Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby Time-... 3.10.2014 23:17:24
|
|
|
|
lesica
|
Postati i biti roditelj, jedan je od najzahtevnijih,a istovremeno i najlepših iskustava u životu svakog čoveka. Barem 90 miliona parova širom sveta rade na proširenju porodice u svakom trenutku. Uz samo 20 procenata šanse za trudnoću u ciklusu od mesec dana, nije čudo da lako postanu malodušni. Šta možemo učiniti da bismo povećali šansu za začeće? BabyTime je kućni test za ovulaciju, omogućava pouzdano, lako i brzo utvrđivanje plodnog perioda detektujući porast luteinizirajućeg hormona u urinu. Žene koje pomoću testa za ovulaciju prate plodne dane su u velikoj prednosti, mogu tačno odrediti dan odnosa i povećati mogućnost oplodnje. Uz BabyTime test za ovulaciju za samo 40 sekundi možete odrediti plodni dan, planirati odnos i očekivati željeno proširenje porodice. Pharmanova će mesečno nagraditi po 5 Ringerajinih trudilica sa po kutijom Baby Time-a (1 test pločica). Prvih 5 korisnika koji se jave u temi, podele sa nama iskustva vezana za Baby Time ( ako ste koristili do sada) ili uopšte iskustva vezana za praćenje ovulacije, a na kraju meseca imaju najveću aktivnost u okviru foruma Zatrudnjivanje, dobiće po kutiju Baby Time-a koja će se slati poštom o trošku dobitnika, ili preuzimati u kancelariji Ringeraje. Dobitnici se ne mogu ponavljati.
< Poruku je uredio lesica RR -- 15.11.2014 12:10:24 >
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 3.10.2014 23:37:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Prijavite se
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 4.10.2014 17:23:09
|
|
|
|
rošula
|
Nama je Baby Time jako pomogao. Radili smo VTO iz prirodnog ciklusa, tu je ovulacija jako bitna. Uz pomoć Baby time-a znali smo i ranije da su ovulacije ok, problem su bili jajovodi. Dobili smo bebca a sada se spremamo za drugu vto i voleli bi smo da dobijemo Baby time
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 4.10.2014 17:32:40
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam pomocu lh tracica prvi mesec koriscenja ostala trudna, nikad nisam znala kada mi je ovulacija, sa testovima sam utvrdila da su mi ovulacije dosta kasnije od onih skolskih, i eto imam jednog deckonju, a u planu je i drugo dete , ali posto su mi se ciklusi poremetili, opet ne znam kada mi je ovulacija, dobro bi mi dosla pomoc
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.10.2014 9:30:39
|
|
|
|
nata11
|
Baby time je veoma precizan. Iako sam mislila da su mi O na 13-14 d ispostavilo se da je svaki mesec drugacije i da se desava da budu i 8 dc. Sto mi se posebno svidja za razliku od trakica na plocicama duze ostaju rezultati pa ih sacuvam da uporedim sa sledecim mesecom.
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 6.10.2014 12:26:54
|
|
|
|
iva80
|
Koristila sam ranije LH trakice koje su pokazale da mi ovulacije nisu na polovini ciklusa tj da je bilo ciklusa kada i preskoci O. Dugo nisam koristila ništa jer sam se bavila sređivanjem ciklusa, a i sledeci mesec nam se sprema inseminacija, pa bi mi/nam Baby Time pločice jako dobro došle!
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 6.10.2014 23:11:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Meni su generalno ovulacije redovne,ali ima izuzetaka, nisam imala ove baby time plocice ali bi bile od koristi!
