Peace*
|
Pa, Choopa, da ti kažem, kad sam stigla, nisam baš bila oduševljena. Mi smo uplatili Superior room, međutim, kad smo stigli, nije bilo slobodno, pa su nas prebacili u neki Suit, posle smo od spremačica čuli da ćutimo i uživamo, jer smo dobili bolju sobu nego što smo platili. Kasnije su došli neki NS-ađani, pa smo bili da vidimo te superior sobe, i zaista, bilo je bolje. Superior sobe su iznad recepcije, i pogled je na drveće i neki prolaz, a naša soba je gledala na zadnji bazen (ima 3 bazena). Ali soba kao soba je prilično skučena po meni. Bračni ležaj, fotelja na razvlačenje i baby krevetac, i ne možeš do wc-a. Tako da je L spavao sa nama, da fotelju ne bismo razvačili. Marko je tad bio mali, spavao je popodne, pa su mm i L sedeli po restoranima da ne prave galamu u sobi - bzvz. A restorani kidaju sa cenama. Hrana je prilično jednolična, očekivala sam više, mada, ja nisam zahtevna, mogu da jedem svaki dan isto, pa ne bih to previše komentarisala. I u Sonia Village i u Atheni je švedski sto, pa možeš ti jesti svaki dan drugo, ako voliš. Recimo, app u Sonia Village je mnogo prostraniji. Imaš odvojeno kuhinju u kojoj ima krevet, i spavaću sobu. Možeš bebu zatvoriti u sobu, a u drugoj da recimo starije dete gleda crtać. Iako, realno, ta dva smeštaja ne mogu da se porede, jer Athena je mnogo više fancy. Npr, u Atheni nema kuhinja, u Sonia ima. Plaže, sasvim različite. Sonia ima peskovitu plažu, na recepciji zakupljuješ ležaljke, i tvoje su onoliko dana koliko ih zakupiš. Katanac, ti dobiješ ključ, i ćao. Nema jurnjave na plažu, bacanja peškira i slično. S desne strane plaže ima jedan špic, odvojen deo plaže sa dva para ležaljki, fenomenalno! Sunce je tu najduže prisutno. Plaža peščana. U Atheni je sitni šljunak. Plaža je ispod nivou gornjeg puta, i borovi sa gornjeg noivoa prave hlad na plaži čak do 13-14h. Plaža uska, dva reda ležaljki, mogu samo gosti hotela, no, svejedno, da bi imala prvi red, moraš da poraniš. (meni je ta plaža san snova!!!)
< Poruku je uredio Peace* -- 26.12.2014 14:09:40 >