Rosita
|
Dan. Tek vidim da moja poruka od juce nije prosla, a rr mi rekla da jeste. doobrooo... Mili, tebi sam cestitala, bravo bubice, vala vise, red je bio!!! I sta ce da se jede ovih dana ? Stomacni je grozan, meni je bebac prosao sa malo povracanja, a D kaze povracanje i ruzna stolica, nije toliko cesta ali ruzna... Ali dva, tri dana max, jess, danas ce biti ok! N je dobio neomicin za nos, danas zavrsavamo. Elem, vece pre nego sto smo hteli otici na ocnu kliniku on dobije T i ne odemo, Ja mu masiram suzne kanale svaki dan i ispiram, izvestila sam se, mogu sama da mu otvorim izvrnem kapke (znam kako zvuci) i srucim spric... Dr rekla slobodno ceo spric, nikavo premazivanje za gazicom, tuferom, to se mora lepo oprati. elem, par dana, puupuu, jedno oko mu je ok. Drugo jos krmelja, ali eto, ja se nadam... Ako nista, ovog meseca cemo ga svakako odvesti. Ne pada mi na pamet da cekam bas do 1g i da mi krmeljav krece u vrtic... Skuvah kafu. Pojedoh bebcev proso i jabuku, nesto nije jutros bio musterija, valjda sto sam jabuku narendala a proso nisam blendala pa je tekstura onako... i keks jedem . Ako budem kukala boli me zeludac, recite sta nas briga