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 6.10.2014 23:24:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Da bih potvrdila prvu trudnocu, koristila sam baby rapid test za utvrdjivanje trudnoce, i pokazao je tako da sa njim nema greske sigurno, ako je pozitivan ugledacete ih, ako nije isproabcete sledeceg meseca Sada bi smo krenuli u potragu za drugom srecom, pa bih rado isprobala i lh trakice za ovulaciju
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 13.10.2014 2:11:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Prijavljujte se devojke
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 28.10.2014 12:30:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne zaboravite da vam Pharmanova poklanja Baby Time
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 12:35:01
|
|
|
|
Cakana84
|
Drage moje, Prvih pet dama koje dobijaju Baby Time su: 1. isidora88 2. nata11 3. iva80 4. Mala Elena 5. Unina mama Nagrade se šalju o trošku dobitnika. Molim Ivu 80 da mi pošalje podatke na pp, ostale imam. Čestitam
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 12:36:23
|
|
|
|
Cakana84
|
Počeo je II krug. Proglašavamo dobitnice 5.12. Postati i biti roditelj, jedan je od najzahtevnijih,a istovremeno i najlepših iskustava u životu svakog čoveka. Barem 90 miliona parova širom sveta rade na proširenju porodice u svakom trenutku. Uz samo 20 procenata šanse za trudnoću u ciklusu od mesec dana, nije čudo da lako postanu malodušni. Šta možemo učiniti da bismo povećali šansu za začeće? BabyTime je kućni test za ovulaciju, omogućava pouzdano, lako i brzo utvrđivanje plodnog perioda detektujući porast luteinizirajućeg hormona u urinu. Žene koje pomoću testa za ovulaciju prate plodne dane su u velikoj prednosti, mogu tačno odrediti dan odnosa i povećati mogućnost oplodnje. Uz BabyTime test za ovulaciju za samo 40 sekundi možete odrediti plodni dan, planirati odnos i očekivati željeno proširenje porodice. Pharmanova će mesečno nagraditi po 5 Ringerajinih trudilica sa po kutijom Baby Time-a. Prvih 5 korisnika koji se jave u temi, podele sa nama iskustva vezana za Baby Time ( ako ste koristili do sada) ili uopšte iskustva vezana za praćenje ovulacije, a na kraju meseca imaju najveću aktivnost u okviru foruma Zatrudnjivanje, dobiće po kutiju Baby Time-a koja će se slati poštom o trošku dobitnika, ili preuzimati u kancelariji Ringeraje. Dobitnici se ne mogu ponavljati.
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.11.2014 1:09:26 >
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 12:50:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jao divno , bas sam se iznenadila! hvala! Moze se raditi na drugoj bebi Cakana, znas do kada nisam u Bg.
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 12:57:56
|
|
|
|
Cakana84
|
ME, sve znam.
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 13:02:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Oh thank you Cakana Mislim da cemo morati da radimo na novom clanu porodice
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 21:53:47
|
|
|
|
Cakana84
|
Samo vi radite. UM, je l' beše ista adresa?
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 22:10:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Samo vi radite. UM, je l'' beše ista adresa? Ista, ista, nije me jos mm izbacio Samo mi reci kada to od prilike stize, i koliko plocica dobijamo
< Poruku je uredio Unina mama -- 5.11.2014 22:11:13 >
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 22:11:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Cakana a mogu li ja moje da poklonim nekoj cekalici?
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 22:15:13
|
|
|
|
dunja RR
|
UM, ima još Baby Time-a, uputi nam čekalice na ovu temu
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 5.11.2014 22:29:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja ja moje zaista hocu da poklonim, mogu li?
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 6.11.2014 9:15:17
|
|
|
|
Cakana84
|
Unina mama poklanja Baby Time Nati11.
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 6.11.2014 10:38:02
|
|
|
|
nata11
|
Hvala UM draga ja sam izgleda pokrila dva meseca
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 6.11.2014 10:40:58
|
|
|
|
Cakana84
|
Nato, pošalji mi podatke na pp. Hvala Čekalice, gde ste?
|
|
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 6.11.2014 14:45:55
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ehej evo cekalice Nego imam pitanje da li dostavljate poštom u BiH ?
|
|
RE: Pharmanova nagrađuje Ringerajke sa Baby T... 6.11.2014 14:53:43
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja nisam čekalica ali samo bih htela da kažem da sam pre možda godinu ili dve dobila Baby time na RR,poklonila ga mojoj sestri koja nikako nije mogla da sračuna i utvrdi kada su joj plodni dani. I mogu vam reći da je ubrzo potom ostala trudna zato moram pohvaliti Baby Time
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Отац детета.пеперутка16Да ли бисте дозволили детету да упише име оца празно, тј. „непризнато очинство“, зато што сте у лошим односима са оцем и зато што он не прихвата дете?Да. (
75%)

Не. (
25%)
Ukupan broj glasova: 4Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!