Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 10:04:32
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pa kad sam imala missed. Ginekolog mi napise 2 nedelje bol, oni odobre 12 dana??? Znaci nisam verovala. Posle mi napise jis mesec dana i oni kao vide sta je pa odobre ceo mesec. Ja sam se iznenadila kad sam videla skratili 2 dana? Pa sta im to znaci izgubila sam bebu.... Koji kreteni. Ja ne znam ko sastavlja te ljude bez mozga i srca.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 11:07:34
|
|
|
|
vocicana
|
Mirko Svirko, ja am u ler brzini jos tri dana, pša krecemo sa glavoboljom zvanom rucak. Danas sam doslovno posizela zbog komentara neke kleginice jutro, ali znam sta radim, tako da sma preponosna na sebe.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 11:16:47
|
|
|
|
Filadendronka
|
Pozdrav mamite! Samo kratko da se nadovezem na ovo sto Voci pise. Zasto, ali zasto su koleginice uvek zlobne, pokvarene i sl.? Uvek ima bar jedna takva. Umesto da sve to zamene sloga, zajednistvo i stvaranje snopa koji niko ne moze da slomi. Mogu misliti sta me ceka kad se vratim sa porodiljskog, ali svakako gledam da nadjem bolje placenu i intelektualno jacu poziciju. Inace bebac kasljuca i dalje, za vikend idemo van Bg na slave. Vreme suncano. Budite zdravo svi!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 11:22:10
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ima takvih Fili, Voci sta da se radi... Nemaju svoj zivot ili imaju ali im nije bas potaman pa onda tako "drmaju kavez" drugima od jutra....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 11:40:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Svuda ima takvih, nesrecni i nezadovoljni pa to uskaljuju na drugima. Lepo je vreme jako, mi u parku, dece koliko volis. Kao prolece da pocinje.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 12:19:53
|
|
|
|
Milena18
|
Evo ja imam divne koleginice Ne sumnjam da ima i takvih o kojima pišete, imala sam ih na ranijim poslovima, ali ovde baš imam sreće što se toga tiče. Mama Jo, super što ste bez temperature. Ni M nije imala danas, i manje kašlje, nadam se da će tako i ostati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 12:40:50
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Javlja se najhrabrija mama koja samo sto nije plakala kod zubara 😂😂😂😂 Lele kako boli kad te onako busiiii.. Ali bar ce prestati ono konstantno kljucanje. Sta vi radite zene?Kako ste? Mama Jo super sto nema temp..Milena super i za vas. Kh, ne znam kako to.. moja prijateljica je imala istu situaciju ali je dobila cini mi se 3 mes. Ali nisam 100% sigurna. Znam da je zelela da se vrati na posao da ne bi bila sama kod kuce.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 13:18:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Haha Mirko pa jesu ti dali anesteziju? Meni su prvi i deugi put dali anesteziju jer me je bolelo, poceli su bez... a treci put kad sam dosla da izade lek i plombiraju, bez anestezije smo, uopste nije bolelo. Milena, dobro je, samo da tako ostane ceo dan. Mi bile napolju, kao da prolece pocinje a ne zima. Svi u duksevima. Sad ce deca da spavaju, ja da spremim rucak. Posle planiramo do ledene sume. I tako. Gde ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 13:45:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ma meni je isto stavila lek i za 30 dana idem da mi stavi plombu. Ali ono busenje i cacakanje bas boli. Nije mi dobro od tog bola. Eee a jeste lepo, sto ti kazes, kao da je prolece..Sad cemo i mi napolje. Zavraila sam jos neki dodatak uz rucak. Malom napravila vocnu salatu. I sad cemo da se pakujemo da malo svrckamo.. Ostale mame?Pozdrav za sve 😙😙😙
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 13:47:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Znam sve... amo kad cujem onu busilicu vec me uhvati trema
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 14:02:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. Ja u turbo pogonu. Dosla s posla D spremila rucak ajd nju u skolu i da popricam s uciteljicom. Ajd mm na GO ajd da iskoristimo dok imamo malo fore dok ne krenem po batketa kad ja dobila. Pih...racunala sam dobicu u cetvrtak. Kad dovedem sad batketa onda on rucak ako nije ruckao. Pa ce onda mm da ga cuva da ja radim malo i preko dana. Ubi me spavanje po 3-4 h. Sinoc mi kaze komsija sreo me kad sam uterivala kola da izgledam uzasno 🤣 mislim podocnjaci i umor me bas savlada al guram. Jos malo. Kad dodjem do februara onda cu malo da usporim. Idem po mog drndiku. Da mi ne gladuje debelic ako nije jeo u vrticu. Pa cemo on i ja visiti napolju. I juve smo tako odmah iz vrtica ostali napolju do pola 4 . Al iskreno nije mi bas gust sto je ovakvo vreme ja volim zimu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 14:38:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Evo i mene..ipak sam se pokrenula jutros..isli smo na pijacu,nisam bas dugo bila..kupila ribu,jela mi se,T helanke..uzimam joj nasu proizvodnju canevas..debele su 600..i to 14cu moram..ququ.visoka a zgoljava..nista od Hma,waikikija..joj ne odgovara.Sebi farbu za kosu..dobro smo se proset_ali..posle po T u skolu,J u vrtic i mrtva sam😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 14:40:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma kakvi,ja jedva cekam sneg iskreno. Ljisho bas sam sinoc htela da te pitam kako se snalazite za cuvanje dece kad ti ides na posao? Bas rano kreces... je l'tvoja D krenula u skolu? Covece, a?
