|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/19
17.12.2019 10:04:32   
Khaleesi
Pa kad sam imala missed. Ginekolog mi napise 2 nedelje bol, oni odobre 12 dana??? Znaci nisam verovala. Posle mi napise jis mesec dana i oni kao vide sta je pa odobre ceo mesec. Ja sam se iznenadila kad sam videla skratili 2 dana? Pa sta im to znaci izgubila sam bebu.... Koji kreteni. Ja ne znam ko sastavlja te ljude bez mozga i srca. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 801
17.12.2019 11:07:34   
vocicana
Mirko Svirko, ja am u ler brzini jos tri dana, pša krecemo sa glavoboljom zvanom rucak. user posted image
Danas sam doslovno posizela zbog komentara neke kleginice jutro, ali znam sta radim, tako da sma preponosna na sebe.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 802
17.12.2019 11:16:47   
Filadendronka
Pozdrav mamite! Samo kratko da se nadovezem na ovo sto Voci pise. Zasto, ali zasto su koleginice uvek zlobne, pokvarene i sl.? Uvek ima bar jedna takva. Umesto da sve to zamene sloga, zajednistvo i stvaranje snopa koji niko ne moze da slomi. Mogu misliti sta me ceka kad se vratim sa porodiljskog, ali svakako gledam da nadjem bolje placenu i intelektualno jacu poziciju. Inace bebac kasljuca i dalje, za vikend idemo van Bg na slave. Vreme suncano. Budite zdravo svi! 

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 803
17.12.2019 11:22:10   
Khaleesi
Ima takvih Fili, Voci sta da se radi... Nemaju svoj zivot ili imaju ali im nije bas potaman pa onda tako "drmaju kavez" drugima od jutra.... 

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 804
17.12.2019 11:40:16   
mama Jo
Svuda ima takvih, nesrecni i nezadovoljni pa to uskaljuju na drugima.
Lepo je vreme jako, mi u parku, dece koliko volis. Kao prolece da pocinje.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 805
17.12.2019 12:19:53   
Milena18
Evo ja imam divne koleginice user posted image Ne sumnjam da ima i takvih o kojima pišete, imala sam ih na ranijim poslovima, ali ovde baš imam sreće što se toga tiče.

Mama Jo, super što ste bez temperature. Ni M nije imala danas, i manje kašlje, nadam se da će tako i ostati.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 806
17.12.2019 12:40:50   
Mirko Svirko
Javlja se najhrabrija mama koja samo sto nije plakala kod zubara 😂😂😂😂
Lele kako boli kad te onako busiiii.. Ali bar ce prestati ono konstantno kljucanje. 
Sta vi radite zene?Kako ste? Mama Jo super sto nema temp..Milena super i za vas. 
Kh, ne znam kako to.. moja prijateljica  je imala istu situaciju ali je dobila cini mi se 3 mes. Ali nisam 100% sigurna. Znam da je zelela da se vrati na posao da ne bi bila sama kod kuce. 

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 807
17.12.2019 13:18:53   
mama Jo
Haha Mirko pa jesu ti dali anesteziju? Meni su prvi i deugi put dali anesteziju jer me je bolelo, poceli su bez... a treci put kad sam dosla da izade lek i plombiraju, bez anestezije smo, uopste nije bolelo.

Milena, dobro je, samo da tako ostane ceo dan.

Mi bile napolju, kao da prolece pocinje a ne zima. Svi u duksevima. Sad ce deca da spavaju, ja da spremim rucak. Posle planiramo do ledene sume. I tako.
Gde ste mame?

,,Carpe diem"

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 808
17.12.2019 13:45:25   
Mirko Svirko
Ma meni je isto stavila lek i za 30 dana idem da mi stavi plombu. Ali ono busenje i cacakanje bas boli. Nije mi dobro od tog bola.  Eee a jeste lepo, sto ti kazes, kao da je prolece..Sad cemo i mi napolje. Zavraila sam jos neki dodatak uz rucak. Malom napravila vocnu salatu. I sad cemo da se pakujemo da malo svrckamo.. Ostale mame?Pozdrav za sve 😙😙😙

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 809
17.12.2019 13:47:00   
mama Jo
Znam sve... amo kad cujem onu busilicu vec me uhvati trema user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 810
17.12.2019 14:02:42   
Misha i Ljisha
Dobar dan. Ja u turbo pogonu. Dosla s posla D spremila rucak ajd nju u skolu i da popricam s uciteljicom. Ajd mm na GO ajd da iskoristimo dok imamo malo fore dok ne krenem po batketa kad ja dobila. Pih...racunala sam dobicu u cetvrtak.  Kad dovedem sad batketa onda on rucak ako nije ruckao. Pa ce onda mm da ga cuva da ja radim malo i preko dana. Ubi me spavanje po 3-4 h. Sinoc mi kaze komsija sreo me kad sam uterivala kola da izgledam uzasno 🤣 mislim podocnjaci i umor me bas savlada al guram. Jos malo. Kad dodjem do februara onda cu malo da usporim.  
Idem po mog drndiku. Da mi ne gladuje debelic ako nije jeo u vrticu. Pa cemo on i ja visiti napolju. I juve smo tako odmah iz vrtica ostali napolju do pola 4 . 
Al iskreno nije mi bas gust sto je ovakvo vreme ja volim zimu. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 811
17.12.2019 14:38:50   
vonavoj
Evo i mene..ipak sam se pokrenula jutros..isli smo na pijacu,nisam bas dugo bila..kupila ribu,jela mi se,T helanke..uzimam joj nasu proizvodnju canevas..debele su 600..i to 14cu moram..ququ.visoka a zgoljava..nista od Hma,waikikija..joj ne odgovara.Sebi farbu za kosu..dobro smo se proset_ali..posle po T u skolu,J u vrtic i mrtva sam😂

