Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 15.9.2009 20:04:30
|
|
|
|
Verus
|
Ja ozbiljno razmisljam o ovome....ali mm se nesto nije odusevio, kao zasto da slutimo zlo bzvz moram ga obraditi....Koje su cene tu toga guppy jel znas?
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 15.9.2009 20:19:45
|
|
|
|
guppy RR
|
Koliko sam saznala, cene su različite, u zavisnosti od firme koja to nudi. Kreću se od 1500€ na gore (ako imam prave informacije).
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 15.9.2009 20:20:43
|
|
|
|
Verus
|
Da, i ovde je dosta skupo..moram saznati tacno koliko....Ja bih to volela da uradim, za ne daj boze...
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 15.9.2009 20:45:06
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Koliko sam saznala, cene su različite, u zavisnosti od firme koja to nudi. Kreću se od 1500€ na gore (ako imam prave informacije). Guppyka jel to za slo ili za srbiju?
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 15.9.2009 21:01:43
|
|
|
|
guppy RR
|
To su informacije za Srbiju, za čuvanje u trajanju 20 godina.
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 15.9.2009 21:43:32
|
|
|
|
guppy RR
|
malo se raspitaj i da li je procedura vađenja ista... kuda to šalju itd., pa uporedi
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 22.9.2009 8:14:01
|
|
|
|
Vesna 1975
|
Ja sam upravo dobila obavestenje od life, Cryo-safe da su nam maticne celije odlicnog kvaliteta i da ima 2.000000 maticnih celija sto je odlican rezultat i da je kvalitet 98% potrebna suma za uplatu je 1781,80eura sa PDV-om, eto sad imate informaciju iz prve ruke.
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 22.9.2009 8:17:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Vesna
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 22.9.2009 8:19:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Pretpostavljam da to može na rate?
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 22.9.2009 13:31:26
|
|
|
|
Vesna 1975
|
Trcosava, pravo da ti kazem ja nisam ni pitala, a ova druga kuca, sto nam je dolazila u skolicu oni su rekli da moze na rate u pitanju je Neavita.
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 14.10.2009 17:43:40
|
|
|
|
nadine
|
da li neko zna koliko iznose troskovi slanja i analize ispravnosti poslatog uzorka u slucaju da uzorak nije odgovarajuceg kvaliteta za maticenje?
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 16.10.2009 19:52:45
|
|
|
|
kasiopeja
|
Da li vredi ostavljati matične ćelije ako je CMV IgG pozitivan (47) i ako je uzorak manji od 50ml?
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 17.10.2009 9:01:12
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: nadine da li neko zna koliko iznose troskovi slanja i analize ispravnosti poslatog uzorka u slucaju da uzorak nije odgovarajuceg kvaliteta za maticenje? Mislim da je oko 300evra analiza i slanje
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 17.10.2009 9:58:34
|
|
|
|
nadine
|
hvala
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 15.3.2010 14:44:49
|
|
|
|
Anoniman
|
zanima me da li je moguce u svim bolnicama i u svim gradovima uraditi to? jel treba da budu doktori posebno obuceni? ja sam zainteresovana i zelim da se mom detetu uzmu maticne celije,ali ne znam da li je to svugde moguce(ja sam u provinciji),a ako nije tesko bih izvela da,posto zelim prirodno da se porodim,stignem do bg-a(iako je samo sat vremena voznje) a da se mozda ne porodim u automobilu
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 15.3.2010 15:19:49
|
|
|
|
Anna79
|
IZVORNA PORUKA: lenaJe zanima me da li je moguce u svim bolnicama i u svim gradovima uraditi to? jel treba da budu doktori posebno obuceni? ja sam zainteresovana i zelim da se mom detetu uzmu maticne celije,ali ne znam da li je to svugde moguce(ja sam u provinciji),a ako nije tesko bih izvela da,posto zelim prirodno da se porodim,stignem do bg-a(iako je samo sat vremena voznje) a da se mozda ne porodim u automobilu lenaJe, evo i ja se raspitujem u vezi sa tim, posto se ne radi u svim porodilistima u Srbiji, vec samo u onima koja imaju neku posebnu licencu. Znam da od skoro sva porodilista u Beogradu imaju licencu, a u unutrasnjosti zavisi od grada... Konkretno, znam da u Kraljevu jos uvek ne rade, posto sam rodjena u Kv-u i roditelji mi zive tamo, mm je takodje iz Kraljeva, ali ja vec 13 godina zivim u Bgd-u, ovde mi je i knjizica... Mislim da ce me maticne celije opredeliti za porodjaj u Bgd-u, iako bi mi iskreno bilo lakse u KV-u, i ginekolog i anesteziolog su mi kucni prijatelji.. Sve u svemu, najbolje da proveris u porodilistu u svom gradu, evo ja cekam da mi moj ginekolog iz KV-a javi da li ce dobiti licencu do avgusta, kad mi je termin
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 16.3.2010 21:41:15
|
|
|
|
Anoniman
|
ja zivim u Sapcu i bas cu se raspitati kod mog ginija da li rade kod nas...a tebi je lako,ti zivis u bg-u i nemoj ni da razmisljas da se u Kraljevu porodis,jos zivis tu a tu uzimaju i maticne celije... ma ti samo uzivaj meni je problem ako ne rade u Sapcu i krenu bolovi..joj dok stignem do bg-a....?!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.