:08:54
|
|
|
|
LillyT
|
Film je "napunio" 100 strana
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 23.7.2012 16:59:51
|
|
|
|
Ivana.
|
Kako mogu da pristupim arhiviranim temama? Rado bih nasla neke svoje stare poruke s pocetka trudnoce, ali mi ne dozvoljava pristup.
|
|
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 23.7.2012 22:43:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivana, ne možeš pristupiti arhiviranim temama.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 13.6.2013 15:53:01
|
|
|
|
Maraj
|
sto se te teme brisu?
|
|
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 6.3.2016 15:42:15
|
|
|
|
aleksandrici
|
Vi imate tako divne teme za pisanje,čitanje,pronalaženje samog sebe.Divim se koliko su naše mame divne,vredne,sa različitim pogledima na svet,sa različitim interesovanja a sve imaju isi cilj.Deca.Deca,mala,velika,sve su to deca.Deca za koju živimo,dišemo...Divno se osećam pišući o sebi,svojim razmatranjima,dešavanjima,ono što sam možda htela reći nekom ali nisam imala kome.Divni ste.Hvala Vasm što ste mi omogućili da izrazim sebe,ovekovečim neke moje i naše zajedničke trenutke,da se izrazim kroz igru,da se opustim,setim.Da pročitam iskustva drugih mama,da naučim nešto novo,da čitam Vašu kuhinju i još mnogo što-šta.Divne portale i forume imate.Toliko podnaslova,ideja,tako naizgled istih a opet različitih.Toliko često organizujete nagradne igre da ste svarno najbolji.Pronašli ste mehanizam kako i ko treba da dobije nagradu?Naravno da cenite trud,rad,raznolikost a to je sve ono što stvarno uspeva u stvarnom svetu.
|
|
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 6.3.2016 15:44:34
|
|
|
|
aleksandrici
|
Deca su najveće bogatstvo koje možete imati.Da,ja sam najsrećnija i najbogatija žena,imam sina i ćerku,dva moja najveća blaga.
|
|
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 6.3.2016 17:31:02
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: aleksandrici Deca su najveće bogatstvo koje možete imati.Da,ja sam najsrećnija i najbogatija žena,imam sina i ćerku,dva moja najveća blaga. a tema je ....
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 6.3.2016 17:45:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Nije tema,ali ajde da se pise
|
|
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 6.3.2016 17:50:50
|
|
|
|
17 joka
|
bas to
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 6.3.2016 17:52:29
|
|
|
|
Maraj
|
Bas rekoh , sta ste se ovde raspisale , kad ono nagradna igra
|
|
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 6.3.2016 17:58:17
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Bas rekoh , sta ste se ovde raspisale , kad ono nagradna igra stvarno ima nagradna igra? ja pojma nemam
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 6.3.2016 18:00:58
|
|
|
|
Maraj
|
Joj joko nisam mislila na tebe i devojke , vec na pogresan post u pogresnoj temi ni ja se ne takmicim , sa bebom jedva stizem rucak da skuvam....
< Poruku je uredio Maraj -- 6.3.2016 18:01:45 >
|
|
|
|
RE: Pravila - Teme sa 100 i više stranica 6.3.2016 18:03:33
|
|
|
|
lesica
|
Ok, ok, žena pogrešila, usmerićemo je i pomoći da se snađe na forumu. Zar ne?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?