Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.1.2015 20:33:59
|
|
|
|
Trcosava
|
Čupo kapiram ja plaćanje pouzećem, ne kapiram SLANJE pouzećem
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.1.2015 20:36:41
|
|
|
|
choopa choops
|
Pa ebem li ga kad ne gledam šta pišem Ja da požurim da joj uvalim svoj proizvod, prije nego joj krenu kontrakcije Svaki minut je bitan :-)))
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.1.2015 20:41:34
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ja sam se isplakala od smijeha na samo dvije zadnje stranice muž i djeca me gledaju kao da sam vanzemaljac jabude za mene je ovo "Tema za podizanje raspoloženja!" Svaki put se isplačem od smijeha kad čitam. I sad. Srećom MM gleda neku komediju, pa misli da se tome smijem
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.1.2015 22:53:16
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Čupo kapiram ja plaćanje pouzećem, ne kapiram SLANJE pouzećem hahaha i ono mi je bilo smesno a tek sada kada sam i shvatila kako treba
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.1.2015 23:35:48
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ja imam malo cudan problem, brisevi su mi uredni sekreta imam normalno, nista previse nema nikakav miris ali je meni taj sekret najeo gomilu gacica. Ja stalno moram nove da dokupljujem. IZVORNA PORUKA: vonavoj To je valjda normalno..evo meni je danas pojacan..ali zato sto sam pakovala stvari,sve preko stomaka... Svaki napor,eto mokrih gaca! IZVORNA PORUKA: wivern Ma na mokre gace sam oguglala, ali ne mogu da oguglam na rupe na gacama IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ajde sad se vadi na acid sekret, lepo brate priznaj da prdneš i napraviš rupu! IZVORNA PORUKA: wivern Jedino ako gace nosim naopacke I kome ja sad da se zalim za ovaj mobing Branki ne znam, sekret mi je sasvim ok, brisevi uredni kolicina isto nije strasna, ali mi je sav ves istanjen na tom mestu gde se pojavljuje sekret. I logican sled je da se tu i pocepaju. E ja sam se ovome smijala dva sata. Lude potpuno
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.1.2015 23:53:22
|
|
|
|
*boka*
|
Hahahaaahahahaaaahaaaa! Jaooo sreća pa sam sama, da me neko vidi kako se smejem sama sa svojom sobom ne bih mogla ni na trudnicko ludilo da se izvadim! Ludo skroz!
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.1.2015 0:16:33
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.1.2015 8:34:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Wiki je kul lik Počena njenim iskustvom i rupama na gaćama, ja zadnjih mesec dana ne skidam uloške.
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.1.2015 8:51:12
|
|
|
|
wivern
|
Ko mi je kriv kad nisam htela da stavljam uloske, jeftinije mi je bilo to nego da kupujem gace
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.1.2015 10:29:09
|
|
|
|
Trcosava
|
I opet Čupa juče je njen dan bio Opet Trudnice, treće tromesečje 1/15 IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Daj onaj ful paket PLAĆAM POUZEĆEM Nego otvorih link i mislim prvi među njima. Pa lako onoj da jaše onu stolicu kad nema stomak. JA da onako stavim nogu na stolicu ostala bi u toj pozicijji hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahhahahahhaha umirem. Zamišljam te kako odlaziš na porođaj sa stolicom na stomaku!!!!! Meni danas definitvno nije dobro Htjela sam reć kako te zamišljam kako te vode na porođaj sa ukočenom nogom! Uopšte ne znam otkud mi ovo "stolica na stomaku" Prolupala sam!
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.1.2015 12:43:58
|
|
|
|
choopa choops
|
Trco
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.1.2015 13:05:01
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Trco Dođi dođi
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 11.1.2015 13:12:51
|
|
|
|
choopa choops
|
"šaljem pouzećem"
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 31.1.2015 12:45:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Imamo novi citat Jocajaca u negativi IZVORNA PORUKA: jocajaca Na pitanje šta ga kvalifikuje za oblast molekularne genetike, Sjekloća kaže da je to "oduvek bilo njegovo polje interesovanja i da je sanjao da se time bavi o Božeeeee,pravi je . I ja sam oduvijek sanjala da budem astronaut, e sad kad odem u NASU pa kad imkažem alo pa to je oduvijek moje polje interesovanja daj vamo tu svemirsku raketu! O BOžeeeee
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 31.1.2015 12:50:17 >
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 31.1.2015 12:54:23
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 31.1.2015 15:19:52
|
|
|
|
Trcosava
|
I opet Čupa - istresanje negativne energije (sve više mislim da to i nije negativa ) Spalila sam sterilizator i malo osmudila silikon od pumpice, na šta Čupa IZVORNA PORUKA: choopa choops Ma da, to ti ionako treba samo ponekad. A i ako je malo zagorela, taman da mlijeko ima ukus šerbeta Dobro je, nemojte više ništa da palite danas.
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 31.1.2015 15:25:25
|
|
|
|
Jole84
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 17.4.2015 15:23:27
|
|
|
|
mila83
|
otkrila ovu temu ! Sjajna je !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.7.2015 1:30:17
|
|
|
|
choopa choops
|
Iz teme za istresanje negative IZVORNA PORUKA: Brand new mama Mislim da vecina ljudi u gradu zna imena mojih sinova,uz to sto misle da im je prezime STANI.
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.7.2015 1:33:02
|
|
|
|
Buba Mira
|
Isto kao što sam ja rekla da za moju misle da se zove NE NINA
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.7.2015 1:36:03
|
|
|
|
choopa choops
|
Ali zamišljam Njemce kako ih gledaju i komentarišu to čuveno i često srpsko prezime
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.7.2015 10:39:42
|
|
|
|
mila83
|
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.7.2015 15:29:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 6.7.2015 11:10:43
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ma da, to ti ionako treba samo ponekad. A i ako je malo zagorela, taman da mlijeko ima ukus šerbeta Dobro je, nemojte više ništa da palite danas. ovome je nasmejalo do suza....
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 16.7.2015 21:19:55
|
|
|
|
choopa choops
|
Malo ozbiljniji citat, ali IZVORNA PORUKA: Buba Mira A ta grozna fraza "kakvi su ostali, moj je još i dobar" me užasava, zašto poredite muževe sa gorima od njega, zašto ne poredite sa boljim? Jer, da prostite, u poređenju sa prolivom govno je dobro, ali je i dalje govno...
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.