dunja RR
|
Eee, sada vidim adresu ovog prvog apartmana Senka, koji mi baš fino deluje, nalazi se na Ćaldovom putu gde i Mons, znači sjajna lokacija, skroz van centra (a nije daleko, ako zatreba prodavnica, Lilly, apoteka, pijaca), a i blizu je jezera. Ćaldov put je okružen šumom IZVORNA PORUKA: dunja RR Fil, mi ćemo verovatno na Zlatibor u februaru, jer idemo već unazad 5 godina svake zime. Ja Zlatibor volim od detinjstva, iako znam da se promenio, ta moja ljubav prema njemu ne jenjava, ali mi centar zaobliazimo (osim kada S želi da vozi autiće na platou, kada nema snega). Inače smo uvek po šumi ili na sankanju iznad Jezera, tu ima i škola skijanja. Mi smo svake godine u hotelu Mons (ne Mona) koji je fantastičan i na sjajnom mestu, ali sam sada videla ako želiš da pogledaš, nisam detaljno istraživala, i ne znam cene, tj. iskočiše mi dva smeštaja na Zlatiboru, apartmanska, ali vlasnici pišu da u sklopu apartmana nude restoran i bazen. Baci pogled: 1. Apartman Senka 2. Apartman Zvezdica Zlatibor IZVORNA PORUKA: Filadendronka 😂 moguce😂 Mi cemo vrv Zlatibor. I obavezno sa ishranom, apsolutno ne dolazi u obzir pitanje "sta cemo da jedemo". Dakle ustanemo, klopa lagano, pa aktivnosti. Nema sanse da se mantamo po restoranima, cekanje, narucivanje... Kad sam na odmoru, zelim odmor od svega. :)Vrnjacku banju smo obisli sto puta. Zlatar nema neki sadrzaj. Ne znam Tara kakva je po pitanju aktivnosti... IZVORNA PORUKA: dunja RR Ponekad pomislim Fil, da smo ti i ja dvojna ličnost I mene zanima sve isto ..pratim grupu smeštaj u Srbiji, ima puno ponuda, ali slabo šta se nudi sa hranom, a ja bi isto opciju sa uključenom klopom.
< Poruku je uredio dunja RR -- 14.1.2021 20:30:40 >