Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:26:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa nego kako nego zajedno?
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:27:41
|
|
|
|
Anoniman
|
pa evo i ja čekam da saznam zašto ne ??? Minavb javi se ženo
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:30:48
|
|
|
|
sirena
|
Pa, po savetu nuticionista, homeopata, i lekara koji se bave ishranom, to ne bi trebalo da se mesa, ja iako podrzavam teoriju "reci mi sta jedes, reci cu ti ko si?" ipak, nisam protivnik i vise sam pobornik one sve umereno i svima fino!
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:33:36
|
|
|
|
Delijagirl
|
Pa i po onoj 90 dnevnoj dieti se to nebih smelo mesati ali ja mislim da bi vise trebalo da bude svega po malo i umerenim kolicinama iako u zadnje vreme zaista ne secam se kada sam pravila meso i krompir zajedno vise nam prijaju kombinacije meso- povrce i krompir-povrce mada i krompir je povrce
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:36:02
|
|
|
|
sirena
|
Skrob i belancevine se nevare na isti nacin u tome je filozofija koja je vrlo opsirna, ali recimo postoje ljudi koji su cesto umorni, imaju opstipacije, i zbog toga piju razne lekove, a cest je slucaj da samo se ne hrane kako treba.Npr, ja kada jedem tu kombinaciju cesto, imam zatvor, isto je i sa cokoladom, jela sam je kao dete u neograniceniim kolicinama, i uvek imala problem sa disanjem, i tek pre 4 godine otkrila da uopste ne treba da unosim nijednu drugu vrstu secera osim fruktoze, jer ih ne varim uopste.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:38:19
|
|
|
|
Delijagirl
|
Neznam ja da pokucam odkako kuci vezbam ovu jogu sto sam skinula sa neta meni je probava vrh nebitno na to sta jedem .... A opet sto se tice opstipacije iz mojih iskustva imaju je ljudi koji ne unose dovoljno tih nekih vlakana koja su u povrcu i punovrednim zitaricama...
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:39:21
|
|
|
|
sirena
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Pa i po onoj 90 dnevnoj dieti se to nebih smelo mesati ali ja mislim da bi vise trebalo da bude svega po malo i umerenim kolicinama iako u zadnje vreme zaista ne secam se kada sam pravila meso i krompir zajedno vise nam prijaju kombinacije meso- povrce i krompir-povrce mada i krompir je povrce Nedostaci prehrane po modelu 90 dana: - uključuje relativno mali broj namirnica te se otvara mogućnost monotonije u prehrani što dovodi do nutritivnih deficita nije ujednačen unos vlakana i prisutne su pojave opstipacije pH vrijednost dnevnog obroka od dana do dana se u velikoj mjeri razlikuje
- neujednačen režim prehrane može se negativno odraziti na koncentraciju lijekova u organizmu kod osoba na stalnim terapijama nije poznata reakcija kod osoba s graničnim vrijednostima glukoze u krvi, s lakšim smetnjama rada štitnjače i sl.
- nije prilagođena za osobe izložene velikim fizičkim i psihičkim naporima.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:40:20
|
|
|
|
sirena
|
Vucko dala sam ti odgovor.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:42:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sirena Vucko dala sam ti odgovor. hvala Sirena...al sam postavila temu da se ne izgubi negdje gdje ne treba
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 14:50:30
|
|
|
|
sirena
|
Delijagirl, da li znas nekog valjanog instruktora joge u Zrenjaninu, ja sam isla kod jedne zene,, ali sam se uvek uspavala na pola.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 15.10.2009 15:03:40
|
|
|
|
sirena
|
hm... mozes li mi reci gde?
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 30.10.2016 15:26:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Od kad znam za sebe , svi oko mene to spremaju, bas u toj kombinaciji
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 4.9.2017 15:24:12
|
|
|
|
krin 40
|
Nerazdvojna kombinacija
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 4.9.2017 16:52:29
|
|
|
|
dddaca
|
Bas tako, odlicna kombinacija
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 4.9.2017 16:56:48
|
|
|
|
krin 40
|
Pilence i mladi npr...kako to može jedno bez drugog
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 4.9.2017 17:09:18
|
|
|
|
madre
|
Ukusno-da, ispravno-ne
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 4.9.2017 17:24:19
|
|
|
|
suzi kju
|
I coca cola da se zalije
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 4.9.2017 17:25:49
|
|
|
|
krin 40
|
E Suzi baš❤ Što je najsladje sve što nije zdravo
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 4.9.2017 19:43:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zajedno, sve sa Koka Kolom
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 4.9.2017 20:04:43
|
|
|
|
krin 40
|
Zaboravile ste"vruć lebac"
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 2.1.2018 14:02:33
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Pilence i mladi npr...kako to može jedno bez drugog ugledah temu i bas ovo sam htjela napisati.Ne samo pile nego bilo koje meso,posle u to staviti krompir.Pa upije sav onaj miris i sokove sto je meso ispustilo.Evo voda mi ide na usta
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 2.1.2018 14:13:43
|
|
|
|
suzi kju
|
Emice i meni pri samoj pomisli,već razmišljam da u maksiju imaju mlad krompir, Njam Njam. .. Nije ispravno ali je ukusno. Ja danas spremam pljeskavice i krompir pire.
|
|
|
|
RE: Meso i krompir zajedno ili ne ??? 2.1.2018 14:26:36
|
|
|
|
emicaa
|
ja se tjesim da su to sve samo izmisljotine
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pire od karfiola i šargarepeRingerajin kuvar: little_one
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?