|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ]
22.2.2014 18:27:51   
Jole84
Klarita baš mi drago da ti se sviđa user posted image a to za sveki si u pravu,biće prinuđena da joj tepa,al pazi možda i ti budeš svekrva mome detetu user posted image
LO i Lepta su raskinule odnose jer sam bila halapljiva user posted image
Dacika user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1001
22.2.2014 19:06:43   
Mara1986
Uh evo i mane.... danas radila a juče obišli 3 prodavnice u Bulevaru da vidimo tepih za sobicu.... i pišnula u sve tri radnje user posted image tj. obeležila ih .... u svaku sam ušla kao da sam se penjala na Mont Everest .... i to sve jurili jer su svi radili do 20:00h ... i na kraju kad smo uzeli on mali ... pa danas menjaj za veći .... i od danas zvanično više neradim ... i još me mušterije pitaju " Što?" user posted image ja kao "pa trebam da se porodim" .... "A ti si trudna?!" (šteta što nema smajli koji se krsti sad bi ga upotrebila user posted image )

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1002
22.2.2014 19:19:27   
Mara1986
Dali ima išta lepše ....? user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=f-TCDCBf2Yg#t=40#t=27

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 1003
22.2.2014 19:54:27   
degu
Maro obeležvaš teritoriju user posted image
gledala sam taj snimak, mali čičak user posted image
Jole Mila je predivno ime, zaboravih ga na onom svom spisku user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 1004
22.2.2014 20:08:49   
moja ciklama

IZVORNA PORUKA: Jole84
Ciklamice torbe su divne,piši u pp gde si naručila user posted image deluju mi srednje veliko,jel može neka od njih da se iskoristi za porodilište? Baš gledam neku tako torbu da mi bude i za porodilište i kasnije za bebija.

Jole84 Klik
I ja sam planirala za porodilište, i za bepca, totalno su ok za to!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1005
23.2.2014 2:10:37   
Jeltje
Ciklama, hajde sutra sa nama na kaficu user posted image KLIK

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 1006
23.2.2014 8:06:49   
mika79
Gde ste user posted image ko pije user posted image
Jole Mila je divno ime mm navija da ako bude devojčica da se zove Mila a ja sam emotivno vezana za Milica moj tata me tako uvek zove i to mi je tako lepo imeuser posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 1007
23.2.2014 8:08:30   
pari
dobro jutro user posted image
i Mila i Milica su divna imena....nežna...

Beograđanke, ko je za kafu danas? oko pola 2 se sastajemo!

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1008
23.2.2014 8:35:05   
mika79
Pari user posted image ja bih se rado družila sa vama ali ste mi dalekouser posted image . Lepo se provedite i slikajte.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1009
23.2.2014 10:43:44   
Mille
I ja bih vam se pridruzila, ali ipak je 80 km razdaljine. Uzivajte u druzenju :-)

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1010
23.2.2014 11:16:37   
Ushtipak
Evo da odmenim Klaritu, kuvam kafu! Sutra idem na UZ i ulazim u 34. nedelju, jedva cekam. Volela bih sa vama na kafu, ali i dalje leskarim i ne premaram se, doduse odlucila sam da pravim palacinke, ali to je u nasem stanju razumljivo user posted image
Pazite u vezi sa torbama za porodiliste, vecina porodilista trazi da stvari budu u kesi, a ne u torbi. Cak kad su mene zadrzali u bolnici u prethodnoj trudnoci, muz je otisao do kuce da mi spakuje neophodne stvari za higijenu, ves, peskire, keks, vodu itd. i sestra na projemnom nije htela da uzme u torbi, nego mu je dala neku kesu iz Mekdonaldsa da prebaci stvari u nju...
Maro, dobila sam strije!!!! Juce. Prizvala sam ih prosto. Sire se od pupka na sve strane, sitne su i tanke, ali posto me ceka jos mesec i po rasta stomaka, verujem da ce se komotno prosiriti... Isplakala sam se sita i sad sam se pomirila sa sudbinom.user posted image

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 1011
23.2.2014 12:21:14   
Klarita
Ushtipak user posted image Hvala, znaci mi user posted image Kucala ja jutros, kucala, ali mi "ode" post a, mm i dete me cekali za stolom da doruckujemo, pa nije bilo fer da duzim i pisem opetuser posted image

Kod nas tmurno, grozno user posted image nema nista od majanje...K se taman navukla da vozi biciklu...a, od juce je slinavauser posted image u pmuser posted image pa sam dodatno oprezna, necu je ni u vrtic. Vlada neki groozan virus sa visokom temperaturom...bojim se i stalno joj pipkam celouser posted image terapiju je dobila odmah, ali user posted image
Ljubim vas sve...idem da cituckam...

