Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 8:41:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Uuu kako je ovo lepo...kafanica na plaži,jedna ova kafa baš bi mi prijala....uživancija sa pogledom na more
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 8:51:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Vala, dupe bi prodala da imam sad ovakav pogled uz kaficu!
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 8:53:22
|
|
|
|
bubulence
|
e vala bih i ja prodala guzicu za ovo. jos da je potpuna tisina i da nema nikoga... uh...
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 9:00:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma ne treba mi ni tišina! Samo da spustim guzu na ležaljku, vidim more, sunce piči u mene (Ana bi verovatno uživala u pesku i cičala). Neee, apsolutno mi nije neophodna tišina. Samo more
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 9:02:42
|
|
|
|
bubulence
|
ih bre Trco kakva si ti trudnica kada nisi nadrndana !?
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 9:03:46
|
|
|
|
big mum
|
Aaaaa viĐajte poged s mog prozora jel valja Dobro jutro drage moje
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 9:07:17
|
|
|
|
bubulence
|
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 9:14:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Aaaaaaaa vec nedostaje Evo je moja od prosle nedelje
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 9:15:58
|
|
|
|
emicaa
|
Eh daje i meni samo nogice pokvasit i na plaži neki koktelčić popit mmmmm....ali ove godine mogu samo maštati o tome
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 9:16:54
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ih bre Trco kakva si ti trudnica kada nisi nadrndana !? Ko kaže da nisam? Samo to ovde vešto krijem i ne kanališem BM beži bre, razboleću se koliko mi se ide na more sas pesak! UM - vidim da si konačno dobila
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 9:19:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Konacno , mesec dana kasnjenja, i vec se osecam bolje
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 9:20:38
|
|
|
|
bubulence
|
UM videla,sam tu sliku na faceu i ni malo te nisam volela u tom trenutku . trco ja samo trazim tisinu, sve i svi mi smetaju
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 9:26:37
|
|
|
|
Klarita
|
Da se zapljunem i ovde JutRRo lepojke...sluzite se
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 9:30:12
|
|
|
|
bubulence
|
Klarita a toortaaa ????
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 9:37:21
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutroo drugari!
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 9:45:40
|
|
|
|
Štetica
|
Klarita hocu tooootttuuuu.... Aj da se prijavi jedna koja bas i nevoli more. Jezero ok,al more neee.
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 9:49:41
|
|
|
|
mtajcica83
|
Dobro jutro, evo i ja da se upisem u temi. Drage sretan pocetak jula
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 10:13:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro vam Julsko jutro
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 10:28:47
|
|
|
|
lesica
|
Ohohohoho, pa dobar vama dan! Mmmmm kafa na plaži... može!!!
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 10:36:37
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Klarita hocu tooootttuuuu.... Aj da se prijavi jedna koja bas i nevoli more. Jezero ok,al more neee. Jaoj, Stetko, ja toliko volim mora da mi je nekad dovoljno samo da sednem na plazu, pijuckam kafu , udisem miris i slusam galebove. Obozavam more
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 11:11:45
|
|
|
|
lesica
|
Oterajte me da se pakujem... Treba da popeglam koješta, bar sam izvukla garderobu koju ćemo nositi.
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 13:06:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Mm kaze da unina kolica koja je dobila od RR mirisu na more, ceo dan ih je juce mirisao! Ja bih mogla tamo i da zivim
|
|
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 13:12:50
|
|
|
|
adulence
|
uuuuu ala je ovde veselo i morski....svidja mi se....hocu koktelcic ,mislim da ga Klarita nudi...
|
|
RE: Julsko zagRRevanje [chat] 1.7.2014 13:19:20
|
|
|
|
Olga75
|
eheeej , nova tema i ovde da se pohvalim , postavili smo bazeeen , sad da vatamo boju za more lagano e Klarita ajd tamo u svoju temu da me castis sto sam ti cestitala divan dan
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?