Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podočnjake??? 9.7.2009 14:02:38
|
|
|
|
guppy RR
|
Obožavam ga. Jedan i jedini koji proizvode i u "aristokratsko-bledoj" varijanti
< Poruku je uredio guppy RR -- 9.7.2009 14:07:28 >
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podočnjake??? 9.7.2009 14:48:49
|
|
|
|
Rina
|
Hmmm ako se ne varam crvenilo se maskira zelenom varijantom,podocnjaci (plavi su valjda) narandzastom i ima jos jedna boja za jos nesto zaboravila sam sad...imas takav trio-korektor ili tako nesto ..
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podočnjake??? 9.7.2009 14:57:46
|
|
|
|
Verus
|
Ja koristim Mary Kay korektor bas za podocnjake i pomaze...mada i ja sam dosta dana plavo/modra ispod ociju, spavam u proseku 5-6 sati i to je bas malo, a rano ustanem pa ne stignem ni da ih "zamazem" uvek....da bi ti oci izgledale "sveze" obavezno koristi belu/boju koze senku koju ces da naneses ispod obrva, i malo belicaste (bolje sa malo sjaja) u same coskove ociju (prema nosu)...to jaaako pomaze!
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podočnjake??? 9.7.2009 14:58:12
|
|
|
|
oliveradj
|
ja imam urođene tamne kolutove oko očiju. Dobar mi je dosta puder max faktor, a korektor nisam probala mora da je dobar i da ima bolji efekat od pudera.
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podočnjake??? 9.7.2009 15:00:37
|
|
|
|
Anoniman
|
To je onaj momenat kada sam jako srećna kada nosim dioptriske naočare pa se takve stvari ne vide.
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podočnjake??? 9.7.2009 15:09:05
|
|
|
|
Verus
|
ja kad se na poslu pojavim sa naocarima (a inace nosim sociva), moje kolege kazu "a nocas si jos manje spavala nego inace a?" uf, moram onaj crveni ram sto imam da izradim stakla...pa da imam crne i crvene!
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podočnjake??? 9.7.2009 15:36:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Imam prirodno podocnjake, a tek sad sa blizancima od 2,5 meseci.... Nema bolje, bar za mene (od onog sto sam probala do sada):
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podočnjake??? 9.7.2009 16:24:41
|
|
|
|
prolece
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Obožavam ga. Jedan i jedini koji proizvode i u "aristokratsko-bledoj" varijanti najbolji
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podočnjake??? 9.7.2009 21:29:22
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Obožavam ga. Jedan i jedini koji proizvode i u "aristokratsko-bledoj" varijanti I ja glasam za ovaj,nekad sam ga koristila i sama dok sam tulumarila Sad mi je dovoljan puder isto MF Age Renew,sve izjednači
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podočnjake??? 9.7.2009 21:32:36
|
|
|
|
2002m
|
Imam ga, samo sto sam se zaznula pa sam kupila tamniju nijansu.
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podočnjake??? 9.7.2009 21:35:49
|
|
|
|
NadaR
|
Pa idem i ja sutra odmah da ga kupim ako ga pronadjem! U nedelju imam svadbu... nema smisla da idem ovakva! Lu, koliko je on kod nas?
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podočnjake??? 9.7.2009 21:41:48
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Lu, koliko je on kod nas? 12,5 KM,mislim da je tako bilo,pola cijene od pudera. Guppy daj molim te potvrdi ili demantiraj
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podočnjake??? 9.7.2009 21:43:16
|
|
|
|
NadaR
|
Hvala draga
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podočnjake??? 9.7.2009 21:43:20
|
|
|
|
guppy RR
|
ne sećam se... kupila sam u Novom Sadu pre godinu dana.
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podocnjake??? 28.2.2018 12:11:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja u poslednje vreme imam uzasne podocnjake a nije da baas ne spavam
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podocnjake??? 28.2.2018 12:12:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja u poslednje vreeme imam uzasne podocnjake a nije da baas ne spavam.
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podocnjake??? 28.2.2018 12:13:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Stavljam kremu svako vece... a kad idem negde puder... ja joj nisam lronasla adekvatan korektor
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podocnjake??? 28.2.2018 12:14:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Stavljam kremu svako vece... a kad idem negde puder... ja joj nisam lronasla adekvatan korektor
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podocnjake??? 28.2.2018 12:18:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Stavljam i ja kremu nema to veze A korektor mi neko tezak :(
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podocnjake??? 28.2.2018 12:18:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja ih imam ali nisu toliko tamni. Mazem kremicu..
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podocnjake??? 28.2.2018 12:18:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
.kvsvxsvsvsvfsdv
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podocnjake??? 28.2.2018 12:19:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Meni nisu tamni ali bi mi trebao korektor
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podocnjake??? 28.2.2018 12:20:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nemam izrazene toliko...
|
|
|
|
RE: Kako 'zamaskirati' podocnjake??? 3.3.2018 13:10:24
|
|
|
|
Dora89
|
Obično nemam, inače korektor ili puder, ponekad uspem i sa toniranom kremom.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici MELA B3 revolucionarno rešenje protiv hipe...Ovaj revolucionarni proizvod, kreiran u saradnji s vodećim svetskim dermatolozima i stručnjacima za hiperpigmentaciju, d...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.