Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari?
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 20.4.2015 9:30:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahahaha moja Una ih nije htela, a pelal joj je nejan cukun baba Inace ja ih sada nosim i na bosu nogu, nekako se osecam sigurno kada su tu
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 5.7.2015 14:44:58
|
|
|
|
Mariya
|
Ne nosim ni ja, ni moje devojčice. Jeste da je dobra, prirodna, ali prava vuna bocka i ja to ne volim, a i Lu primeti i smeta joj. Ali pleteninu nosimo. Pamučne, končane džempere i slično.
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 5.7.2015 14:48:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo vec je juli, ja i dalje nosim vunene carape , za ovih punih 5 meseci nemam pojma koliko sam njih vec iscepala na pete
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 5.7.2015 14:48:19
|
|
|
|
amdn
|
mi bogami nosimo, moja mama zna da plete, pa bas imamo dosta stvari, evo mog momka u bakinom dzemperu STRIKARIJE
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 5.7.2015 14:49:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi nosimo samo vunene čarape,i to ih jedva nateram...mada i naša baka zna da plete ali deca neće da nose
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 5.7.2015 14:52:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Lepo izgleda amdn ali moja deca ne vole taj osecaj vune na kozi,jos mi S ima osetljivu kozu,to bi tek bilo strasno.Mi obozavamo one lepe dzemperice za devojcice iz h&m imamo ih nekoliko i bas su udobni i laki za odrzavanje.
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 5.7.2015 14:55:15
|
|
|
|
amdn
|
ovaj nas isto kao nesto nece, al; mu toplo a crvenu boju obozava tako da je zanemario sto ga grebucka :) a ja nosim i carape i prsluk, ja sam ko smrznuta godina, daj sunca i 35 stepeni
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 5.7.2015 14:56:41
|
|
|
|
Anoniman
|
amdn super je dzempercic
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 5.7.2015 15:09:20
|
|
|
|
branki*
|
amdn,bas je lep dzemperic.moj b ima maltene identicni u sivoj boji,ali kupovni.
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 5.7.2015 16:11:15
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: Unina mama Je evo i sada imama vunene carape na nogama E i ja a kod bebaca bas volim one vunene patofnice sto im bake istrikaju Isto ! Moji stariji su bili letnja deca,ali im je prabaka strikala za tu jesen i zimu,i bas su slatke ! Samo budu od one mekse vune. Mi volimo vunu,nosimo stvari i od prave,one grube ,a i od one mekse,moja mama voli da strika,imam dosta stvari i od bake,a i ja sam pocela nesto malo da ucim
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 5.7.2015 16:12:13
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: amdn mi bogami nosimo, moja mama zna da plete, pa bas imamo dosta stvari, evo mog momka u bakinom dzemperu STRIKARIJE Amdn,presladak je , i sincic a i dzemper !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 5.7.2015 17:34:53
|
|
|
|
amdn
|
Hvala drage moje, mi bas volimo pleteno, mada nam baka cesce plete od vunice mekse a ne od prave vune. Bravo Mila stoucis da pletes, ja znam sal da ispletem hehehe a znam i ponesto od strikeraja, :)
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 6.7.2015 11:07:57
|
|
|
|
Bibilib
|
Amdn dzemper je bas lep a sin pravi smeker.... Mi se pripremamo za zimu,vec smo porucili da nam baka isplete vunene carape....
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 6.7.2015 11:36:49
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: amdn Hvala drage moje, mi bas volimo pleteno, mada nam baka cesce plete od vunice mekse a ne od prave vune. Bravo Mila stoucis da pletes, ja znam sal da ispletem hehehe a znam i ponesto od strikeraja, :) ja hocu da naucim ono sto se plete na rukama,bez igala,samo se prebacuje sa ruke na ruku
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 6.7.2015 19:23:26
|
|
|
|
vikiveki
|
amdn ,maneken je predivan a baka super štrika
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 7.3.2017 16:41:03
|
|
|
|
Candice
|
Daaa, obozavam vunu i redovno je nosim (zimi), prsluke, carape da bocka, bocka ali kazu da je zdrava. Prirodni regulator temperature, izolator. Zanima me da li jos neko zna njena prirodna lekovita svojstva
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 7.3.2017 18:36:27
|
|
|
|
mati
|
Nosimo. Svi. E sad sta je bas vuna a sta konac ne znam. Od mm baka plete svasta, za decu jelecice, tj pulovere kako ih ona zove, i za nas plete velike, i carape i popkice. Papuce ne mogu zimi zameniti popkice nikako. Ja sam rekla da cu joj nakupovati za pletenje, da plete u svim velicinama za decu, da je iskpristimo dok moze.
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 7.3.2017 18:40:40
|
|
|
|
Candice
|
Nama baba zivi na selu, pa nam svima plete, tako da smo sigurni da je prava vuna pokusala sam i da sisam ovce, al ne ide mi
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 7.3.2017 18:42:14
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: mati Nosimo. Svi. E sad sta je bas vuna a sta konac ne znam. Od mm baka plete svasta, za decu jelecice, tj pulovere kako ih ona zove, i za nas plete velike, i carape i popkice. Papuce ne mogu zimi zameniti popkice nikako. Ja sam rekla da cu joj nakupovati za pletenje, da plete u svim velicinama za decu, da je iskpristimo dok moze. Na svakom onom namotaju "vunice" imas koliko cega sadrzi. Imas i 100% vunu, ali je mala kolicina u metrima, pa ne znam koliko se bas isplati, a i bocka dosta.
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 7.3.2017 18:45:55
|
|
|
|
Maraj
|
Vunene patofne zimi nosim ja. Detetu je baba plela i patofne i prsluk kad je bas bio beba.
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 7.3.2017 19:10:35
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja ne nosim, ne trpim to nikako. deca imaju par dzemperica ali na njima piše pamuk, tako da vuneno nemaju ni one.
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 7.3.2017 19:19:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Volim da ih nosim zimi, a deca ne nose.
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 7.3.2017 19:20:57
|
|
|
|
Duškić
|
Ja ne nosim..mm nosi carape zimi , pa onda i ova moja mala ali je par puta pala, kliza se po parketu..i vise ne
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 7.3.2017 20:02:25
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis IZVORNA PORUKA: mati Nosimo. Svi. E sad sta je bas vuna a sta konac ne znam. Od mm baka plete svasta, za decu jelecice, tj pulovere kako ih ona zove, i za nas plete velike, i carape i popkice. Papuce ne mogu zimi zameniti popkice nikako. Ja sam rekla da cu joj nakupovati za pletenje, da plete u svim velicinama za decu, da je iskpristimo dok moze. Na svakom onom namotaju "vunice" imas koliko cega sadrzi. Imas i 100% vunu, ali je mala kolicina u metrima, pa ne znam koliko se bas isplati, a i bocka dosta. Dok su mi nana i deka ziveli na selu, cuvali su ovce, i nana je tad prela bas pravu vunu. Odmah ppsle sisanja ovaca su je prali u reku, pa susili, zatim je ona to upredala u klupko... Ali mislim da iz tog perioda nemam nista sacuvano. Sada od mm baba ne znam gde nabavlja, a ja kad joj kupujem, kupim ono sto mi preporuce, ili dam svekiju da ona kupi i odnese joj.
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 4.4.2017 12:44:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne , niko od nas. Imam.mozda dva dzempera ali to vunu nije gledalo i to je to .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.