Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 3.1.2016 14:10:54
|
|
|
|
marinchica
|
Ma boli nas uvo...posle pa pilates Sad sam isla malo unazad, videla sam i tebe i Boricu i Voci. Ma bombone!
< Poruku je uredio marinchica -- 3.1.2016 14:11:33 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 3.1.2016 15:02:01
|
|
|
|
BubaBubica
|
E takoo da imamo lepe uspomene na ovaj predivni period Divni stomačići jooj
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 3.1.2016 16:00:12
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Alex, Maki, Borice, d i v n e ste! Borice, gledala sam tvoje slike od pre trudnoće, tebe je trudnoća baaaaaš prolepšala
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 3.1.2016 16:04:07
|
|
|
|
Bibilib
|
I dalje ste vickaste svaka vam cast i bravo za stomacice
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 3.1.2016 16:12:47
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: madre bubice, ladno se vidi trbica, lepo se oblikovala da znas da nisam stavila ni jednu sliku moram to ispraviti ovih dana! a sto se tice nereda iza, nikada tako nesto ne pominji, ja ne bih ni gledala da nisi rekla, a kad si vec pomenula morala sam da zackiljim u onu policu i sve vreme razmisljam koja je svrha levka na njoj Levak služi kao igračka u toku kupanja svašta ima na toj polici, i kocki i varjača i levak i kalup za mafine
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 3.1.2016 17:05:49
|
|
|
|
borica
|
IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ Alex, Maki, Borice, d i v n e ste! Borice, gledala sam tvoje slike od pre trudnoće, tebe je trudnoća baaaaaš prolepšala Hvala draga, podmladila me trudnoca.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 9:19:33
|
|
|
|
emicaa
|
evo i nas ovde
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 9:47:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Aha, počeli smo sa gaćama Do kraja ima samo bruseve da viđamo Super si draga
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 9:55:52
|
|
|
|
emicaa
|
Čuj bruseve,pa kad budem imala bujne grudi ima i njih da pokažem Hvala ti
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 9:56:05
|
|
|
|
vocicana
|
Marinchice, prelepa ti je trbica! Koje 70 ja pojma nemam koliko sam teska, niti se merim, boli me uvo, nece se imati bas mnogo vremena da de o tome misli. Emicee, kao secer si, mala zena sa lepim pupom.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 10:02:18
|
|
|
|
branki*
|
Emice,presladak stomacic
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 10:04:52
|
|
|
|
Kata90
|
Emice,sad se vec vidi stomak redovno
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 10:25:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Emicem, Marince, Voci divne ste Fali mi ova tema
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 11:27:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emiceeee, divan stomacic
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 11:33:17
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala hvala Um ti pauzu do ljeta i onda upadaj na moje mjesto
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 11:38:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Emice neka hvala ja volim malo vece pauze, za 3, 4 godine Boze zdravlja, trenutno imam fobiju od nista ne smem da radim
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 13:24:54
|
|
|
|
emicaa
|
Ih nisi fer
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 13:37:34
|
|
|
|
isidora88
|
Emice divna mala trba
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 14:46:31
|
|
|
|
alex88
|
Emi ,mali,nezni,slatki Um u ovoj temi bas,bas,bas falis,najvise si slicica izbacivala cini mi se
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 15:15:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Alex svaki mesec sam obelezavala, i nikako da upotpunim kolaz sa Norinom slikom, kada to bude stavljam
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 15:20:21
|
|
|
|
Maraj
|
Emice divna si i meni je ovo najlepša tema na rr to sto je stomak ostao nakon porodjaja i 10kg viska ....to cu na drugoj temi...
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 15:34:14
|
|
|
|
BubaBubica
|
Emice mislim da je moj stomak trenutno veći već dišem kao da imam 100 kg
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 19:51:31
|
|
|
|
emicaa
|
Bubuce moj je naveče dista veći a ovo sam friško iz kreveta,mislim da se vidi
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 21:11:57
|
|
|
|
BubaBubica
|
Vidi se, lepo se vidi Pravi mali trudnički stomak Sad gledam moju sliku i tvoju, tu su po veličini samo je moj okrugao Mada počinjem ozbiljno da se tripujem da dr nije video drugu bebu, ovakav stomak sa 9 nedelja
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.1.2016 21:17:21
|
|
|
|
borica
|
Super je stomacic i tebi i Emici. Bubice, veci je zato sto si treci put trudna, ali je bas lepo oblikovan
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.