Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Krusevljanke ima li Vas na RR forumu? 9.3.2015 23:11:04
|
|
|
|
amdn
|
poznajem par krusevljana imam rodjake tamo :)
|
|
|
|
RE: Krusevljanke ima li Vas na RR forumu? 10.3.2015 9:01:29
|
|
|
|
Modessty
|
Bibi ima vas iz Kruševca, samo ste izgleda stidljive Gagana je iz Kruševca. Ali je sad slabije na forumu
< Poruku je uredio Modessty RR -- 10.3.2015 9:25:12 >
|
|
RE: Krusevljanke ima li Vas na RR forumu? 10.3.2015 9:28:51
|
|
|
|
Bibilib
|
Mod veruj da bih volela da se vidim sa njima i upoznamo....zato sam otvorila ovu temu...
|
|
RE: Krusevljanke ima li Vas na RR forumu? 12.3.2015 22:02:37
|
|
|
|
amdn
|
valjda ce se neka javiti
|
|
|
|
RE: Krusevljanke ima li Vas na RR forumu? 13.3.2015 8:03:00
|
|
|
|
Modessty
|
Bibi moraćemo da organizujemo jedno RR druženje u Kruševcu! Ja se odma prijavljujem da dođem
|
|
RE: Krusevljanke ima li Vas na RR forumu? 13.3.2015 14:34:13
|
|
|
|
amdn
|
ja nisam i KS-a ali ga jako volim, ranije sam isla cesto kod bake, ali sad sa klincem redje, Imam tamo dosta prijatelja i rodjaka :) zaista prelep grad, a najvise volim kajmak njami, baka Boci je uuvek kupovala tonu kajmaka kad ja dodjem :)
|
|
|
|
RE: Krusevljanke ima li Vas na RR forumu? 13.3.2015 17:26:13
|
|
|
|
Bibilib
|
Slazem se Mod sa tobom,jedino se tako mozemo skupiti...i upoznati Super ideja.....
|
 | Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?