(odgovor članu Ushtipak)
Direktna veza do poruke: 1012
23.2.2014 12:30:50   
pari
ja danas ulazim u 5.mesec user posted image

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1013
23.2.2014 12:41:36   
buba m
Pari user posted image !
Ja sam spakovala torbu za porodilište, a ono ispade kofer srednje veličine. šta da radim kad ima svega na tom spisku za kampovanje. Ne znam šta ću ako budem morala da ga raspakujem.
Ugodno druženje vam želim. Baš mi je žao što ne mogu da vam se pridružim! user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1014
23.2.2014 13:19:39   
Ushtipak
Buba, pa sigurno ti pola od toga ne treba user posted image Uostalom, posle jednog dana ce doci neko da te obidje, pa nek ti donese sta ti fali. Nadam se da ne pakujes kozmetiku i sminku kao za hotel, osim sapuna, paste za zube i ceslja, ni do cega drugog neces ni stici. Pelene za bebu moze da donese tata, dosta ti je jedan paket ulozaka, ostale nek ti donose itd. Napisi na temi sta si sve spakovala, pa se mozda jave iskusnije mame da ti kazu sta je suvisno?

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 1015
23.2.2014 14:18:16   
Jole84
Ženske porasla sam ko kvasac što vam se sviđa ime za moju devojčicu user posted image user posted image U opticaju su još nekoliko: Natalija,Vera,Danica (ciklamina imenjakinja user posted image ) i Nada. Ipak Mila nam je na prvom mestu ali nikad se ne zna do kraja.
Moja beba je sinoć jako pobesnela,igrala sam s drugaricama riziko i jednog trena,posle stvrdnjavanja stomaka (koje je postalo hvala bogu ređe),ona toliko pobesni da počne da menja položaj i počne da me šutira u desno rebro,mnooooogo me je bolelo,poče mi se muti po glavi,baš grtko. To je trajalo sat vremena,jedva živo se smirila. Za 10ak dana ulazim u 8 mesec pa pretpostavljam da više nema toliko mesta,povezujem s tim. Sada me jednom nogicom udara u rebro a drugom u želudac ali nije tako strašno kao sinoć. Sutra idem na kontrolu i po upute za ks user posted image

(odgovor članu Ushtipak)
Direktna veza do poruke: 1016
23.2.2014 14:22:06   
daca77
Jole, pa ti kao da si mene pitala za imeuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1017
23.2.2014 14:23:34   
Jole84
Dacika user posted image user posted image bože zdravlje da onda šetamo dve Mile u bliskoj budućnosti user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1018
23.2.2014 15:05:02   
daca77
Hvala, Jole...nego, suvise je slicno s mojim prezimenom-Milovicuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1019
23.2.2014 15:05:54   
jovana jojo
Cao trudnice nije me bilo i sada sam se jedva nakanila da sednem za komp. Prehladjena sam i ja i devojcica pa sam sva kilava. Bila sam kod dr i u Sidu i u Mitrovici i mislim da cu morati da idem na carski a ne prirodno kako sam mislila. Treba mi da se informisem sta i kako oko carskom zna li ko neko dobro objasnjenje za to. Sta je bolje totalna anestezija ili ona poput epidurala? Koliko se ostaje u bolnici posle carskog?

Malo lepse teme, beba se lepo razvija teska je 2300gr, i jako je nemirna...

Ostale trudnice kako vi izdrzavate ljubim vasuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1020
23.2.2014 15:10:49   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Jole84

Vera

Bicu pristrasnauser posted image
I jos ako ti je termin u aprilu i rodis je na moj rodjendan 11-og, bicu njena dobra vilauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1021
23.2.2014 15:13:09   
Jole84
Jojo nešto su se svi razboleli,ajde da brzo ozdravite user posted image
Verkić termin mi je maj,ali nikad se ne zna možda odvalim čim uđem u 9,pa ubodem user posted image Ne znam samo kako bi to izgledalo da sveki i snaja budu imenjakinje i slave rođendan isti dan user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1022
23.2.2014 15:18:31   
Verolina
Sta fali, pravile bismo zajednicke zurkeuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1023
23.2.2014 15:21:04   
degu

IZVORNA PORUKA: pari

ja danas ulazim u 5.mesec user posted image

user posted image
Jolence ja navijam za Nadu, jesam pristrasna. To je bio moj prvi izbor al iz nekih baš ličnih razloga sam odustala. Znači ništa više od onih lepih leptirića, balončića itd user posted image ja moram priznati da je mene sva ta magija i golicanje zaobišlo, moja malena je odmah počela da lupka i samo čekam da počne da šuta. Lep mi je osećaj onako kad je pod rukom osetim a kad ne lupa u bešiku npr user posted image tačno zamišljam gde joj je šta.
Jojo bravo sa bebećaka user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1024
23.2.2014 15:24:07   
Jole84
Verka možda bi se ogrebala i za crveni veš user posted image user posted image
Degu od leptirića ni traga,ovo je pravi šut,da nije devojčica mislila bih da će da bude fudbaler na tatu user posted image Baš boli al mi bezveze da se požalim,mada mi se drugarice zabrinule sinoć,pobledela sam "od miline" user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here