|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Maltex
8.10.2009 21:52:48   
magde
zene dali znate sta je to.to je jacmenov zasladuvac.to je zamena za secer i strasno gA vole dece i beba.nema alergije nema stete samo je veeeeeoma zdrav i odlican za dorucak uz hleb ali crn taj je zdravlji taj maltex je kao med ali nema mesta za strah da ga ne date dece.probajte odlican zdrav zasladuvac namesto secer
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Maltex
8.10.2009 22:16:13   
Anoniman
Kada su Luki našli kandidu u stolici, morali smo između ostalog da izbacimo šećer iz ishrane, tada sam kupila Maltex. Ništa gadnije nisam probala u životu, a ni Luka nije hteo da jede i pije ništa što je sa Maltexom.

Blago svakome čije dete to hoće.

Ima da se kupi u Zdravoj hrani, nije skupo. Prodaje se u tegli, kao med, recimo.

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 2
8.10.2009 22:19:43   
Maya21
ja znam da je moja zaova to jela tako što je mazala na hleb, umesto eurokrema, kod nas se prodaje u velikoj tegli. probala sam i nije mi baš nešto. a to da je zdrav,to si i te kako u pravu user posted image

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 3
8.10.2009 23:11:19   
Lilly*
I ja sam ga jednom probala i nije mi baš nešto user posted image Možda je stvar u tome što smo navikli na šećer i med, pa nam ovo baš i ne ide, džabe što je zdravo user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 4
9.10.2009 7:31:05   
mihi
Volela bih da analizirima taj jecam da vidimo da li u njemu ima ostataka pesticida, mikotoksina...... te da vidimo da li je to tako zdravo?

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 5
9.10.2009 7:42:41   
Trcosava
za maltex znam jer je moja mama šećeraš pa ona uzima sve te ''zaslađivače''
slažem se sa mihi, da bi trebalo ječam da se proveri, ali ako krenemo tako da proveravamo - pa ni sam vazduh koji dišemo nije dobar, ni voda koju pijemo...ni povrće koje jedemo...(osim ako neko nema svoju baštu)

off topic - ono što znam da je jako zdravo je polen sa medom, baba mi je pčelar i redovno sam kao mala jela polen i med - zdrava sam bila kao dren user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 6
9.10.2009 8:23:13   
Anoniman
Sva sreća pa nisi alergična na polen kao ja. Ja med ne smem ni da pogledam, sva sreća pa ga ne volim, pa ni ne patim za njim.

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 7
11.10.2009 21:12:23   
magde
meni se maltex preterano dopada a i za bebu nije stetno moj pedijatar je roka sad drugo neznam al sam sigurna za med da se daje nakon godinu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Za 13 meseci otkriveno sedam beba koje bol...
Spinalna mišićna atrofija je retka, ali teška bolest koja se manifestuje postepenom, progresivnom atrofijom mišića i gub...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here