Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: razgovori mama 08/2015 (chat) 31.7.2015 22:13:00
|
|
|
|
mirkam
|
Da se upisem prva u avgust Vece mame.. Moji zaspali,ja pospremila malo po kucipa da vidim sta radite. Kod nas gori svuda oko grada, napolju zagusljivo katastrofa,al nema veze vikeeeeeend je
|
|
|
|
RE: razgovori mama 08/2015 (chat) 31.7.2015 22:20:50
|
|
|
|
vikiveki
|
Veče mame,mene ceo dan boli glava,migrena...znači ležim u krevetu od kako sam došla sa posla...imam osećaj da umesto glave imam tempiranu bombu.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 31.7.2015 22:24:29
|
|
|
|
branki*
|
Evo i mene,uspavala ove moje,tabani me bole od umora,ceo dan na nogama ...
< Poruku je uredio branki RR -- 31.7.2015 22:25:17 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 31.7.2015 22:43:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Vece,jedva su zaspale!! Tiku ni setnja od 3sata i igraonica ne umore Trazim neki film na tvu i naravno da nema nista!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 31.7.2015 22:52:27
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame!!! nijedna mi nije odgovorila za chicco nagradnu igru,za koga da glasam jer jos nisam,a imam još sat vremena.ili se niste prijavljivale?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 31.7.2015 22:54:05
|
|
|
|
vonavoj
|
I dok sam mislila da je zaspala..samo su se vrata otvorila i ona je usla..a 23h je!! Od jutro od 9 nije stala!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 31.7.2015 22:54:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam vec glasala..pa ne mogyda glasam.
< Poruku je uredio vonavoj -- 31.7.2015 22:55:59 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 31.7.2015 23:01:12
|
|
|
|
dijana1*
|
Ni ja nisam glasala. Ako treba nekome glas javite
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 31.7.2015 23:04:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Vece mame,moja deca u krevetu ali ih cujem kako se kikocu,jos im se ne spava.Danas mi nikako prosao dan,bila sam nesto sva lenja a mnogo me nervira kada sam takva. Ja sam glasala za drrugarice jos pre neki dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 1.8.2015 0:16:39
|
|
|
|
amdn
|
mamike ja se sad ukljucih, samo da vidim sta radite, citah svasta pisete, ljubim vas i laku noc
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 1.8.2015 6:35:48
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike , mi smo na nogama od pola 6h . Mislim da joj moje mlijeko nije dovoljno, stalno se nesto budi plače, možda su i zubici. Nego, sam skontala da joj je koža na stomačiću gruba je li to znači da je suva? A, stavljam joj i ulje u vodu za kupanje i mažem kremom, onako kao hrapava je ! Bacam se na pospremaje stana, lijep dan vam želim,
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 1.8.2015 7:20:34
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame eca89 moguce da je muce zubici, oni obicno gnjave nocu, a i to je taman vreme da vec krenu sa gnjavazom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 1.8.2015 8:29:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro svim mamama Eco , mozda je pocetak neke alergije, ako su sitne bubuljice boje koze.. kupaj je samo sa blagim sredstvom. .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 1.8.2015 8:34:59
|
|
|
|
Trcosava
|
Eco ja ama baš ništa ne stavljam u vodu kad kupam Luku. Nisam ni Ani jako dugo. Sad isto samo vodom, koliko šampona dođe do kože kad joj perem kosu jedino to. Guza sapunom i ništa više. Pa joj se opet pojavilo neko sra*e na laktovima od nemam pojma čega. Kožni kao nije ništa, a njoj od laktova pa ka ramenima komplet guščija koža. elem, RR zeza i dalje, nemam skrol - odlepila sam juče. Uključim mašinu da operem Lukine stvari i kao neću na baby program (3 sata pere) nego ću neki drugi i uključiću dodatno ispiranje. Ooo kako sam odlepila kad sam izvadila veš oz mašine. Ono nije bilo dodatno ispiranje nego da ostavi dvodu u bubnju!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Izađem napolje da prostrem veš (koji prethodno moram da OCEDIM!!!!) a osa kao da sam otišla u osinjak!!! Pre nego li mi neko prospe ideju što nisam uključila centrifugu - ne znam gde se uključuje jer nie moja mašina. Rekla sam mm da u oktobru pod stavkom hitno mora da se uzme posebna mašina koja će stajati kod nas u kupatilu i tačka. Vi, kako te?
