Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 22.2.2014 18:27:51
|
|
|
|
Jole84
|
Klarita baš mi drago da ti se sviđa a to za sveki si u pravu,biće prinuđena da joj tepa,al pazi možda i ti budeš svekrva mome detetu LO i Lepta su raskinule odnose jer sam bila halapljiva Dacika
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 22.2.2014 19:06:43
|
|
|
|
Mara1986
|
Uh evo i mane.... danas radila a juče obišli 3 prodavnice u Bulevaru da vidimo tepih za sobicu.... i pišnula u sve tri radnje tj. obeležila ih .... u svaku sam ušla kao da sam se penjala na Mont Everest .... i to sve jurili jer su svi radili do 20:00h ... i na kraju kad smo uzeli on mali ... pa danas menjaj za veći .... i od danas zvanično više neradim ... i još me mušterije pitaju " Što?" ja kao "pa trebam da se porodim" .... "A ti si trudna?!" (šteta što nema smajli koji se krsti sad bi ga upotrebila )
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 22.2.2014 19:54:27
|
|
|
|
degu
|
Maro obeležvaš teritoriju gledala sam taj snimak, mali čičak Jole Mila je predivno ime, zaboravih ga na onom svom spisku
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 22.2.2014 20:08:49
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Ciklamice torbe su divne,piši u pp gde si naručila deluju mi srednje veliko,jel može neka od njih da se iskoristi za porodilište? Baš gledam neku tako torbu da mi bude i za porodilište i kasnije za bebija. Jole84 Klik I ja sam planirala za porodilište, i za bepca, totalno su ok za to!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 2:10:37
|
|
|
|
Jeltje
|
Ciklama, hajde sutra sa nama na kaficu KLIK
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 8:06:49
|
|
|
|
mika79
|
Gde ste ko pije Jole Mila je divno ime mm navija da ako bude devojčica da se zove Mila a ja sam emotivno vezana za Milica moj tata me tako uvek zove i to mi je tako lepo ime
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 8:08:30
|
|
|
|
pari
|
dobro jutro i Mila i Milica su divna imena....nežna... Beograđanke, ko je za kafu danas? oko pola 2 se sastajemo!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 8:35:05
|
|
|
|
mika79
|
Pari ja bih se rado družila sa vama ali ste mi daleko . Lepo se provedite i slikajte.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 10:43:44
|
|
|
|
Mille
|
I ja bih vam se pridruzila, ali ipak je 80 km razdaljine. Uzivajte u druzenju :-)
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 11:16:37
|
|
|
|
Ushtipak
|
Evo da odmenim Klaritu, kuvam kafu! Sutra idem na UZ i ulazim u 34. nedelju, jedva cekam. Volela bih sa vama na kafu, ali i dalje leskarim i ne premaram se, doduse odlucila sam da pravim palacinke, ali to je u nasem stanju razumljivo Pazite u vezi sa torbama za porodiliste, vecina porodilista trazi da stvari budu u kesi, a ne u torbi. Cak kad su mene zadrzali u bolnici u prethodnoj trudnoci, muz je otisao do kuce da mi spakuje neophodne stvari za higijenu, ves, peskire, keks, vodu itd. i sestra na projemnom nije htela da uzme u torbi, nego mu je dala neku kesu iz Mekdonaldsa da prebaci stvari u nju... Maro, dobila sam strije!!!! Juce. Prizvala sam ih prosto. Sire se od pupka na sve strane, sitne su i tanke, ali posto me ceka jos mesec i po rasta stomaka, verujem da ce se komotno prosiriti... Isplakala sam se sita i sad sam se pomirila sa sudbinom.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 12:21:14
|
|
|
|
Klarita
|
Ushtipak Hvala, znaci mi Kucala ja jutros, kucala, ali mi "ode" post a, mm i dete me cekali za stolom da doruckujemo, pa nije bilo fer da duzim i pisem opet Kod nas tmurno, grozno nema nista od majanje...K se taman navukla da vozi biciklu...a, od juce je slinava u pm pa sam dodatno oprezna, necu je ni u vrtic. Vlada neki groozan virus sa visokom temperaturom...bojim se i stalno joj pipkam celo terapiju je dobila odmah, ali Ljubim vas sve...idem da cituckam...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 12:30:50
|
|
|
|
pari
|
ja danas ulazim u 5.mesec
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 12:41:36
|
|
|
|
buba m
|
