|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kaneloni
6.10.2009 20:37:02   
guppy RR
RR Recepti <-- KLIK

Sastojci:
Za palacinke (opet ako neko mozda nezna) *mleko*brasno*jaja*so*kisela/mineralna voda* Za fil ala stella: *luk*pečurke*pileča prsa* kačkavalj* pavlaka* aleva paprika* biber*vegeta*maslinovo ulje Za paniranje: *jaje*brasno*prezle* Za cvrtje: *ulje*

Uputstvo:
Napravimo smesu za palačinke i iste ispečeno. Negdje 2-3 palačinke po osobi. Kada ispečemo palačinke sitno iseckamo luk, Pečurke na lističe i piletinu na komadiče. Propržimo luk na maslinovom ulju i dodamo komadiče piletine i zatime na lističe naseckane pečurke. Prodinstamo i začinimo po ukusu. Palačinke namažemo pavlakom i na sredinu stavimo piletinu i pečurke te narendamo na to kačkavalj. Palačinku smotamo ko sarmu. Kada sve palačinke tako nafilujemo paniramo ih (ko bečke šnicle) brašno, jaje i prezle i za tim ispečemo ih u ulju za cvrtje da dobiju lepu braon boju. Kanelone možemo da poslužimo krompirom spremim na bilo koji način ili jednostavno skuvamo mešano povrče. Prijatno :)

Vreme pripreme: 80 minuta
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Kaneloni
6.10.2009 20:38:13   
guppy RR
Ovo je sigurno Delijagirl poslala user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Kaneloni
6.10.2009 20:40:03   
Delijagirl
Hehehe bas sam danas rekla Marince da sam stavila neke recepte ali da verovatno nemas vremena da postavis user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Kaneloni
6.10.2009 20:41:56   
guppy RR
da, zaista nisam stigla :)
samo sam ovaj recept našla... ima li još?

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Kaneloni
6.10.2009 20:43:02   
Delijagirl
Stavila sam jos za granitirane palacinke... Ako nema, nema problema napisacu ga ponovo :)

Ma znam da nisi stgila :) Sve je ok slovenko :P


_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Kaneloni
6.10.2009 20:44:01   
gina
A mi danas za rucak smazali bas kaneloneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Kaneloni
6.10.2009 20:46:01   
guppy RR
ginaaaaa draga user posted image

(odgovor članu gina)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Kaneloni
6.10.2009 20:59:01   
Delijagirl
Gina cime ih ti filujes?

_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Kaneloni
6.10.2009 21:08:25   
gina
Ja sam danas filovala dinstanim mlevenim junecim mesom, sa lukom i sa malo sosa od paradajza. U to sam dodala kackavalj i malo pavlake pa naredjala u vatrostalnu ciniju i zalila jajima, pavlakom i jogurtom.

Nista nije ostalo user posted image user posted image

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Kaneloni
6.10.2009 21:10:20   
Delijagirl
Eh steta ja sam taman pocela da se obuvam i oblacim da dodjem user posted image

_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu gina)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Kaneloni
6.10.2009 21:13:34   
gina
Napravicu ponovo... samo ti dodji user posted image user posted image , nisi preko sveta !

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Kaneloni
14.12.2009 21:19:38   
Delijagirl
user posted image

Eto pohovani kaneloni sa pecenim krompirom :)


_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu gina)
Direktna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR
Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here