Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 12:39:22
|
|
|
|
Jeca*
|
NEK MU JE VEČNA SLAVA I HVALA!
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 12:54:46
|
|
|
|
buhla
|
Neka mu je vecna slava i hvala! Imala sam tu cast da prisustvujem njegovim liturgijama, kao i da me pricesti za Vaskrs pre 4 godine. Tu energiju, duhovnu snagu koju je prenosio na ljude, samo njegovim prisustvom, niko nema, niti ce moci iko da ga zameni.
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 13:00:24
|
|
|
|
Rivana
|
Neka mu je vecna slava i hvala
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 13:08:21
|
|
|
|
dunja RR
|
BOG DA MU DUŠU PROSTI I HVALA MU ZA SVE ŠTO JE URADIO, ČOVEK KOJI ŽIVOT ŽIVEO PO JEVANĐELJU...... .......MNOGO MI JE ŽAO
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 15.11.2009 13:13:11
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 13:31:46
|
|
|
|
Nensi*
|
Mnogo mi je zao Neka mu je vecna slava
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 13:34:52
|
|
|
|
anajid
|
Neka mu je vecna slava i hvala!Veliko ime za celo srpstvo!Laka mu crna zemlja!
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 13:50:47
|
|
|
|
sephora
|
otišao je veliki čovek, neka ja Srbiji bez njega Bog u pomoći...
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 13:54:22
|
|
|
|
mihi
|
Upokojio se u gospodu, neka mu je laka zemlja.
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 13:59:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Pokoj mu duši
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 14:55:28
|
|
|
|
jasnicak
|
"NEKA MU GOSPOD PODARI CARSTVO NEBESKO".....IZGUBILI SMO MNOOOGO
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 14:58:08
|
|
|
|
Anoniman
|
iako nisam vernik, zaista mi je zao sto je bio bolestan tako dugo i sto je umro. Bio je divan covek i jedan od onih ciji lik i preko ekrana smiruje i umiruje... Neka mu je laka zemlja
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 16:02:30
|
|
|
|
gracija
|
Neka mu je vjecna slava...
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 17:17:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Neka mu je laka crna zemlja. naživeo se.
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 17:31:39
|
|
|
|
MERYEN
|
NEK MU JE VEČNA SLAVA I HVALA!
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 17:48:35
|
|
|
|
sanji
|
Neka mu je večna slava i hvala, pokoj mu duši! Bio je stvarno veliki čovek!
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 18:34:22
|
|
|
|
gagana83
|
Nek mu je laka crna zemlja
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 20:53:23
|
|
|
|
Nellyca
|
Neka Mu je vecna slava i najvece Hvala! Otisao je onako kako odlaze najveci- u snu. Neka nas cuva sa neba, falice nam i niko ga nece moci zameniti
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 20:54:55
|
|
|
|
Dora
|
Nek mu je slava
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 23:03:21
|
|
|
|
vodolija 82
|
"Niko u nasem narodu nije govorio tiše,a da se čuo dalje i više.Niko u nasem narodu nije bio sporijih pokreta,a veceg autoriteta!" Nek mu je vjecna slava.
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 16.11.2009 12:42:20
|
|
|
|
demetra
|
Otisao je covek koji nije uzalud ziveo. Mozda bi i mi svi ziveli kvalitetnije i lepse da smo ga malo bolje slusali sta nam govori.Za to jos nije kasno. Neka mu je vecna slava i hvala.
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 18.11.2009 10:45:37
|
|
|
|
NONA79
|
IZVORNA PORUKA: vodolija 82 "Niko u nasem narodu nije govorio tiše,a da se čuo dalje i više.Niko u nasem narodu nije bio sporijih pokreta,a veceg autoriteta!" Nek mu je vjecna slava. , ali i radost da nas udostoji Bog da takav čovjek bude naš savremenik i stradalnik! Mir duši njegovoj, a da je zaslužio suvišno je komentarisati!
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 18.11.2009 10:53:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Sinoc sam cekala red za Sabornu crkvu-8 sati se ceka, od Terazija je kretao red, hiljade, hiljada ljudi je bilo.Znala sam da je veliki red ali da je toliki, nisam, ali ipak nisam odustala, ...pre 4 sata sam stigla kuci, ne mogu vam opisati kakav je osecaj videti ga.....KAO DA SPAVA........ tako mali , a tako " VELIKI" covek.......... mnogo mi je zao , ali znam da ne bi trebalo da mi bude, jer on se svojom smrcu "rodio " i sada je na mnogo lepsem mestu........
< Poruku je uredio dunja -- 18.11.2009 10:55:48 >
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 18.11.2009 10:57:22
|
|
|
|
NONA79
|
IZVORNA PORUKA: dunja Sinoc sam cekala red za Sabornu crkvu-8 sati se ceka, od Terazija je kretao red, hiljade, hiljada ljudi je bilo.Znala sam da je veliki red ali da je toliki, nisam, ali ipak nisam odustala, ...pre 4 sata sam stigla kuci, ne mogu vam opisati kakav je osecaj videti ga.....KAO DA SPAVA........ tako mali , a tako " VELIKI" covek.......... mnogo mi je zao , ali znam da ne bi trebalo da mi bude, jer on se svojom smrcu "rodio " i sada je na mnogo lepsem mestu........ bago tebi, ja sam daleko i trudna i nisam u mogućnosti da odem do bg
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?