Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel balzam ... 25.10.2020 2:19:23
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage naše dame, vaša Ringeraja.rs je zajedno sa divnim sponzorom - prestižnim francuskim brendom NUXE, odlučila da vas još jednom razveseli sjajnom prirodnom kozmetikom! NUXE za 3 dame na portalu Ringeraja poklanja po 1 NUXE Reve de Miel balzam za usne, u limitiranom izdanju, za zavodljive i negovane usne! Usne su deo tela koji je veoma izložen svakodnevnim uticajima. Posebno zimi, pod uticajem hladnog vazduha usne su uvek na "udaru". Koža usana je fina i oset_ljiva. One ne sadrže lojne i znojne žlezde, što znači da nema sekrecije i usled toga nastaje suvoća usana odnosno gubitak vlage. Uz suvi osećaj usana kao posledica se javljaju – perutanje, bolne pukotine, a kasnije i bore. Pored dovoljne količine vode, neophodna je i adekvatna ishrana usana u vidu balzama. Ne libi se da ga koristiš tokom celog dana! Uvek kada opereš ruke, set_i se da na usne naneseš medeni balzam za usne. Predlažemo ti čuveni NUXE Reve de Miel balzam za usne koji je najprodavaniji balzam za usne na svetu. Svakog minuta u svetu se proda po 1 ovaj čudotvorni balzam. Da, čudotvorni! Doslovno! Jer usne su vidljivo obnovljene za samo jednu noć. Takmičenje traje od 25.10.2020. do 10.11.2020. (zaključno sa 10.11.2020.), a pravo učešća imaju svi registrovani Ringerajini članovi! Biće nagrađena 3 najaktivnija člana, koja budu dala najveći doprinos forumu!!! NUXE svakoj od dobitnica poklanja po 1 NUXE Reve de Miel balzam za usne, u limitiranom izdanju!! Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik jedne od sjajnih nagrada na portalu? Najpre treba da budete član Ringeraje, zatim treba da budete ulogovani i što aktivniji na forumu, što znači da u periodu takmičenja napišete što veći broj postova na forumu, jer će vas upravo oni odvesti do sjajnih nagrada! Nakon završetka takmičenja, nagrade u vidu poklon paketa biće poslate na adrese dobitnika u Srbiji (poštarinu plaća sponzor). Dobitnici se ne mogu ponavljati u poslednjih 12 meseci. Bitno je da postovi budu sadržajni i da odgovaraju temi! Svi postovi koji budu napisani samo sa ciljem prikupljanja bodova, biće obrisani i neće se smatrati validnim za takmičenje. Time se podrazumeva da se poštuju Opšti uslovi i pravila korišćenja foruma. Pored ovog dela igre na portalu sponzor @nuxe_srbija će i na Ringeraja Instagram stranici obradovati još 2 dame sa po 1 NUXE Reve de Miel balzamom za usne, u limitiranom izdanju!! Da bi se igrali sa nama i osvojili sjajan poklon potrebno je samo da: 🌺Zapratite ako već niste @nuxe_srbija i @ringeraja.rs 🌺U komentarima tagujte 5 dama za koje mislite da bi volele da se takođe igraju sa nama 🌺Ukoliko želite podelite vest o našoj igri u storyju 🌺Igramo se do 10.11.2020. u 20h 🌺Dobitnike biramo slučajnim odabirom putem random.org. 🌺U igri mogu da učestvuju svi koji imaju adresu za slanje poklona u Srbiji 🌺Više o NUXE prirodnoj kozmetici i hranljivoj medenoj nezi u hladnijim danima pročitajte u novom tekstu na Ringeraji OVDE TAKMIČI SE I OSVOJI! SREĆNO SVIMA! ❤️ PROČITAJ VIŠE >>>
< Poruku je uredio marketing RR -- 25.10.2020 2:44:44 >
|
|
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 7:59:46
|
|
|
|
flamingos
|
Divno.Bravo za našu RR i Nuxe.Srećno svima.Ne koristim društvene mreže,tako da ne mogu da učestvujem.❤
|
|
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 8:04:25
|
|
|
|
jess021
|
Ja nisam dobro shvatila, u komentarima cega da tagujemo 5 osoba?