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 812
17.12.2019 14:40:28   
mama Jo
Ma kakvi,ja jedva cekam sneg iskreno.

Ljisho bas sam sinoc htela da te pitam kako se snalazite za cuvanje dece kad ti ides na posao? Bas rano kreces... je l'tvoja D krenula u skolu? Covece, a?

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 813
17.12.2019 15:15:42   
Misha i Ljisha
Mama jo nekad vodim D sa sobom na posao a P u vrtic. Nekad uskoci svkrva nekad moj tata a i mm i ja se dovijali. On da krv pa ne ode na posao ili najavi kasnjenje da odbaci decu gde treba pa onda ide na posao i tako. Uglavnom se sami snadjemo nekako. Zato mi i odgovara samo 2 puta nedelhno i realnk nekad mi samo petak bude problem jer petkom imam 7 casova a utorkom imam samo 3. Tako da mi je to ok. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 814
17.12.2019 17:12:03   
Khaleesi
Vece mame.nije stvarno ali kad pogledam kroz prozor..

Ja sa malom bila po gradu kupila mami za slavu stolnjak i runner bas lep kao komplet mada nije ali se bas slaze... Kako sam se umorila dosta smo presli pesaka ne znam kako je mala izdrzala... Bas jeste kao prolece a to bas i nije dobro. Ja sam postala kukavica, vise ne trpim kod zubara nego daj anesteziju pa onda radi 😁Mirko bravo kako si izdrzala... 

Direktna veza do poruke: 815
17.12.2019 17:31:07   
Sanjica26 RR
Samo da mahnem. Ne znam kako cu izgurati ovaj dan. Bas sam umorna. Da mi nije ovog virusa ne bi mi bilo tesko. Sama sam danas sa decom. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 816
17.12.2019 17:33:53   
mama Jo
Mame, znate ono sad kad vam dr daje recept za neki lek, pa ustvari ne da vam recept nego prosledi u apoteku elektronski... koliko taj recept vazi?

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 817
17.12.2019 17:59:07   
Sanidej
Elektronski recept za vecinu lekova vazi 7 dana, za antibiotike 3 dana.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 818
17.12.2019 19:02:09   
Khaleesi
Sanjice izdrzi. Lezi kad i deca i odmori malo... ♥️

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 819
17.12.2019 19:04:17   
Sanjica26 RR
To ce biti tek u 10. Dok se ova starija vrati sa engleskog. Drz ne daj. Jeste da ce mm da je vrati, ali mene najmanji sum probudi ako zaspim. Bas sam baksuz☹️

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 820
17.12.2019 20:18:00   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: Sanidej

Elektronski recept za vecinu lekova vazi 7 dana, za antibiotike 3 dana.

Hvala Sanidej. Zakasnila sam, kreten sam.moram sad kupiti, sta da radim...skroz sam zaboravila.

Hvala ti puno!

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 821
17.12.2019 20:25:49   
Khaleesi
Joj Sanjice muke tvoje, ja kada sam bas umorna zaspim pa oni neka rade sta hice user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 822
17.12.2019 20:35:19   
Sanjica26 RR
I kad zaspim za pet minuta se probudim i skacem kao da nista ne može bez mene da se uradi.

Odoh da popijem jedan aspirin, caj i da se uvijem.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 823
17.12.2019 20:37:11   
mama Jo
Sanjice, bas te steglo. Da te sto pre prodje!

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 824
17.12.2019 20:46:41   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Mama jo nekad vodim D sa sobom na posao a P u vrtic. Nekad uskoci svkrva nekad moj tata a i mm i ja se dovijali. On da krv pa ne ode na posao ili najavi kasnjenje da odbaci decu gde treba pa onda ide na posao i tako. Uglavnom se sami snadjemo nekako. Zato mi i odgovara samo 2 puta nedelhno i realnk nekad mi samo petak bude problem jer petkom imam 7 casova a utorkom imam samo 3. Tako da mi je to ok. 

Razumem. Snalazite se. Ti dva puta ides na posao u Indjiju, a ostale dane radis od kuce m, zar ne?
Bas sam te dozivala nedavno u temi Kako uskladiti posao i majcinstvo, kao nekog ko je radio i od kuce samo, a sada i ides na posao... da mi kazes kako je lakse, da li je stresno i sl.... ja i dalje o mojim strahovima kako cemo kad i ja pocnem da radim.

No, da ne masim sad temu.

Malo i ti daj sebi oduska, sad bar za praznike.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here