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 15:15:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mama jo nekad vodim D sa sobom na posao a P u vrtic. Nekad uskoci svkrva nekad moj tata a i mm i ja se dovijali. On da krv pa ne ode na posao ili najavi kasnjenje da odbaci decu gde treba pa onda ide na posao i tako. Uglavnom se sami snadjemo nekako. Zato mi i odgovara samo 2 puta nedelhno i realnk nekad mi samo petak bude problem jer petkom imam 7 casova a utorkom imam samo 3. Tako da mi je to ok.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 17:12:03
|
|
|
|
Khaleesi
|
Vece mame.nije stvarno ali kad pogledam kroz prozor.. Ja sa malom bila po gradu kupila mami za slavu stolnjak i runner bas lep kao komplet mada nije ali se bas slaze... Kako sam se umorila dosta smo presli pesaka ne znam kako je mala izdrzala... Bas jeste kao prolece a to bas i nije dobro. Ja sam postala kukavica, vise ne trpim kod zubara nego daj anesteziju pa onda radi 😁Mirko bravo kako si izdrzala...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 17:31:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem. Ne znam kako cu izgurati ovaj dan. Bas sam umorna. Da mi nije ovog virusa ne bi mi bilo tesko. Sama sam danas sa decom.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 17:33:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Mame, znate ono sad kad vam dr daje recept za neki lek, pa ustvari ne da vam recept nego prosledi u apoteku elektronski... koliko taj recept vazi?
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 17:59:07
|
|
|
|
Sanidej
|
Elektronski recept za vecinu lekova vazi 7 dana, za antibiotike 3 dana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 19:02:09
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sanjice izdrzi. Lezi kad i deca i odmori malo... ♥️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 19:04:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
To ce biti tek u 10. Dok se ova starija vrati sa engleskog. Drz ne daj. Jeste da ce mm da je vrati, ali mene najmanji sum probudi ako zaspim. Bas sam baksuz☹️
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 20:18:00
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Sanidej Elektronski recept za vecinu lekova vazi 7 dana, za antibiotike 3 dana. Hvala Sanidej. Zakasnila sam, kreten sam.moram sad kupiti, sta da radim...skroz sam zaboravila. Hvala ti puno!
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 20:25:49
|
|
|
|
Khaleesi
|
Joj Sanjice muke tvoje, ja kada sam bas umorna zaspim pa oni neka rade sta hice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 20:35:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I kad zaspim za pet minuta se probudim i skacem kao da nista ne može bez mene da se uradi. Odoh da popijem jedan aspirin, caj i da se uvijem.
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 20:37:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Sanjice, bas te steglo. Da te sto pre prodje!
|
|
RE: Razgovori mama 12/19 17.12.2019 20:46:41
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Mama jo nekad vodim D sa sobom na posao a P u vrtic. Nekad uskoci svkrva nekad moj tata a i mm i ja se dovijali. On da krv pa ne ode na posao ili najavi kasnjenje da odbaci decu gde treba pa onda ide na posao i tako. Uglavnom se sami snadjemo nekako. Zato mi i odgovara samo 2 puta nedelhno i realnk nekad mi samo petak bude problem jer petkom imam 7 casova a utorkom imam samo 3. Tako da mi je to ok. Razumem. Snalazite se. Ti dva puta ides na posao u Indjiju, a ostale dane radis od kuce m, zar ne? Bas sam te dozivala nedavno u temi Kako uskladiti posao i majcinstvo, kao nekog ko je radio i od kuce samo, a sada i ides na posao... da mi kazes kako je lakse, da li je stresno i sl.... ja i dalje o mojim strahovima kako cemo kad i ja pocnem da radim. No, da ne masim sad temu. Malo i ti daj sebi oduska, sad bar za praznike.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?