Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 21.1.2009 15:38:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma kakva ljutnja, taman posla! Neka i treba... ima nas dosta bez ikakvog iskustva i znanja... Ajd videcemo, nadam se da ce sve doci na svoje...
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 21.1.2009 15:42:46
|
|
|
|
Anoniman
|
U jednom momentu sam napisala da ja otvaram mnogo tema koje se nekim ženama čine smešne, ali ja kada sam bila trudna ja toliko nisam imala pojma ni o čemu, i toliko mi je falilo nešto tipa ovog foruma da se informišem...
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 22.1.2009 8:25:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Upravo sam i ja prva za to otvaranje tema, jer pokusavam sto vise da se informisem... ipak mi je ovo prva trudnoca i nju zelim da izguram do kraja... zelim da budem upucena koliko je to moguce, bez obzira na price kako bi trebalo biti sto opustenija i sl. Vidim da se ovde postavlja pitanje za pol deteta.. kako to mogu znati novopecene trudnice? Izgleda da sam opet promasila temu! pih
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 22.1.2009 15:52:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Sada na novoj ringeraji imaš Kineski kalendar za određivanje pola bebe, idi isprobaj ga. Inače imaš u vrhu stranice Google pretraživač, ukucaš reč, npr "pol bebe" i enter, i on ti izbaci sve teme koje su otvorene vezano za pol bebe.
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 23.1.2009 10:44:55
|
|
|
|
Anoniman
|
thanks, thanks... isprobacu sigurno! e, samo da se pohvalim da sam uspela da otvorim bolovanjeeee... presrecna sam, jer cu sad moci da mirujem vise...
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 24.1.2009 15:21:36
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 24.1.2009 22:31:34
|
|
|
|
BINCE
|
iskreno ja jos nisam svjesna....
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 8.2.2009 11:59:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo, skoro 8 nedelja, a jos uvek nisam svesna, jer me ubise ove mucnine! Mada, kad vidim negde bebicu, odmah se raznezim i pozelim da svoju vec drzim u narucju! :)
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 8.2.2009 12:21:55
|
|
|
|
kumara
|
Trinny!!! Bas sam se pitala gde si!!!!!
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 8.2.2009 12:29:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj, Lenche, prvo sto sam u krevetu vec skoro 3 nedelje, a drugo, tek sam pre par dana uspela kuci da sredim net. Nisam ga imala otkad sam otisla na bolovanje. Pih
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 27.4.2009 9:48:36
|
|
|
|
marince1
|
ja sam u 15 nedelji i uopste nisam svesna!Nisam imala one mucnine i povracanje ,tako da jos nemam taj osecaj!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?