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 8:11:18
|
|
|
|
pari
|
Na instagram profilu treba da tagujemo 5 osoba. A ovde redovno sve :)
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 8:16:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Wow. Bas sam merkala ove njihove nove proizvode. 😊
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 8:26:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam prosli put dobila ovaj balzam, ljudi moji on je savrsen!! Igrajte, vredi svaki post. Na instagramu me slobodno tagujte ako nemate koga 😂
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 8:31:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Flamingos, koliko sam ja shvatila odvijeno je darivanje ovde i na instagramu, ovde 3 clanice dobijaju a na insta 2, ne moras da imas insta ako hoces ovde da ucestvujes!
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 8:49:29
|
|
|
|
flamingos
|
Ako je tako mama Jo,da se potrudim.❤Hvala.
|
|
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 9:32:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja mislim da jeste, hajde bas neka jos neka clanica vidi da li je tako. Flamingos, ce da drzimo fige i navijamo jako ❤️
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 9:47:34
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala mama Jo.Ali,ako mogu da učestvujem...
|
|
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 10:49:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kao i uvek dobitnici ne mogu da se ponavljaju u narednih 12 meseci.
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 12:49:57
|
|
|
|
Filadendronka
|
Takodje. Odlican je, jos ga nisam potrosila. IZVORNA PORUKA: mama Jo Ja sam prosli put dobila ovaj balzam, ljudi moji on je savrsen!! Igrajte, vredi svaki post. Na instagramu me slobodno tagujte ako nemate koga 😂
|
|
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 12:51:34
|
|
|
|
bokicak1
|
Ja cu pisati koliko stignem. Nuxe kozmetiku koristim godinama. Nisam probala ovaj novi balzam za usne jos uvek. Srecno svima.
|
|
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 13:48:03
|
|
|
|
flamingos
|
Bez mene ovog puta-25.11 osvojih Nuxe(sve uredno zapisujem,ko da popamti šta je kad dobio.Imam jednu svesku i sve nagrade evidentiram).Pišite,pišite(kome smeta ne mora da čita).,jer kako drugačije da dođete do nagrade.Navijam,srećno svima.❤
|
|
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 14:26:34
|
|
|
|
marketing RR
|
Tako je, NUXE vam poklanja 5 divnih balzama za usne, 3 dobijaju najvrednije forumašice na Ringeraja forumu a 2 delimo na Ringeraja instagram stranici, i ova 2 darovanja su nezavisna, tj. nisu uslovjena jedno s drugim, pa izaberite gde vam odgovara da se takmičete :) IZVORNA PORUKA: mama Jo Flamingos, koliko sam ja shvatila odvijeno je darivanje ovde i na instagramu, ovde 3 clanice dobijaju a na insta 2, ne moras da imas insta ako hoces ovde da ucestvujes!
|
|
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 14:35:18
|
|
|
|
flamingos
|
Ali,ne mogu da se ponavljaju dobitnici u poslednjih 12 meseci?Tako pročitah.
|
|
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 15:38:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja sam tako procitala.
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 16:19:00
|
|
|
|
marketing RR
|
Da, tako je, kako je navedeno.
|
|
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 17:31:49
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Da, tako je, kako je navedeno. Hvala.❤
|
|
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 18:15:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja bih volela ali vec sam u zaostatku😂nemam vremena izes ga. Ali nuxe su super proizvodi
|
|
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 18:49:46
|
|
|
|
mikica88
|
Prelepi su njihovi proizvodi!
|
|
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 18:51:16
|
|
|
|
jess021
|
Kada ce biti post na Instagramu?
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 25.10.2020 23:39:35
|
|
|
|
marketing RR
|
Postavljena je :)
|
|
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 27.10.2020 18:53:03
|
|
|
|
mikica88
|
Bravo. Nagrada je odlicna.
|
|
|
|
RE: NUXE poklanja 3 x 1 NUXE Reve de Miel bal... 27.10.2020 20:11:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nuxe je uvek odlican izbor😀
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....