Pari ! Ja sam spakovala torbu za porodilište, a ono ispade kofer srednje veličine. šta da radim kad ima svega na tom spisku za kampovanje. Ne znam šta ću ako budem morala da ga raspakujem. Ugodno druženje vam želim. Baš mi je žao što ne mogu da vam se pridružim!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 13:19:39
|
|
|
|
Ushtipak
|
Buba, pa sigurno ti pola od toga ne treba Uostalom, posle jednog dana ce doci neko da te obidje, pa nek ti donese sta ti fali. Nadam se da ne pakujes kozmetiku i sminku kao za hotel, osim sapuna, paste za zube i ceslja, ni do cega drugog neces ni stici. Pelene za bebu moze da donese tata, dosta ti je jedan paket ulozaka, ostale nek ti donose itd. Napisi na temi sta si sve spakovala, pa se mozda jave iskusnije mame da ti kazu sta je suvisno?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 14:18:16
|
|
|
|
Jole84
|
Ženske porasla sam ko kvasac što vam se sviđa ime za moju devojčicu U opticaju su još nekoliko: Natalija,Vera,Danica (ciklamina imenjakinja ) i Nada. Ipak Mila nam je na prvom mestu ali nikad se ne zna do kraja. Moja beba je sinoć jako pobesnela,igrala sam s drugaricama riziko i jednog trena,posle stvrdnjavanja stomaka (koje je postalo hvala bogu ređe),ona toliko pobesni da počne da menja položaj i počne da me šutira u desno rebro,mnooooogo me je bolelo,poče mi se muti po glavi,baš grtko. To je trajalo sat vremena,jedva živo se smirila. Za 10ak dana ulazim u 8 mesec pa pretpostavljam da više nema toliko mesta,povezujem s tim. Sada me jednom nogicom udara u rebro a drugom u želudac ali nije tako strašno kao sinoć. Sutra idem na kontrolu i po upute za ks
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 14:22:06
|
|
|
|
daca77
|
Jole, pa ti kao da si mene pitala za ime
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 14:23:34
|
|
|
|
Jole84
|
Dacika bože zdravlje da onda šetamo dve Mile u bliskoj budućnosti
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 15:05:02
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Jole...nego, suvise je slicno s mojim prezimenom-Milovic
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 15:05:54
|
|
|
|
jovana jojo
|
Cao trudnice nije me bilo i sada sam se jedva nakanila da sednem za komp. Prehladjena sam i ja i devojcica pa sam sva kilava. Bila sam kod dr i u Sidu i u Mitrovici i mislim da cu morati da idem na carski a ne prirodno kako sam mislila. Treba mi da se informisem sta i kako oko carskom zna li ko neko dobro objasnjenje za to. Sta je bolje totalna anestezija ili ona poput epidurala? Koliko se ostaje u bolnici posle carskog? Malo lepse teme, beba se lepo razvija teska je 2300gr, i jako je nemirna... Ostale trudnice kako vi izdrzavate ljubim vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 15:10:49
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Vera Bicu pristrasna I jos ako ti je termin u aprilu i rodis je na moj rodjendan 11-og, bicu njena dobra vila
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 15:13:09
|
|
|
|
Jole84
|
Jojo nešto su se svi razboleli,ajde da brzo ozdravite Verkić termin mi je maj,ali nikad se ne zna možda odvalim čim uđem u 9,pa ubodem Ne znam samo kako bi to izgledalo da sveki i snaja budu imenjakinje i slave rođendan isti dan
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 15:18:31
|
|
|
|
Verolina
|
Sta fali, pravile bismo zajednicke zurke
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 15:21:04
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: pari ja danas ulazim u 5.mesec Jolence ja navijam za Nadu, jesam pristrasna. To je bio moj prvi izbor al iz nekih baš ličnih razloga sam odustala. Znači ništa više od onih lepih leptirića, balončića itd ja moram priznati da je mene sva ta magija i golicanje zaobišlo, moja malena je odmah počela da lupka i samo čekam da počne da šuta. Lep mi je osećaj onako kad je pod rukom osetim a kad ne lupa u bešiku npr tačno zamišljam gde joj je šta. Jojo bravo sa bebećaka
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 15:24:07
|
|
|
|
Jole84
|
Verka možda bi se ogrebala i za crveni veš Degu od leptirića ni traga,ovo je pravi šut,da nije devojčica mislila bih da će da bude fudbaler na tatu Baš boli al mi bezveze da se požalim,mada mi se drugarice zabrinule sinoć,pobledela sam "od miline"
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?