Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 5.1.2014 23:06:08
|
|
|
|
17 joka
|
Ono što je jako bitno jeste da odradjujete sve potrebne analize na klinici ,par dana se ostaje tamo stimulacija je tim lekom to je ustvari zamena za Gonal F u tu studiju spada i besplatna aspiracija naravno ko zeli da nastavi postupak tada ili kasnije placa se zaledjivanje jajnih celija, sam postupak dalje je mnogo jeftiniji i bude oko 1000e što je daleko manje od 3000e i više. Parovima kao mi koji nisu u mogucnosti da izdvoje 3000e znaci mnogo da nas postupak košta tih 1000e s tim da posle toga dobijamo na poklon 40 ampula tog leka u vrednosti 1000e ko zeli nek se prijavi da nas bude što više!
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 5.1.2014 23:08:41
|
|
|
|
Dani.kv
|
Joko jel si ti ulazis u program?
|
|
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 5.1.2014 23:12:08
|
|
|
|
17 joka
|
Naravno, mislis da cu ovo da propustim, samo mi treba još zena ima nas već 5 ali treba još
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 5.1.2014 23:20:28
|
|
|
|
Dani.kv
|
Javice se. Cena je Ok a i Jevremova ne bi se upustala u svasta. Cuvacu krpice i sve sto moji prerastu. Tvoje je da rodis
|
|
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 5.1.2014 23:22:33
|
|
|
|
17 joka
|
e to se podrazumeva
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 0:15:44
|
|
|
|
degu
|
Joko svaka čast na hrabrosti baš me raduje što ćeš ići sa svojim jajnim ćelijama, mislim da je to ono pravo Jesi planirala sad da ih zamrzneš ili kako? U svakom slučaju baš se radujem zbog tebe
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 0:34:09
|
|
|
|
lesica
|
Joko, nadam se da će ovog puta biti onako kako je trebalo odavno.
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 1:09:35
|
|
|
|
17 joka
|
Degu, odavno sam shvatila da sam ludo hrabra osoba sama se sebi čudim da mislila sam sad da zamrznem jc. pa kad sve ovo odradim od analiza i budemo imali novca odradimo ostatak nesmem da se radujem, ne bih volela da se ne prijavi dovoljan broj zena i oni da odustanu, čisto bih odlepila Lasice hvala nadam se da ce biti tako!
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 11:36:13
|
|
|
|
jekulica
|
joko, zar nije bila neka slicna prica o ispitivanju leka aktuelna u novembru ili decembru prosle godine? cini mi se da sam ovde, na forumu, citala o tome. ja sam malo skepticna sto se ovakve stvari obljavljuju preko pojedinaca, pa bi mi znacilo kada bih mogla nesto vise da saznam o tome - koja farmaceutska kuca, kome se javila, zasto na sajtu jevremove ne pise nista o tome, da li se nesto potpisuje i sl. odnosno, ako je neko ucestvovao u nekom slicnom istrazivanju, zamolila bih ga da sa podeli iskustva sa ostalima. izvinjavam se sto sam sumnjicava ali poznajem osnove naucnih ispitivanja i ovo mi ne zvuci bas transparentno, a jako sam zainteresovana da, ukoliko je moguce, uz manje sredstava dodjem do postupka vto.
|
|
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 12:55:22
|
|
|
|
17 joka
|
Jekulice, nazovi Svetlanu ona ce ti sve objasniti, radi u toj farmaceutskoj kući Gonal F će biti zamenjen ovim lekom Mi smo se danas culi sa Jevremovom pitali šta oni misle o svemu ovome i oni su samo rekli da se ne bi upuštali u nesto sto nije provereno. Ova priča je postavljena na udruzenju Roda u oktobru, nismo znali kada ce sve poceti. ono što me je dodatno iznenadilo jeste da ce Jevremova izaci u susret parovima i dozvoliti da u nekoliko rata plati taj deo postupka što preostaje. Nazovi raspitaj se videces da niko tu nikoga ne vara!
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 14:45:13
|
|
|
|
degu
|
Joko tebi i devojkama želim svu sreću I da se skupi potreban broj žena.
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 15:49:39
|
|
|
|
17 joka
|
Veverko , hvala puno mila moja
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 16:35:33
|
|
|
|
Štetica
|
Joko zvala sam danas na ovaj br iz tvog prvog posta. Kaze da za sada im treba 8 zena i da ce 15januara znati kada se pocinje sa tim. 3dana se boravi u Jevremovoj,dok se uradi komplet analiza i da sve troskove snose oni,prvo se prima 1 doza od 150 pa se prati kako se krecu vrednosti u krvi i jos jedna doza od 150. Ako dobiju jc onda ima opcija zaledjavanja ili nastavak postupka tj. oplodnja i transfer.
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 17:06:16
|
|
|
|
17 joka
|
da znam za sve to, znam da nas sad ima 5-6 zena bar juce reče tako iduce nedelje verovatno idemo na sastanak! ja se nadam dobrim rezultatima i uspehu i sreci svima
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 17:19:00
|
|
|
|
madre
|
joko, divno je to sto ti se ukazala takva prilika da je neka druga klinika u pitanju, bila bih sumnjicava, ali u jevremovu imam poverenja tako da ti zalim svu srecu
< Poruku je uredio madre -- 6.1.2014 17:20:28 >
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 17:33:14
|
|
|
|
17 joka
|
Madre, hvala puno
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 18:38:38
|
|
|
|
Štetica
|
Joko zelim ti svu srecu u ovom postupku,jer ako sam dobro razumela celu tu pricu vodi Prof.Ljubic,tako da to uliva poverenje,jer neverujem da bi on stavio svoje ime i ugled koji ima tek tako na kocku.
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 19:00:17
|
|
|
|
nina26
|
Joko, samo napred ja sam od pocetka navijala da radis sa svojim j. celijama a koje analize vam placaju, one osnovne, tipa hormone, ne verujem da idu na skuplje varijante ?
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 19:05:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Jokče, evo i ovde da ti poželim sreću
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.1.2014 22:52:46 >
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 19:26:31
|
|
|
|
17 joka
|
Nina i ja mislim te osnovne, ja cu svakako u medjuvremenu odraditi sve ovo u BG sad imam uput jos da zakazem i ja se radujem sto cu raditi sa svojim jc. ali me i tuga neka od pomisli... ali ovaj put cvrsto verujem u uspeh. Štetice, pa ko bi svoj ugled ugrozio ako nije siguran u nesto Dunjice moja
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 20:06:13
|
|
|
|
nina26
|
ma ovaj mora da uspe
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 21:58:49
|
|
|
|
ivanicasale
|
Joka zelim ti puno sreceee...Da uspes u tom pokusaju i da ostvaris svoj san i drzis . Ljubim te puno i drzim palceve za uspeh.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 6.1.2014 22:41:12
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala vam punoooo
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 7.1.2014 8:04:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Joko da uspe ovaj put
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?