|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 08/18 [chat]
24.8.2018 19:48:13   
Misha i Ljisha
Dauser posted image user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1101
24.8.2018 19:48:15   
Sanjica26 RR
Ljiso, ima nagradna igra Cakeuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1102
24.8.2018 19:54:26   
mama Jo
Pih.
Najiskrenije, bas mi nesto to sad i nije prijalo.
Mislim da nikada nisam prokomentarisala zasto neko pise malo ili puno, ili u ovoj temi ili u onoj temi, cak i kad je nagradna igra i kad se aktiviraju one teme koje sluze samo za sakupljanje bodova.
Ali sve ok, svako ima svoje misljenje, najmanje od svega bih da smaram user posted image
Tako da cu da se odjavim. user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1103
24.8.2018 19:59:31   
Sanjica26 RR
Dobro vece.
Mi smo se vratili iz grada. Kupili smo deci patike. Sad da im dam veceru i na spavanje. Opet sutra imam obaveze, ali ne u skoli. Sad cu u ekspres da ubacim rucak i posle samo deci da dodam meso i to je to.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1104
24.8.2018 20:01:56   
Misha i Ljisha
NE naprotiv ne smaras. Jako si mi simpaticna i prosto sevidi da odmaras.Nemoj pogresno da me shvatis molim te. Vidi se da si se opustila i da ti prija

Direktna veza do poruke: 1105
24.8.2018 20:11:10   
IvanaSK RR
Sta je ovo? Izjavljivanje ljubavi?? Bez mene? Emiceeeee, niko me ne voli, samo ti user posted image
Cus njih, nagradna igra. Pa uvek je neka nagradna user posted image tu tortu ja preuzimam, najbliza sam poslasticarniciuser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1106
24.8.2018 20:23:35   
Sanjica26 RR
Tebe barem Emica voli, a mene nikouser posted image user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1107
24.8.2018 20:27:19   
Misha i Ljisha
Ja vassve obozavam user posted image drrugarrice moje. Utehu uvek trazim ovde

Direktna veza do poruke: 1108
24.8.2018 20:39:29   
IvanaSK RR
A sta ces, moras nas obozavati. Nije sto smo tvoje, al smo najbolje user posted image
Sanjice, ne brini, od ovoliko ljubavi smo obezbedjene do kraja života 😂😂

Direktna veza do poruke: 1109
24.8.2018 20:40:14   
mama Jo
Evo me, nisam bila tu celih pola sata... mogubsad opet da pisem? user posted image
Hahahahauser posted image
Nisam se ja naljutila, samo mi malo nije prijalo, malo sam se osetila prozvanom i sada, i pre neki dan kad su me mlatili oklagijom user posted image a ja, bas, samo uzivam ovde, i bas to Ljisho sto kazes - utehu trazim user posted image
RR mi je prozor u svet u ovim danima mrmota sa decom, ovde se bar ,,ispricam" sa nekom odraslom osobom user posted image

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 1110
24.8.2018 20:44:30   
Misha i Ljisha
uprVO Tako se i ja osecam mama jo. Dani mrmota sa rr mamamauser posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1111
24.8.2018 20:46:45   
mama Jo
😊
A, ako ti kazem da su mi upravo tvoji postovi vise puta podigli raspolozenje i nasmejali me, nadam se da ces mi oprostiti cak i ako te malcice smaram, a znam da smaram sigurno samo ti glupo da mi kazes user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mama Jo -- 24.8.2018 20:47:33 >

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 1112
24.8.2018 20:49:01   
lesli

IZVORNA PORUKA: mama Jo

RR mi je prozor u svet u ovim danima mrmota sa decom, ovde se bar ,,ispricam" sa nekom odraslom osobom user posted image

Odraslom? user posted image user posted image
Nema ovdi takvih user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1113
24.8.2018 20:49:24   
Misha i Ljisha
ahahaha al uopste ne smaras. Jurim bre da vidim sta si napisala. A kazem ti tako si mi simpaticna. LEpo uvek svima odgovoris i cak i sad u onoj novoj temi iako je verovatno trolovanje. MA iz aviona se vidi da si divna osobauser posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1114
24.8.2018 20:53:09   
IvanaSK RR
Vidi koliko smajlija sto se grle... Ccc.. user posted image
Mama Jo, za oklagiju nisi ti prozivanauser posted image jedino sam mogla metlom da te mlatnem. Ja kao vestica koristim samo metlu 😂

Direktna veza do poruke: 1115
24.8.2018 20:57:47   
Sanjica26 RR
Ljiso, jel ste se vratili y grad? Ove moje da odgledaju epizodu Plave ptice i na spavanjac.

