Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Priče i pesme za decu na internetu 6.1.2018 10:10:34
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Zna li neko priču o Božiću prilagođenu deci? G ima skoro 4 god. Ne umem da mu prilagodim priču.
|
|
RE: Priče i pesme za decu na internetu 6.1.2018 10:27:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sanjalice, evo jedna prica za decu. Meni je divna. KLIK
|
|
RE: Priče i pesme za decu na internetu 24.1.2018 23:00:10
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Na yt je nekako sve na isti fazon. A pustam pesmice "moje mladosti".Salu u stranu naravno. Sto se edukativnog dela tice bavimo se knjigama. Brojevi,boje,lnjibe sa.prozorcicima,slagalice itd.. Bolja zanimacija za mladju decu od gledanja u elran svakako.
|
|
|
|
RE: Priče i pesme za decu na internetu 24.1.2018 23:07:20
|
|
|
|
dddaca
|
Dok su mali jos i nekako mozemo kontrolisati sta gledaju, ali cim ovladaju prsticima po tastaturi, gledaju sta se njima svidja
|
|
|
|
RE: Priče i pesme za decu na internetu 25.1.2018 9:28:17
|
|
|
|
AnaTamara
|
Moja T gleda samo i iskljucivo Prakticnu zenu
|
|
RE: Priče i pesme za decu na internetu 25.1.2018 9:53:48
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Makar dok su malo neka slusaju mamu. Joj pa ovi mi hit. Voditeljka ima specificnu boju glasa i generalno sva je blesava,pa shodno tome sigurno privlaci paznju.
|
|
|
|
RE: Priče i pesme za decu na internetu 25.1.2018 9:57:11
|
|
|
|
Duškić
|
I ja tako mojoj deci pustam po nesto iz naseg doba. Price i pesmice meni drage.
|
|
|
|
RE: Priče i pesme za decu na internetu 25.1.2018 9:57:54
|
|
|
|
dddaca
|
Prakticno, nema sta
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?