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 1.8.2015 8:36:18
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro... Eco, a mozda je samo od vrucine... Danas malo na more, jeeeee! M smo vodili prosle sedmice, prvi put.Nece dijete iz vode nema sanse I poklopi ga talas i nista on, smijesno mu.Bas sam se radovala sto nema strah od vode.Ali to je mamino dijete, povukao primorsku krv
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 1.8.2015 8:55:57
|
|
|
|
vonavoj
|
Trco,pod hitno masina! Namuci se zeno! Mi smo dobro spavale,budi se kao sat,zna se 2 ili 3,pa u pola 7...sad kaki na nosi,obavezno kad sednem i krenem da pijem kafu,krene da se napinje,i odmah je stavim i posteno je napuni
< Poruku je uredio vonavoj -- 1.8.2015 9:02:12 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 1.8.2015 10:13:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Ah..odjednom Joka 38,5..ne slini..normalno jede,spava..vodicu je kod dr..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 1.8.2015 10:17:15
|
|
|
|
amdn
|
jutro mame, evo pijemo kaficu, i sredjivanje se nastavlja, Von bravo za nosu, a kakvo je grozno vreme nije ni cudno za temp. ovde u Sb od jutros bas hladnjikavo ja J obukla duge trenerke i duks
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 1.8.2015 11:15:33
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Trco,pod hitno masina! Namuci se zeno! Mi smo dobro spavale,budi se kao sat,zna se 2 ili 3,pa u pola 7...sad kaki na nosi,obavezno kad sednem i krenem da pijem kafu,krene da se napinje,i odmah je stavim i posteno je napuni Von, je li ovo Joka na noši?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 1.8.2015 11:31:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Da,da..to je Joka!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 1.8.2015 12:36:12
|
|
|
|
wivern
|
Von bravo za nosu, ja cu danas da je "instaliram" pa da pocnemo sa punjenjem Uh Trco dobro je dok mozes i tu da koristis, samo da ne moras na ruke da peres. Ja sinoc iz izlaska a mm i Maksa se nosaju po stanu. Kaze nece da spava bez tebe a ja nemam siku da mu dam. A nema ni flasicu, ni ad mleko, ni vodu.... eeeeeee boze, bozeeeeeeee
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 1.8.2015 13:44:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Eh pa barem ti znaš da x puta perem na ruke jer ne mogu da čekam Mi bili u šetnji, danas kao toplo - tj kad sine sunce i ako nema vetra pakao. Čim naiđe oblak, nekako po difoltu krene i vetar pa hladnjikavo. Navodno sutra kiša, pa onda iduće nedelje pakao. Inače, juče kod nas je bilo ujutru 13 stepeni. Danas u 10 kad smo kremuli iz kuće 16. Brate sestro!!! Sad taman prijatno u kući, a Luki procureo nos pre dva tri dana. Nije ni čudo kad je teperatura sišla sa 40 na ispod 20. Mada sam ga oblačila shodno temperaturi
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 1.8.2015 14:06:02
|
|
|
|
wivern
|
Mozes ti da ga oblacis shodno cemu hoces kad organizam trpi takve nagle promene. Zato ri i rekoh za masinu, barem neke vajde imas...minimum ali i to je nesto. Ja oribala tepih, otpale mi ruke Jutros dosla u pola 4 i sva sam slogirana, cekam mm i malisu da ustanu pa da me vode na kafu. Ne popih ni jednu od jutros .
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 1.8.2015 14:28:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Ahahaha kad reče tepih. KAžem ja mm da bi oribala tepih u dnevnoj, kapiram mali će uskoro da propuzi, a užasan je ition onaj. I kažem kako bi bilo kul da ga izbacimo na garažu, pa da ga oribam (mada imam onaj za suvo pranje, ali mora mokro izfgleda da bude, pisala već) i kaže on pa zalepljen je (zalpljne je onim obostranim selotejpom za tepihe), pa kakve veze ima, kažem ja, kupićemo novi selotejp, a i moram maloviše da nakvasim, šteta parketa Kad će on - šta šteta, ioanko ceo škipi, krkni vodu da malo nabrekne ahahahahahah joj kad nisam umrla od smeha
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?