Inace, da znate tri znaka su dozvoljena kad piset_e post. user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 24.8.2018 20:59:11 >

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1116
24.8.2018 21:04:38   
Misha i Ljisha
aj Sanjice nemoj sad zenu da prozivamo user posted image

Nismo se vratili sutra ujutru mm vozi prvu turu. Moracemo bar iz tri ture da se selimo. U poslednjoj mi sa Sendiuser posted image

Direktna veza do poruke: 1117
24.8.2018 21:06:04   
lesica
Ajte u kafanu, pa da svi skupa ljubavišemo user posted image

Ovde o mamećim temama, tamo ću i da vas poslužim ko šta pije/jede.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

Direktna veza do poruke: 1118
24.8.2018 21:11:57   
Sanjica26 RR

Les, ja sam otisla u kafanu, ali nikog nemauser posted image

Direktna veza do poruke: 1119
24.8.2018 21:16:01   
mama Jo
I ja, naravno, ko bi drugi? user posted image
user posted image

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 1120
24.8.2018 21:25:28   
suzi kju
Dobro vece. Mi danas bili na olimpu citav dan, i naravno i pored suncobrana i faktora 50 ja izgorela, mazem kiselo mleko.
Inace završila peglanje, mackice zapale ja se okupala i kuliram 😎

Direktna veza do poruke: 1121
24.8.2018 22:14:24   
Dragce86
Mama Jo, kao sto kazem u - danima mrmota -jedino RR pravi razonodu :) Pozz svima mamama :)

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1122
24.8.2018 22:30:56   
Misha i Ljisha
Ja sam uvek bila parti brrjker. Ne pijemuser posted image i na faksu ja vecito prva odem kuci.zvali me pepeljuga. Pa me zezali da ce lada da mi se pretvori u bundevu ako ne stignem kuci do ponoci.
Jaoo kakvih dozivljaja ja imam sa tim kolima. Polozila i odmah uvece isla u bioskopuser posted image obozavam da vozim i dan danas. Nedavno sam se provozala sama bez dece na 15 min. Odmah sam poslala drugarici poruku kako sam presrecna hahah...i dok me ne strefi nesto kao mm sto je strefilo juricu kad god vozim sama. Jako volim da jurim. Ju stizala sam na aerodrom za 35 minuser posted image ma sramota me i da kazem kolko brzo nekad vozim heheh...ni mm ne smem da kazem al stvarno od kad imam D vozim kao neka baba. A kad sam u totalnkm zenu onda vozim izuzetno polako. Isla sam na pumpu pre jednk mesec i po a pumpa 5 min hoda od nas. I ja mislom da sam tolko sporo vozila da mi je trebalo bar 10 minuta voznjeuser posted image sta cu kad se ubacim u zen fazon

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 1123
25.8.2018 8:15:22   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Sta je ovo nigde nikoga. Od sedam sam budna. Doruckovala na terasi. Spremila sam deci dorucak. One jos spavaju. Sad cituckam.
Kako ste sinoc spavale?

Direktna veza do poruke: 1124
25.8.2018 8:25:03   
mama Jo
Dobro jutro, evo i ja obavila dorucak pa sad uzela kafu. J jos spava, a baka uzela bebu malo da prosetaju po dvoristu. Dugo nisam ostala sama u sobi, sve mi nesfo cudno user posted image
Mi smo, hvala bogu, fino spavali....

Kako ste ostali? Sanjice, jesi se ti naspavala?

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here